Choď na obsah Choď na menu

A pact with the devil (13+) - 1. časť

28. 2. 2013

Bude 10 hodín, takže to môžme začať :) Dnes náš blog oslávil rok, len tak mimochodom.. :D Dúfam, že sa vám preklad tejto poviedky bude páčiť :) Neočakávajte novú časť každý deň, určite to prekladanie potrvá, no budem sa snažiť čo najrýchlejšie, aspoň si aj ja precvičím angličtinu :) Ale teraz už končím s preslovom, užite si čítanie :)

 

Liam. Liam Payne – môj priateľ. On bol ten, s kým som pred pár mesiacmi začala randiť. Zrazili sme sa, keď som sa snažila nastúpiť do metra a on práve vystupoval. Bolo to typické klišé – ja som spadla na zem a on bol ten milý gentleman, ktorý mi pomohol vstať. Skončilo to tak, že ma pozval von a o dva mesiace neskôr som už bola oficiálne jeho priateľka.

Samozrejme, vedela som, kto je Liam – každý vie, kto je Liam Payne z One Direction. Bol naozaj perfektný priateľ – nosil mi kvety len preto, lebo si myslel, že si ich zaslúžil. Písal mi rozkošné správy len aby mi spravil lepší deň. Bol to môj princ Krasoň, taký chlapec, o akom každé dievča na svete sníva.

„Cam? Cam, kde si?“ počula som Liama zatiahnuť od vchodových dverí, zatiaľ čo som ležala na gauči a pozerala televízor.  Najbližšie týždne ostávam bývať u neho, pretože môj byt sa maľuje.  Nechcela som Liamovi odporovať, keď mi navrhol, aby som ostala uňho. Stráviť dva týždne s milovaným chlapcom namiesto utrácania za prenájom je určite lepší nápad.

„Ahoj zlatko.“ usmial sa a nahol sa ku mne, aby ma mohol rýchlo pobozkať. „Zase si bola celý deň v pyžame?“ uškrnul sa na mňa, prezerajúc si ma od hlavy po päty.

Zachichotala som sa. „Vinná.“

„Hmm.. Idem spraviť niečo na večeru, pridáš sa?“ spýtal sa ma podávajúc mi ruku. S úsmevom som vyskočila z gauča a preplietla si s ním prsty, zatiaľ čo sme kráčali do kuchyne.

„Čo budeme variť?“  pozrela som na neho a vysadla som na linku.

„Objednal som pizzu.“ uškrnul sa.  „Chcel som ťa len vidieť prechádzať sa v tielku a nohavičkách. „

Zasmiala som sa a rukou som ho k sebe pritiahla. Stál medzi mojimi rozkročenými nohami.  „Mal si dobrý výhľad?“ zašepkala som mu do ucha a nohy som obmotala okolo jeho bokov. Jeho ruky ma hore-dolu hladkali po stehnách, z čoho som mala na celom tele husiu kožu.

„Mmm, toto si užívam viac.“ Šepol, zatiaľ čo ma objal okolo pása.

Zašla som rukami pod jeho mikinu. Nechtami som ho škrabkala po hrudi, cítiac každý jeho sval. Naše pery sa stretli v pomalom, sladkom bozku, ako vždy pri Liamovi.

„Poďme do spálne.“ zamrmlal mi do úst, presúvajúc svoje ruky na spodok mojich stehien, aby ma mohol zdvihnúť.

„Nie, nie.“ potriasla som hlavou. „Ostaneme tu.“

„Tu? V kuchyni?“ pozrel na mňa, pravdepodobne premýšľajúc nad tým, či som to myslela vážne.

„Áno. Potrebujeme trochu okoreniť náš sexuálny život.“ uškrnula som sa, priťahujúc ho k sebe.

„Myslím, že si idem dať sprchu, Cam.“ povzdychol si, vykrúcajúc sa z môjho objatia.

Liam bol vždy citlivý, keď som zmienila fakt, že nemusíme mať vždy sex len v posteli. Chcela som, aby bol odvážnejší a nie vždy len ten sladký a milujúci. Vážne som zbožňovala túto jeho stránku, bol to prvý slušný chlapec ktorého som stretla, ale všetci občas potrebujeme niečo iné, nové.

„Ľúbim ťa.“ usmial sa. Pobozkal ma a ja som povzdychla do jeho pier, pozerajúc sa, ako odchádza.

Zoskočila som z linky a prešla k chladničke, aby som si vybrala fľašu s vodou len preto, aby spadla na podlahu. Keď som sa totiž otočila, videla som postavu opretú o zárubňu, ktorá sa na mňa uškŕňa a prehliada si ma odhora dole.

„Aah.“ Zaškrípala som zubami, keď som spoznala osobu, ktorá mi venovala ten známy úškrn. Harry Styles. Bol to prvý krát, čo sme sa stretli osobne, no ja som ho poznala až veľmi dobre. Myslel si, že môže mať všetko len tak, že prejde okolo a vezme si to.

Liam mi povedal, že Harry s nami strávi pár dní, pretože jeho zmluva o prenájme vypršala a on si hľadá nový podnájom. Nanešťastie mi nepovedal, že príde zrovna dnes, práve teraz, keď som stála v strede kuchyne len v mojom polopriesvitnom tielku a čiernych čipkovaných nohavičkách.

„Woow.“ obdivne zapískal, keď som sa ohla dolu, aby som zdvihla fľašu vody. „Nakoniec má Liam dobrý vkus.“ Kývol, očividne si užívajúc výhľad.

„Čo?“

„Hovorím, že si skvelá, ženská!“ uškrnul sa, rozhodiac rukami.

„Ugh, ty si odporný.“ povedala som.

„Ale noták, zlatíčko. Nebuď taká.“ zvolal, zatiaľ čo ja som si sadla na linku čo najďalej od neho.

„Sklapni. A prestaň sa mi pozerať na zadok!“ zavrčala som, krútiac nad ním hlavou.

„To sa nestane.“ uškrnul sa a oblizol si pery. „Počul som niečo o tom, že chceš okoreniť sexuálny život.“ usmial sa na mňa.  Striaslo ma nechuťou.

„Len cez moju mŕtvolu, Styles.“  odpľula som si, dávajúc si glg vody.

Bolo mi z neho zle. Bol to zvrátený malý chlapec, ktorého som nemohla vystáť. Bol atraktívny, to som nemohla poprieť. Jeho vlasy, jamky v lícach a ten sprostý úškrn, ktorým by dostal ktorúkoľvek ženu na kolená.. Jeho osobnosť to však celé kazila.

„Nemyslím si, že Liam by si veľmi užíval sex s tebou. Si v posteli dobrá, zlatíčko?“

„Volám sa Cameron, debil.“ zasyčala som. Krvi by sa vo mne nedorezal. Šalela som z neho.. Nikdy som nebola pokojná osoba, čo bol jeden z dôvodov, prečo ľuďom prišiel môj vzťah s Liamom divný.  Ale v podstatne na tom nič divné nebolo, pretože pri Liamovi som bola úplne iná, kľudnejšia.

Ale pri Harrym to bolo čosi iné. Aj keď som ho len práve stretla, vedela som, že my dvaja nemôžeme byť priatelia ani nič podobné. Chcela som len, aby mi zmizol z očí.

„Cammie, Cammie, Cammie..“ uškŕňal sa približujúc sa ku mne. Tri vrchné gombíky jeho modrej košele boli odopnuté, takže som mohla dobre vidieť jeho vypracovanú hruď. Bol sexy a on to určite veľmi dobre vedel. Vedel, čo robí so ženami.. to však neplatilo na mňa.  Bol krásny a tak veľmi, ako som to chcela neznášať – tak veľmi sa mi to páčilo.

„Nehovor mi Cammie.“ varovala som ho, cítiac, ako mi červenejú líca. Odzbrojoval ma a to som nenávidela. Neznášala som, keď som nad sebou strácala kontrolu pri niekom, koho som práve stretla. Bola som dvadsaťštyri ročná žena, ktorá nechávala dvadsaťročného chlapca, aby ju dostal. To vôbec nebolo dobré..

„Cammie.“ zašepkal. Prišiel ku mne a roztvoril mi nohy tak, aby sa mohol postaviť medzi ne. Špičky jeho prstov sa dotkli mojej kože a on sa uškrnul, keď videl, že mi to na stehnách zanecháva husiu kožu.

„Cammie.“ zopakoval, pozerajúc sa mi do očí. „Bude mi potešením okoreniť tvoj sexuálny život.“ Šepol mi do ucha, z čoho sa mi zatriaslo celé telo. Neznášala som to. Neznášala som jeho.

„Prestaň.“ môj hlas zlyhal, kým mi nosom prechádzal po líci. Počula som tiecť sprchu, čo mi dalo istotu. Vedela som, že sem Liam nemôže prísť a neuvidí, ako jeho kolega z kapely zvádza jeho priateľku.

„To nechceš, Cammie. Myslím, že ma chceš mať nablízku. Ako teraz, keď sa ťa dotýkam..“ pokračoval v šepkaní do môjho ucha. Jeho ruky ma hladkali na stehnách. „Presne takto..“  dych sa mi zasekol v hrdle, keď pokračoval.

Nemohla som sa prinútiť k tomu, aby som ho zastavila. Bola som nadržaná a šalela som z neho. Áno, nenávidela som ho, ale bola som žena a on bol sexy bastard. Nemohla som si pomôcť, nejakým spôsobom som ho chcela.  Aj keď to bola len moja fantázia – mala som totiž Liama.

„Prestaň, Styles.“ Slabo som ho varovala. Najradšej by som si dala facku. Chcela som si streliť za to, aká som slabá a sprostá.

Keď sa tak na to pozerám, v tomto momente by sa všetko zmenilo. Ak by som myslela na Liama, na to, aký skvelý človek je, všetko by bolo iné. Ale vážne som chcela, aby to bolo iné?

„Myslím, že chceš, aby som jebal tvoju malú, tesnú pičku, však, Cammie?“ zavrčal, prechádzajúc po mojich stehnách. Dostala som sa z môjho tranzu. Položila som svoje ruky na jeho hruď a odstršila ho tak silno, ako to len šlo. Narazil do linky, no jeho arogantný úškrn mu z tváre nezmizol.

„Neopováž sa ma ešte niekedy dotknúť, debil.“ Zoskočila som z linky, hroziac mu prstom.

„Ani nevieš, ako ma rajcuješ, Cammie.“ uškrnul sa prezerajúc si ma.

„Choď do piče, Styles!“ vybuchla som, odchádzajúc z kuchyne, aby som konečne vypadla od tohto malého bastarda.

„Rád by som.“ Mohla som ho dokonca počuť škeriť sa.

„Prestaň sa, kurva pozerať na moju riť!“ zavolala som cez rameno, vchádzajúc do Liamovej spálne, zabuchnúc dvere. Ľahla som si na posteľ a zhlboka sa nadýchla.

To, čo sa práve stalo sa Liam nesmie nikdy dozvedieť.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

mel - :O

3. 3. 2013 19:45

vynikajúce :) teším sa na dalšiu časť :D

B. - *

2. 3. 2013 23:20

O.o kurňa to je neskutečně dobrýýý :3

dada - wowww

2. 3. 2013 13:45

Aaanoooo!!! Fantasticka prva cast!!! Velmi sa tesim na pokracovanie :333

Andrea - !!

1. 3. 2013 23:59

Oh my GOD !! To čo je ?? :O tak na túto poviedku sa maximálne teším !!! It's brilLIAM !! :)) x

Dors - ...

1. 3. 2013 17:20

Tak ja nemam slov na toto.. Totally awesome!