Choď na obsah Choď na menu

Double Golden Ticket, časť 3.

15. 11. 2012

 Vyslobodiť sa spod jeho tela sa mi nechcelo. Musela som si priznať, že má niečo do seba.. Ale aj tak, skočiť s ním do postele hneď v prvý deň.. Kriste (Y/N), toto nie je tvoj štýl! 

 

Harry sa zobudil len pár minút po mne, tiež najprv trochu nechápal, potom na mňa pozrel a usmial sa. No dá sa mu odolávať? Usmiala som sa na neho tiež a prehrabla som mu vlasy. Posunul sa vyššie aby mi mohol dať bozk, ja som sa najprv uhla, no on ma pobozkal aj tak. Zasmiala som sa a vyslobodila sa spod neho. „Nechoď eštee.“ Zašvitoril Harry a pozrel na mňa smutným pohľadom. Akoby ľudia tušili, že psie oči na mňa dokonale zaberajú.. Ľahla som si teda naspäť k nemu a on ma pritúlil do svojho objatia.

 

„Čo sme to včera vystrájali?“ zašepkala som a pozrela som na neho.

 

On sa usmial, dal mi jemný božtek a zahlásil: „Live while we’re young. Treba si užívať.“ Uškrnul sa. Ja som ho so smiechom buchla do hrude a pokrútila hlavou. Nevravím, že sa mi to nepáčilo, no nemalo sa to stať takto.. A už vôbec nie, keď mám v krvi alkohol, aj keď ho nebolo dostatočné množstvo na to, aby som si to nepamätala.

 

Ani som si nestihla uvedomiť kedy, Harry ma niesol na rukách smerom do kúpeľne. Skepticky som na neho pozrela, keď ma položil na zem a on sa zase len uškrnul. „Ranná hygiena musí byť.“ Okomentoval, zabuchol dvere, pustil sprchu a vtlačil ma do nej. Oprel ma o chladné kachličky a začal bozkávať. Najprv na pery, potom na krku a robil si cestičku až na ramená. Z úst mi vyšiel tichý vzdych, čo Harryho povzbudilo a do svojho prieskumu zapojil aj ruky. Vedela som, že by som sa mu neubránila a vlastne som ani nechcela.. Znovu ma zdvihol a pomaličky do mňa vnikol. Ruky som mu omotala okolo krku a začala sa mu hrať s vlasmi. Automaticky som mu začala pomáhať a o malú chvíľu sme už boli pohrúžení vášne úplne stratení. Teplá voda nám stekala po telách, čo všetkému dodávalo príjemnejšiu atmosféru. Netrvalo to dlho a s Harrym sme znova, ako na povel vyvrcholili naraz. Svoje nechty som mu zaborila do mocného chrbta a zrejme som ho poškriabala tak, že mu tam ostanú ryhy. Pozrela som mu do očí a pobozkala ho. Tento chlapec mi za dva dni priniesol do života toľko adrenalínu, čo som nezažila nikdy predtým dokopy. Položil ma na zem a spoločne sme sa osprchovali.

 

Keď sme z kúpeľne vyšli, začula som vibrovanie môjho telefónu v rifliach na zemi. Až vtedy mi napadlo, že mama vlastne ani nevie, kde som. Rýchlo som ho vytiahla z vrecka a zdvihla jej. Nekričala, nehnevala sa na mňa, iba si vydýchla. „Chvalabohu, žiješ, si v poriadku. Kde si zlatko? A kedy prídeš?“ vychrlila na mňa. Z jej reakcie som bola stále šokovaná. 

 

„Ehm. O pár minút budem pri vás.“ Povedala som a zložila. Začala som sa obliekať, keď ku mne prišiel Harry. Mal na sebe len boxerky a vyzeral neskutočne sexy. „Musím ísť, mama.“ Vysvetlila som mu v skratke a on prikývol. „Ale neskôr ešte prídeš, však?“ pozrel na mňa. 

 

 „Neskôr máš koncert.“ upozornila som ho. Asi mu to nedošlo, lebo sa poškrabkal na hlave a povzdychol si.

 

„Tak sa asi stretneme až zajtra.“ povedal trochu smutne, no potom sa usmial.

 

Ja som sa zatiaľ rýchlo obliekla, pristúpila k nemu a vtisla mu na pery rýchly bozk. „Neboj sa, nie je to naposledy, čo sme sa videli.“ povedala som a odišla z jeho izby. Do našej izby som prišla za minútku, mama na mňa takmer hneď skočila a objala ma. Sestra si ma premerala zvedavým pohľadom. Myslím, že niečo tušila, aj keď by som to o nej netvrdila v takom mladom veku. „Vďakabohu, si v poriadku.“ zabedákala mama. Rodinné objatie pomohlo a dala pokoj. Zvalila som sa do postele vedľa Emmy, tá sa ku mne otočila a uškrnula. Počkala, kým mama odíde do svojej časti apartmánu a zašepkala: „Bola si s Harrym, však?“  

 

Touto svojou priamou otázkou mi vyrazila dych. Radšej som sa otočila, čo si vysvetlila po svojom a zvyšok dňa sa na mňa len uškŕňala. Keď prišla šiesta hodina, poobliekali sme sa a chystali sa na ich koncert. Budeme mať miesta vpredu, takže Emma si to užije. Vlastne, ešte tam ani nie sme a ona už skáče od radosti. Ja sa skôr teším na to, že uvidím Harryho. (Y/N), čo sa t s tebou porobilo, že odrazu myslíš na jedného z cukríkov? Veď si ich neznášala! Zanadávala som na seba v mysli a snažila sa na neho prestať myslieť. 

 

Keď som ho však videla na pódiu ako si užíval koncert, ťahal výšky a usmieval sa na dav ľudí, tešila som sa aj ja. Keď však žmurkal na nejaké dievčatá a podával im ruky, pocítila som bodnutie žiarlivosti, aj keď som nechápala prečo. Veď to bol len úlet, Harry je hviezda, užila som si jeden VIP deň a tým to pre nás celé končí. Lenže toto svoje vyhlásenie som nespracovala a hneď po návrate do hotela som sa zavrela v kúpeľni a rozplakala sa. Vedela som, že je to tak, no nechcela som si to pripustiť. Odrazu som nechcela, aby sa tento výlet skončil, aby sa mi Harry mohol venovať aj naďalej. To sa však nestane. 

 

Poutierala som si slzy a zaprisahala sa, že nad ním viac nebudem rozmýšľať. Bola to len jedna noc, jedno stretnutie, nič viac. Bolo nám spolu dobre, ale tým celý náš príbeh končí. Harry má svoje povinnosti, koncerty, fanúšikov, ja zase školu a svoj pokojný život doma. To, že v ňom nejaký zajačik rozvíril vody bude pekná spomienka..  

 

Emma s mamou na mňa volali, aby som s nimi šla na večeru, povedala som im, že nie som hladná a tak odišli bezo mňa. Vyliezla som teda z kúpeľne, prezliekla sa do pyžama a zaľahla do postele. O minútku na to niekto zaklopal na dvere. Určite si zabudli kľúče.. Otvorila som dvere a vtom sa na mňa vrhol Harry, začal ma bozkávať, vtlačil ma späť do izby a zavrel za sebou dvere. Všetky moje predsavzatia mi vyfučali z hlavy a jediné, na čo som myslela, boli len vášnivé dotyky jeho pier. Ovinula som mu ruky okolo krku a bozky mu vracala rovnakou mincou. Vtom sa však odtiahol, usmial sa na mňa s povedal: „To bolo len predjedlo. Ak chceš viac, čakám ťa v izbe.“

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

h. - yesss

26. 11. 2012 10:53

no taaak co si na nas zabudla?? ;-) ;-) ;-)

majuš - :-)

24. 11. 2012 10:44

užasne nechceš napisat celú story ?

Dors - :O

20. 11. 2012 20:49

Och môj bože to je nádherné :3 Rýchlo rýchlo 4 :3

Kačenka - ...

17. 11. 2012 9:13

bože ja ťa zabijem :D rýchlo ďalšiu :D

:) - <3

16. 11. 2012 21:02

uplne genialne to je..prosííím ďalšiu časť <3

Jaja - .......

16. 11. 2012 19:44

wow ... je to úplne perfektné !! ale nemusela si v tom najlepšom prestať ;)

:)) - <3 <3

16. 11. 2012 19:42

píšeš úplne perfektne !! teším sa na dalšiu časť :)

A - ...

16. 11. 2012 19:40

Toto čo je ?? pane bože ja umriem !! rýchlo ďalšiu prosíím! :))

csss - ???

16. 11. 2012 17:23

Ale no zas vtom naj ..... asi ta/vas to bavi! :-) :D

B. - ♥

15. 11. 2012 21:52

Zase ... já ti plesknu v tom nejlepším to utneš !!! :D ale samozřejmě je to krásný ;)