Choď na obsah Choď na menu

Jet Lag

5. 8. 2012

Zayn:

Dnes približne o šiestej večer som aj s chalanmi konečne prišiel z turné. Niežeby koncerty a všetko okolo toho neboli super, ale už mi to všetko začalo liezť na mozog. Skoro každý večer tie isté pesničky. Nevadí hlavne, že som už doma, v Londýne. Aj keď mi rodina chýbala, najviac som sa tešil na (Y/N). Ešte pred tým, ako sme vzlietli mi napísala, že bude v mojom byte. No jej nikde. Najprv som na ňu chcel počkať, ale po tom lete som bol neskutočne unavený, tak som si išiel nachvíľu ľahnúť, napriek tomu že bolo iba šesť hodín.

 Ja:

Dúfala som že neprídem neskoro, ale stalo sa tak. Videla som otvorené okná a rozsvietené svetlá. Už som sa na neho strašne tešila. Veď som s ním predsa nebola celé 2 mesiace. Možno to nie je až tak veľa ale mne to pripadalo ako roky. Keď som si otvorila, v dome bolo ticho. Vyzula som sa a potichu som vošla. V obývačke boli samé kufre,  z nich povyťahované oblečenie a keď som sa pozrela do spálne Zayn bol natiahnutý cez celú posteľ a spokojne odfukoval. Sadla som si na kraj postele a chvíľu ho pozorovala. Po chvíľke sa začal otáčať na jednu stranu postele, tak som využila situáciu a ľahla si k nemu. A nakoniec som nechcene zaspala aj ja.

Zayn:

Jedna hodina ráno a ja som bol už vyspatý. Aj keď som sa premáhal aby som zaspal, nič. Nenávidím časový posun. Otočil som sa, aby som videl von z okna a uvidel som (Y/N). Predsa len nakoniec prišla. Bola neskutočne krásna aj keď spala, hoci bola celá strapatá. Jemne som ju pohladil po líci a ona pomaly začala otvárať oči. Keď zaostrila, na koho sa to vlastne pozerá, krásne sa usmiala a pritiahla si ma k sebe aby ma mohla pobozkať.

Ja:

„Ani nevieš ako si my chýbal“, povedala som cez bozky. Konečne som ho mohla objať, pobozkať alebo pritúliť sa k nemu bez toho aby som ho zobudila. Sadla som si na posteľ a opýtala som sa ho: „Čo ešte nespíš?“

„Keby sa mi chcelo, tak ešte spím“, povedal.

„A čo chceš akože do rána robiť? Veď je ešte noc“, povedala som potichu a on sa začal šibalsky usmievať.

„Tak, o niečom by som vedel“, zašepkal kúsok od mojej tváre a napokon ma vášnivo pobozkal. Už od prvej chvíle som vedela o čo mu ide.

 

Zayn:

Zatiaľ čo som ju bozkával, ruky mi blúdili po jej tele. Tak presne toto mi chýbalo. A touto nocou si celé tie dva mesiace vynahradím. Chytil som okraj jej mikiny a doslova som ju z nej strhol. Bol som neskutočne nedočkavý,

tak som jej jedným šikovným pohybom rozopol podprsenku, ktorú som okamžite odhodil niekam do kúta.

 

Ja:

Po tom čo niekde do neznáma odhodil moju podprsenku, mi stiahol aj rifle a nohavičky. Samozrejme, že on bol stále oblečený. Tomu sa hovorí nespravodlivosť. Odtrhla som sa od neho, postavila som sa vedľa postele a škaredo som na neho pozrela. On len prevrátil očami a konečne si dal dole tričko. Usmiala som sa a skočila naspäť na posteľ.

 

Zayn:

Vedel som, že to nemá rada ale ja som to musel urobiť. Chcel som ju vidieť tak ako ju Boh stvoril, lebo tak bola najkrajšia. Po tom čo ma prinútila si vyzliecť tričko, sa vrhla na môj opasok asi bola rovnako nedočkavá ako ja. Trochu som jej pomohol s gombíkom a už aj ťahala nohavice dole. Bolo vidno, že boxerky išli dole ťažšie, pretože môj „kamarát“ stále viac a viac rástol, ale napokon išli dole aj tie.

 

Ja:

Keď som mu dala dole boxerky, doslova na mňa vyskočila jeho pýcha. Chytil ma za boky a prevalil pod seba. S bozkami sa pomaly presunul na môj krk a potom aj na prsia, ktoré mi jemne sal. Po chvíľke sa začal presúvať z pŕs cez brucho až k môjmu podbrušku. Roztiahol mi nohy a prisal sa na mňa. Bol to neopísateľný pocit, presne vedel čo robí a ja som od slasti vzdychala jeho meno. Vnikol do mňa svojimi prstami a začal nimi pohybovať. Hlavu som zaklonila dozadu a cítila som, že prichádza ten neskutočný okamih. Začala som sa chvieť,  prichádzal môj orgazmus a vedela som, že nie je dnes jediný. Chytila som ho za vlasy a ešte viac som ho k sebe pritlačila.  

 

Zayn:

Bola absolútne dokonalá, ale chcel som si predsa užiť aj ja, nie? V tom momente som sa od nej odlepil a pomaly ho do nej zasunul. Chvíľu som počkal kým si zvykne a potom som začal zrýchľovať. Bola tak tesná, ale to bolo na tom to najlepšie. Čím rýchlejšie som prirážal, tým viac som cítil, že už budem a (Y/N) zrejme tiež. Posledný krát som prirazil a obaja sme dosiahli vrchol. Ľahol som si vedľa nej a všetka tá energia ktorú som pred chvíľou v sebe mal sa zrazu vyparila a ja som zaspal.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

niki - :)

6. 8. 2012 21:08

Totalne skvele :)

Barča - :D :D

6. 8. 2012 18:51

Wow:D Super

kika - :)

6. 8. 2012 18:31

supeeeer napíš niečo s Harrym :DDD

Majuš - :)

6. 8. 2012 14:08

genialne...daj nejaký aj s Harrym :)

;) - ;)

6. 8. 2012 8:55

Mega to je ! :D :)

:) - :)

5. 8. 2012 23:20

Super to je:)) Jednotka:D

Veronika - :D

5. 8. 2012 22:04

amaZAYN :D skvelé