Choď na obsah Choď na menu

Headlights

30. 1. 2013

Sťažovali ste sa, že dlho nebola žiadna 13+ :D tak tu je :) Lepšiu od skvelej Jane som ešte nečítala, no posúďte sami, však píše úžasne? :D

 

On:

Zastavil som pred jej domom a vypol som svetlá na aute.

"Som tu, miláčik xx" rýchlo som jej napísal a zatlačil svoj ​​telefón späť do vrecka. Pozrel som sa doprava, aby som videl do jej okna, no ona z neho akurát vyskakovala.  Ešte raz sa pozrela na jej tmavý dom a potom podišla k môjmu autu.

„Ahoj.“, povedala zatiaľ čo nastupovala do auta. Blížila sa ku mne, jej horúci dych ma hrial na tvár, keď položila jej pery na moje.

"Ahoj, zase sa musíš plížiť?", žmurkol som na ňu a pozrel na jej malé telo, ktoré sa pohmýrilo na sedačke. Naštartoval som auto a vyšiel na ulicu. "Chýbala si mi."

"Ja viem.. moji rodičia ma zamkli v izbe, pretože nás minule chytili.", zasmiala sa a prehodila si vlasy na druhú stranu. "Ale stálo to zato."

"Presne.. to nie je rovnaké, ako keď mi len hovoríš čo chceš robiť.. chcem, aby si mi to aj ukázala.", vydýchol som a pozrel na ňu. Pozrela sa na stranu, a pravým okom na mňa žmurkla.

"Pozeraj na cestu Lou.", zamračila sa a ja som sa otočil. Cítil som, ako sa jej ruka pomaly plazí po mojom stehne až k môjmu rozkroku. Trochu zatlačila a ja som skoro rozpučil volant.

Keď  zatlačila na môjho kamaráta ešte viacej, z môjho hrdla vyšiel zvláštny zvuk.. "Zlatko..", vydýchol som keď som zistil, že sa neviem poriadne sústrediť na cestu.

"Pssst...", jej malá ruka prekĺzla na miesto kde bol môj tvrdnúci rozkrok. "Žiadne boxerky?", opýtala sa ma s nadvihnutím obočím. Namiesto odpovede som len hlboko zastonal, pretože jej prsty sa ma stále veľmi jemne dotýkali.

"Narazíme.", zasmial som sa bez dychu, zatiaľ čo končeky jej prstov prešli po špičke mojej pýchy.

"Tým pádom by bolo lepšie nájsť nejaké parkovacie miesto, nemyslíš?", zašepkala, keď sa naklonila k môjmu uchu. Teraz sa opierala kolenami o stranu mojej sedačky zatiaľ čo jej prsty pokračovali hore a dole po mojom kamarátovi. Pobozkala ma pod uchom a ja som naklonil hlavu na stranu, keď zanechávala bozky na mojom krku. Vedela veľmi dobre, že ma má pod kontrolou a ja to budem musieť zmeniť, už čoskoro.

Tvrdo sala moju kožu a ja som vedel, že tam budem mať na ňu spomienku. Rýchlo som zaparkoval auto neďaleko starých železničných koľají. Otočil som hlavu a to ju prinútilo odtiahnuť sa od môjho krku. Dal som jej ruku von z mojich nohavíc a naše pery rýchlosťou blesku spojili v bozk.

"Louis..", vydýchla a zažmurkala.

"Áno, láska?", uškrnul som sa.

"Miluj sa so mnou.", usmiala sa a oči jej stmavli, keď som si olizol pery a prikývol.

"Zadné sedadlo, hneď!.", prikázal som a ona povinne preliezla cez sedadlo a ľahla si naprieč sedačkami. Priplazil som sa až na ňu a kolenami som jej pevne zovrel pás.

Sklonil som hlavu dole a bozkával ju okolo kľúčnej kosti, ona mi z hlavy strhla čiapku a odhalila tak moje strapaté vlasy. Prsty preplietla mojimi hnedými vlasmi keď som sal jej jemnú kožu.  

"Louis.", vydýchla, keď som sa hral s jej prsiami. Vybrala jednu ruku z mojich vlasov a potom ňou prešla po celom mojom chrbte až k lemu môjho trička. Rýchlo som si ho pretiahol cez hlavu odhaľujúc moje opálené bruško.

Natiahla ruku, chytila ma za zadnú stranu krku a ťahala moje pery k jej, celá nedočkavá. Zahryzla mi do spodnej pery a potom vkĺzla s jej jazykom do mojich mierne pootvorených, teraz už otvorených úst. Moja ruka skĺzla po jej bruchu aby dočiahla až pod jej tričko. Prešiel som po jej koži a ona sa celá zachvela.

"Louis.. chcem ťa, teraz.", jej hlas sa triasol, no hovorila to s istotou.

"Ako chceš..", povedal som. Vedel som, ako nenávidí pomalé tempo. Zvyčajne by jej moje pomalé maznanie nevadilo, ale je to dávno, čo sme spolu naposledy boli, takže bola netrpezlivá. Posadil som sa späť na kolená, keď si vyzliekala tričko a odhalila jej bielu krajkovú podprsenku.

"Moja obľúbená.", uškrnul som sa na ňu, keď sa prehla v chrbte aby si ju rozopla. Ramienka jej padli až na predlaktia a ja už som jej ju dal preč a odhalil tak jej nahú hruď.

 

Ona:

Oprela som sa o lakte aby som na neho lepšie videla.

"V tých šortkách vyzeráš trochu stiesnene Lou.. ukáž ja ti s nimi pomôžem.", zamračila som sa a odtlačila som ho od seba. Teraz som sedela ja na ňom. Sklonila som sa a zanechávala bozky na jeho brušku. Zastavila som sa až pri nohaviciach. Zubami som sa snažila rozopnúť zips, čo sa mi nakoniec aj podarilo.

Zastonal, keď som rozopla celý zips a jemne pobozkala látku medzi jeho pýchou a mojimi perami. Rozopla som gombík, on sa trochu nadvihol a ja som mu ich stiahla až na členky. On ich potom už len skopal dole. To už predo mnou ležal v celej svojej kráse.

"Máš toho na sebe nejako veľa, drahá.", pozrela som sa na svoje tepláky a rýchlo som ich stiahla dole. Vyliezla som späť na neho a z časti som zakryla jeho nahé telo. Položil ruky na moje boky a rýchlym pohybom ma prehodil pod seba.  Moje boky pritlačil ešte silnejšie k svojim, takže naše telá boli stlačené spolu. Pobozkal ma, iskry lietali rovnako ako kedykoľvek predtým. Môj jazyk bojoval s jeho, no obaja sme vedeli, že on vždy vyhrá. Jeho ruka vkĺzala medzi naše telá a smerovala stále nižšie a nižšie. Končekmi prstov sa ma jemne dotkol čo ma ihneď donútilo zodvihnúť panvu čo najbližšie k jeho prstom. To už som cítila ako do mňa vopchal jeden prst a ja som ticho zastonala. Po chvíli pridal ďalší zatiaľ čo ich strkal dnu a von.

"Louis...", zašepkala som mu do ucha.

"Čo chceš?", odsekol, pokiaľ som ja ťažko dýchala.

"Ja.. chcem ťa.", odpovedala som pomaly. "Potrebujem ťa." 

Hlavu som tvrdo tlačila do sedačky zatiaľ čo sa moje boky stretali s jeho prstami. Pridal ďalší prst a ja som sa pod ním krútila a triasla.

"No čo? Chystáš sa urobiť?", zašepkal mi chrapľavo do ucha.

Ja som len zakvičala a neodpovedala som. Vedela som, že sa to už blíži ale ešte som ho chcela ponapínať. No v tú chvíľu celé auto zalial môj hlboký ston. Na jeho tvári sa objavil hrdý úsmev, pretože vedel, že on je dôvod môjho stonania.

"Louis.. Chcem.. potrebujem ťa.. vo mne.", zapriadla som potichu. Jeho ruka prešla po mojej tvári zatiaľ čo som ja  lapala po dychu.

"P-prosím.", zakňučala som keď jemne prešiel prstom po mojom vstupe. Zatvorila som oči a užívala tú chvíľu.

"Pozeraj na mňa.", zavrčal a ja som bleskovo otvorila oči. Prikývla som a on ma pobozkal na nos, predtým ako do mňa pomaly vnikol. Zalapala som po dychu, predsa len nebola som ešte zvyknutá na jeho veľkosť.

"Pssst, kľud.", vydýchol keď ma bozkával na krku a pritom išiel stále hlbšie. Ticho som zastonala, keď  som cítila, že je vo mne na doraz.

"Rýchlo, Louis.", povedala som. Chcela som to ešte vziať späť, no on na mňa diabolsky pozrel. Viem, že to má radšej ako tie pomalé, mučivé pohyby, ktoré obvykle medzi nami prebiehali. Ruky položil do okraj okna, aby sa mal do čoho zaprieť a ja som si len zahryzla do pery keď sa na mňa nedočkavo pozrel.

Začal pomaly, postupne sa pohybujúc rýchlejšie. Moje ruky zatiaľ len pokojne odpočívali na jeho chrbte, no keď tvrdo prirazil jeho bokmi o moje, zaryla som svoje dlhé nechty do jeho chrbta. Stále prirážal, keď sa zrazu pustil okraja okna a pevne ma chytil za boky. Jeho prsty zabáral hlboko do mojej kože, čo ma prinútilo zavrieť oči ešte viac. Cítila som sa na mojom čele začali vytvárať malé kvapôčky potu.

"Pozri sa na mňa, keď budeš, chápeš? ", povedal podráždene, keď sa blížil k mojej tvári a prirážal stále tvrdšie a tvrdšie. Stonala som a prikyvovala zároveň.

"Si tak tesná.", zaúpel a moje oči sa automaticky zatvorili. "Otvoriť!", zavrčal a ja som ich rýchlo otvorila, zatiaľ čo som sa snažila dýchať. Naše hrude rýchlo klesali a stúpali, keď som cítila, že sa blížim k vrcholu.  

"Ll..louis! Som t..tak blízko.", zalapala som po dychu a prehla sa v chrbte. Ešte som ani poriadne nedopovedala vetu, keď som zacítila ako moje telo naplnila biela tekutina. Stonanie a vzdychy unikali z jeho úst zatiaľ čo ja som sa na neho mohla len pozerať. Bola som blízko, neskutočne blízko. Zastavil a snažil sa chytiť dych. Pozrel na mňa a zistil, že som ešte nebola.  

"Neboj zlatko, všetko bude dobré.", žmurkol na mňa a sklonil sa nad mojim pulzujúcim, citlivým miestom. Zalapala som po dychu, keď  do mňa vkĺzol svojím jazykom a okamžite som moje prsty zaplietla do jeho vlasov. Snažila som sa pritlačiť svoje boky bližšie k nemu, no on ma za ne chytil a tlačil späť do sedačky. Nenávidela som to a on to dobre vedel. Zastonala som, tlačila jeho hlavu dole a obmotala nohy okolo jeho krku.

"Louis!!", zakričala som, keď ešte urobil pár pohybov jazykom. Ten úžasný pocit sa rozľahol po celom mojom tele a jemu som asi aj vytrhla pár vlasov.

"Dobré dievča.", povedal keď som konečne pustila jeho hlavu z môjho zovretia. Pobozkal ma na vnútornú stranu stehna a potom sa posadil. Venoval mi jeden z jeho krásnych úsmevov a ja som si len vzdychla.

"Toto mi chýbalo.", usmiala som sa a skrížila ruky za hlavou. "Minule nás pri tomto chytili, myslím si, že tento krát to nedokážu.", zachichotala som sa.

"Presne, poučili sme sa na vlastných chybách. Nemôžu nás chytiť znova.“, zasmial sa, zatiaľ čo mi pomohol sadnúť si na neho.

"Súhlasím.. Nemôžem sa dočkať, keď sa skončí môj „trest“ a nebudem sa musieť znova plížiť.“

"Áno.. a mimochodom, bola si úžasná.", usmial sa pobozkal ma. Zavrela som oči a položila som hlavu na jeho rameno. Možno by som aj pomaly zaspala keby som nezačula zvuk bŕzd. Pomaly som zodvihla hlavu a uvidela svetlo žiariace cez zadné okno Louisovho auta. Aj on sa otočil aby videl čo to svieti. Keď som sa pozrela lepšie, uvidela som, že to sú svetlá nejakého auta..

"To je auto môjho otca!!"

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

:*** - my GOD !!!

13. 12. 2013 22:31

úžasné, úplne úžasné :3

:)) - ...

13. 4. 2013 21:36

milujem s tejto stranky každy 13+ proste dokonalost :D :D poprosim dlasi s louim :))

Kika - ♥

1. 2. 2013 9:46

Wooow To je tak dokonaléé ... som rada že ste konečne pridali 13+ .. úplne skvelé ... tak DOKONALO PERVERZNÉ !!! :)

miš - dokonale

31. 1. 2013 23:23

Je to úžasný normálně si tam představuju samu sebe :D.je to perverzně božský

Nicol - whohou

31. 1. 2013 23:22

konečne ďalšia 13+....mohlo by byť aj pokračovanie.....pretože táto je bohovská..:)

Paja - :O

31. 1. 2013 22:00

Uuuu Jani tu sa ale nezdas...je som skvelé už som nic take dobre nečítal som na teba hrdá...:D normálne nemam ani slov..wow :) este raz je to vazne dobre a tešim sa už na ďalšie 13+ :)

zaza - WOW

31. 1. 2013 21:03

JOOOOO!!! KONECNE NOVA 13+!!! JUCHUCHUU :-) :-)

b. - *

30. 1. 2013 22:49

O.o no to snad ne to je boží, perverzní a já nevim co ještě ale libi se mi to ;) :3