Choď na obsah Choď na menu

Another World

5. 7. 2012

S Louisom chodím už rok a dnes máme výročie. Snažila som sa prehovoriť ho aby mi povedal kde ideme, alebo aspoň čo budeme robiť, aby som sa mohla dostatočne pripraviť, no on nič. Tak som nakoniec usúdila, že to bude predsa len lepšie keď to ako prekvapenie. Hneď ráno som behala po obchodoch, zháňala ten pravý darček a nejaké šaty na večer. Zobrala som aj kamarátku pretože ja ako nerozhodný človek by som tam bola do zajtra..

Keď som podvečer prišla do nášho spoločného domu, Lou tam nebol. Z toho som usúdila, že doma oslavovať nebudeme. Tak som vliezla do sprchy a nechala po sebe stekať teplú vodu. Takéto odreagovanie mi pomohlo zabudnúť takmer na všetko, dokonca aj na to, že máme výročie. Uvedomila som si to až vtedy, keď mi prišla SMS od Louisa. Stálo  tam, že za pol hodinu príde pre mňa. Vypleštila som na mobil oči a hneď som aj vyliezala zo sprchy. Obliekanie mi zabralo asi päť minút a úpravy čo sa týka vlasov a líčenia približne pätnásť minút. Ostatok času som využila na odpratanie vecí z našej spálne, keby sme sa sem náhodou vrátili.

Presne ako sľúbil. O 21:00 stál aj so svojím luxusným autom na ulici.

„Ahoj miláčik. Vyzeráš úžasne.“, povedal s iskričkami v očiach a jemne ma pobozkal.

„Ooo, ďakujem ti!“, povedala som zatiaľ čo mi otvoril dvere na aute a ja som nastúpila... Po chvíľke cesty sme dorazili do centra Londýna. Až vtedy mi zaplo kam asi ideme. Naša obľúbená, malá Talianska reštaurácia. Večera chutila naozaj skvelo, no najlepšie na tom bolo, že som si ju mohla vychutnávať s ním... Zaplatili sme a Louis ma hneď ťahal do auta.

„Kde sa tak ponáhľaš?“, povedala som so smiechom a nastupovala dovnútra.

„Nezabúdaj, že som ti ešte nedal darček, (Y/N)!“, zašepkal mi do ucha a naštartoval. Išiel ako keby ma ukradol a bolo mu jedno, že ide cez mesto. A bolo to jedno aj mne lebo som sa tešila na jeho darček. Keď sme prišli domov a ja som zavrela dvere Louis ma o ne buchol a začal vášnivo bozkávať. Rukami mi blúdil po celom tele no po chvíľke prestal a ťahal ma do spálne. Medzi dverami mi rozopol šaty a tie sa pomaly skĺzli po mojom tele až na zem. Ja som nechcela byť pozadu tak som mu dala dole tričko. To letelo cez celú izbu až niekde do kúta. Zatiaľ čo ma bozkával na krku, ja som prsty zaplietla do jeho vlasov a on ma tlačil na posteľ. Jemne ma na ňu sotil a naklonil sa nado mňa. Vášnivo ma pobozkal a začal spievať.

„Baby let me find out your secret,

Just let me in and let me show you that I keep it,

Close to my heart, jump in the deep end,

Just let me in and let me show you what I’m meaning... Milujem ťa.“, zatiaľ čo som počúvala tie dokonalé slová, ešte dokonalejšej pesničky, mi naskočila parádna husia koža.

„Aj ja ťa milujem, len radšej nebudem spievať, lebo by som pokazila celý večer.“, zasmiala som sa a on mi už jednou rukou rozopínal podprsenku. Šikovne ju zo mňa strhol a potom išli dole aj nohavičky. Zaplavil ma bozkami. Pomohla som mu zložiť nohavice aj boxerky a nedočkavo sa na mňa vrhol. Jazykom po dlhej ceste od pier zakotvil medzi mojimi nohami a naplno sa do toho vložil. Pohybmi prstov a jazyka ma doviedol k explózii a ja som kričala na plné hrdlo. Bolo mi jedno, že by ma mohol niekto počuť proste som teraz bola v inom svete. Zaborila som nechty do jeho svalov na chrbte a keď som sa upokojila, prešla som mu prstami po chrbtici. Chystala som sa oplatiť mu to ale nedovolil mi. Ľahol si na mňa a vnikol. Neprestával ma bozkávať a prirážať, zakaždým presne. Nevedela som sa sústrediť na jeho pery a musela som vzdychať. „Si dokonalá (Y/N)!“, zakričal Louis a znovu prirazil. Zrýchlil tempo a ja som nevládala veriť tomu, že mi môže spôsobovať takú ohromnú rozkoš. „Ach Lou! Silnejšie!“, kričala som a on počúvol. Celé telo mi zaplavila triaška a nachvíľu som sa nemohla ani pohnúť. Obaja som vyvrcholili naraz a celý dom zaplnili naše výkriky.

Zvalil sa na posteľ, objal ma a do vlasov mi lepil malé bozky. Keď sme to konečne predýchali, presunul ruku na môj bok a zašepkal: „I’ll lift you up, I’ll never stop!“ 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Miška - Super

9. 7. 2012 11:07

Je úžasná :)

Veronika - *

7. 7. 2012 20:55

celé dobre :D už sa teším na ďalšiu :)

Kika - :)

7. 7. 2012 15:09

Veĺmi pekná ... užasná ..... vynikajuca..... perfektná.... :D :D :D

Kristen - Ty kokos !

7. 7. 2012 9:02

Wau ! ďalšiu :) rýchlo ! :DD

pecka - :D

6. 7. 2012 21:22

sncuergsdncudfbvure......:)))))))))))) užasne...chcem chcem dalej :D so zaynom :))

Timmie - :)

5. 7. 2012 16:57

no Jančo, ty sa nezdáš teda!!!! to je také áááá.... ja to chcem tiež zažiť, nie len Erža stále!!!!! :D :D ale nie riadne dobré to je, a dobrý výber pesničky! :D