Choď na obsah Choď na menu

Preklad poviedky :)

27. 2. 2013

Ahojte baby :)

Keďže zajtra bude naša stránka oslavovať rok, rozhodla som sa, že začnem z angličtiny prekladať pre vás jednu poviedku, kým sa nebude zase pridávať nejaká naša.. :)

Niektoré ju možno poznáte, bola už na niekoľkých blogoch, no vždy len začiatky a podľa mňa prekladané dosť blbo, takže to chcem skúsiť aj ja :)

volá sa: A PACT WITH THE DEVIL :)                    (hl. p. - Liam & Harry)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kačenka - ...

27. 2. 2013 20:23

úprimne budem rada, keď to začnete prekladať :)) a obzvlášť vy :)) síce ju už poznám naspamäť, ale to len do 20. kapitoly :DDD pretože len tam som sa dostala v originály, kým ju autorka nezmazala -_- čo sa týka prekladov, čítala som ju už aj v češtine, ale tam zmazali blog lebo mali príliš veľké nároky, jedna stránka to tiež prekladá, ale tam je to nejako divné a človek, ktorý prekladá geniálne to odmietol, takže sa teším :))

M&K - Re: ...

27. 2. 2013 20:35

Ja to mám stiahnuté takisto len po dvadsiatu kapitolu, veď viac ich ani nebolo.. :D uvidíme, ako to pôjde, snáď to bude dobre preložené :D

Kačenka - Re: Re: ...

28. 2. 2013 19:17

nebolo?? tak to potom buď na prd skončilo alebo to potom nebola 20. kapitola -_- ja viem, že to potom zmazala lebo ona sama ten príbeh zobrala a v originály to je s Joe Jonasom ... určite to pôjde :)))

B. - *

27. 2. 2013 22:34

Holky už se nehorázně těším co to bude za příběh :)