Choď na obsah Choď na menu

Double Golden Ticket, časť 2.

13. 11. 2012

 „Takže sestra ťa vlastne donútila prísť sem?“ pozrel sa na mňa s úškrnom a založil si ruky na hrudi. Práve pre toto som ich veľmi nemusela. Všetky hviezdy sú rovnaké a oni ani náhodou nie sú výnimkou. Hlavne tento strapatý tarzan predo mnou si myslí, že je ktovieako neodolateľný, keď na mňa hádže tie jeho „zvodné“ pohľady. Musela som sa poriadne zaprieť, aby som neprevrátila očami. Jeho gesto som zopakovala a suverénne na neho pozrela.

 

„Už som predsa povedala, že nie som fanúšik. Takže vlastne áno, určite by som sem nešla bez nej. Jej psím očiam sa nedá odolať, takže vlastne preto som tu, nechcela vziať kamarátku, tak sme tu spolu.“ Povedal som a on ma so záujmom počúval.

 

„Čo by si povedala na to, keby som ti ukázal, že nie je také zlé, že si tu, aj keď, očividne, nás veľmi nemusíš?“ nadvihol obočie a tým ma prinútil rozmýšľať. Uškrnula som sa a prikývla som.

 

„Budeš sa musieť sakramentsky snažiť, lebo na klasické triky, ktorými dostávaš dievčatká ja neskočím.“ Povedala som. Zvyšok sa však zomlel akosi nečakane. Bolo len pol ôsmej, tak sme sa dohodli, že sa odtiaľto nepozorovane vyparíme o ôsmej. Šla som teda hore do izby a obliekla som si niečo lepšie, lebo sme mali ísť von. Vtedy som začala rozmýšľať, prečo som vlastne s tým pozvaním súhlasila. Mame som povedala, že idem preskúmať krásy New Yorku. Nebola nadšená, no ani jej protesty by ma nezastavili. Zvyšné dievčatá boli zaujaté ostatnými chalanmi, takže si ani nevšimli, že sme odtiaľ odišli. Vlastne, všimli, počula som niekoho zakričať „Kde je Harry?!“, no vtedy si môj spoločník na hlavu natiahol kapucňu svojej zelenej mikiny a ušli sme von. Začala som sa smiať. „Toto ešte bude sranda, moja malá sestra vie, ako ťa spoznať aj keby si mal na sebe kostým pandy, pochybujem, že tieto ostatné to nevedia.“ Štuchla som ho a on na mňa pozrel. „V tom prípade sa budeme musieť zašiť niekam, kam nemajú prístup.“ Uškrnul sa na mňa a ja som jeho poznámku pochopila už o pár minút, keď sme vchádzali do baru, kde bol vstup povolený až od osemnástich. Ja som ešte osemnásť nemala, čo Harry zrejme vytušil a strčil vyhadzovačovi do ruky bankovku. Okamžite nás pustil dnu a zaželal nám veľa zábavy, takže sa ani nebudem pýtať, akú hodnotu tie peniaze mali. Musela to byť minimálne stovka..

 

V bare už bola zábava v plnom prúde. Diskoguľa na strope ožarovala celú obrovskú miestnosť rôznymi farbami, ľudia tancovali do rytmu hudby, dokonca som sa pristihla pri tom, ako pokyvkávam hlavou. Naše prvé kroky však mierili k baru, kde nám Harry hneď objednal pohárik.. vodky. Nie som zvyknutá piť, no to mu však neprezradím, nie som predsa žiadna padavka, jeden pohárik zvládnem. Alebo dva..  

 

Lenže z tých dvoch ich bolo nakoniec zo sedem. Nevnímala som nič okolo seba, iba si užívala atmosféru, Harryho dotyky na mojom tele pri pomalšom tanci, aj keď za triezva by som mu to asi nedovolila. Panebože, čo so mnou vie alkohol porobiť.. 

 

Do hotela sme sa vrátili uprostred rušnej noci. Videla nás len recepčná, ktorá sa ako vždy zdvorilo usmiala a my dvaja sme sa dotackali k výťahu. Mali sme fakt skvelú náladu, opierali sme sa o seba a smiali sa ani neviem na čom. Vyviezli sme sa však na poschodie, kde sa nachádzala Harryho izba. Na moju obranu môžem povedať len toľko, že som nevedela, čo robím a kam idem. Ale ani to ma neospravedlňuje.. 

 

Harry otvoril dvere na svojej izbe a my sme s hlasným smiechom prekĺzli dnu. Zhodili sme zo seba bundy a okamžite padli do postele. Najprv sme plánovali, že budeme spať, no akosi sa všetko zvrhlo, keď som zacítila jeho teplú ruku na svojom zadku. Bola som mu otočená chrbtom a potmehúdsky som sa uškŕňala. Harry sa ku mne priblížil, natlačil sa mi na chrbát a začal mi jemne bozkávať krk a ramená. Páčilo sa mi to, nebránila som sa, nechala som ho. Nevedela som ani kedy mi rozopol rifle a rukou vkĺzol do mojich nohavičiek. Uvedomila som si to až vtedy, keď ma prinútil vydať hlasný ston. Okamžite som sa k nemu otočila a strhla z neho tričko. Obkročmo som si na neho sadla a aj cez nohavice mu začala rukou masírovať kamaráta. Pocítila som, ako sa mu rozkrok zväčšil a uškrnula som sa. Pritlačila som mu naň svojim citlivým miestom a započula som Harryho tichý vzdych. Keď som ho však už takto trápila pridlho, surovo ma zo seba strhol, nado mnou sa týčila jeho mohutná postava a ja som si len hrýzla do pery a nevinne sa na neho usmievala. Šiat ma zbavil nadzvukovou rýchlosťou, ja som takisto neotáľala. Dostala so na neho neskutočnú chuť.. Na nič nečakal, hneď som ho zacítila v sebe. Vykríkla som, pevne zovrela okraje vankúša a čakala, kým doznie bolesť. Bol to môj prvý krát, no ani to som mu nepovedala.. Harry začal pomaly prirážať a moje boky sa automaticky začali pohybovať proti nemu. Z môjho hrdla začali vychádzať tiché stony, rukami som ho objala okolo pása a pritískala ešte viac k sebe. Chcela som stále viac a viac..

 

Naše tempo boli divoké, Harry každým jedným prírazom zrýchľoval a ja som sa nechala unášať na vlnách rozkoše. Šepkal mi nejaké lichôtky a to mi poriadne pomáhalo. Keď videl, že už to nevydržím, na sekundu prestal a ja som na neho pozrela výhražným pohľadom. Nevedela som, že by potom mohol ešte viac zrýchliť a ja som kričala vzrušením. Svoj vrchol sme dosiahli obaja v takmer rovnakej chvíli, Harry si položil hlavu na poje prsia a ja som ho objímala, hladkala a hrala sa mi s kučerami na vlasoch. V tejto polohe sa nám obom podarilo zaspať, O to väčší šok to bol ráno pre mňa, keď som sa zobudila na priame slnečné svetlo, ktoré mi svietilo priamo do očí. Cítila som na sebe váhu ďalšieho tela a keď si moje oči privykli na svetlo a boľavá hlava začala pracovať, uvedomila som si, že telo, čo na mne leží patrí Harrymu a obaja sme v posteli nahí. Nevypila som toho zas tak veľa, aby som si nepamätala, čo sme včera vyvádzali a moja myseľ mi šepkala, že sa mi to páčilo. Kriste.. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kika - ♥

15. 11. 2012 19:27

OOOOOOOCH brutáááálne úplne najlepšie :) Zbožnujem tvoje 13+ .... :) si úžasná ... píšeš najlepšie 13+

:D - ............

15. 11. 2012 15:25

no čo budem hovoriť Ďalšiu :D "

Kačenka - ...

14. 11. 2012 23:44

o bože :D keď si spomenula, že to bude mať asi nejakých 5 častí, tak som netušila, že sa spolu vyspia hneď v druhej :D ale je to úžasné :D chcem ďalšie :DD

B. - ♥

14. 11. 2012 21:40

nenapínej !!! A je to dokonalé ;)

Alex - dokonalost

13. 11. 2012 20:21

IJe to uplne skvele a vyzera to perfektne :-*