Choď na obsah Choď na menu

A pact with the devil (13+) - 2. časť

6. 3. 2013

Aspoň dočasne to bude tak, že preklad bude pribúdať raz za týždeň :) Nemám na to toľko času, koľko by som chcela.. 

 

„Prečo si mi nepovedal, že Harry dnes príde?“ spýtala som sa Liama, keď sa vrátil do izby s uterákom omotaným okolo pása.  Pozrel na mňa previnilým pohľadom a nesmelo sa na mňa usmial. Nebola som naňho naštvaná, len som chcela z mysle vymazať svoje stretnutie s Harrym. Navždy..

„Zabudol som.“ Pokrčil ramenami, prehrabávajúc sa v šatníku. „Povedal ti niečo? Nevyzeráš veľmi dobre..“ 

Neveriacky som sa na neho pozrela. „Nepoznáš svojho kamoša? Je to perverzák. Prečo s ním vlastne musíme bývať?“ zatrucovala som, keď sa na mňa pozrel cez rameno, obliekajúc si boxerky. 

Zasmial sa a pobavene pokrútil hlavou.  „Nie je taký zlý, Cam. Ostane tu len pár týždňov, neboj sa.“ Usmial sa a vliezol ku mne do postele. Pozrela som sa na jeho pevnú hruď, hryzúc si do pery keď jemne pritlačil svoje boky k mojim.

„Nedokončili sme čo sme začali.“ Zašepkala som s úškrnom, hladkajúc ho po hrudi. Usmial sa na mňa a spojil naše pery. Myšlienky o Harrym a jeho rukách na mňa mi hneď vyfučali z hlavy. Toto bolo to, čo som potrebovala. Liam bol to, čo som chcela. Jeho ruky ma nežne hladkali, nechávajúc moju pokožku rozpálenú a moje telo chvejúce sa od vzrušenia. Vyzliekol mi tričko a nechal ho spadnúť kamsi na podlahu. Pobozkal ma na čelo a postupne prechádzal perami až na krk. Zanechával na mojej koži bozky jemné ako pierko. Svojimi nechtami som prešla po jeho chrbte, cítiac jeho triašku.

Liam bol nežný milenec – bol milý, jemný, milujúci a starostlivý. Zaujímalo ho, či si všetko užívam a či je všetko tak, ako sa mi to páči. Preto som ho milovala. Bolo skvelé mať pri sebe niekoho, ako je on, nikoho,  kto sa o mňa stará a ľúbi ma.

Cítila som jeho pery, ako schádzajú dole po mojej hrudi a brušku. Zastavili sa tesne nad gumičkou nohavičiek. Rukami prešiel po mojich stehnách, pozerajúc sa na mňa, zatiaľ čo mi pomaly dával dole nohavičky. Jeho mäkké pery sa dotýkali mojich nôh a vnútrajška stehien, blížiac sa k miestu, ktoré po ňom tak túžilo..

Zastonala som, zatiaľ čo on jazykom pomaly vošiel dnu, dotýkajúc sa ma. Krútila som sa pod ním, prstami mu vchádzala do vlasov, užívala si všetko, čo so mnou robil. Jeho ústa pracovali vášnivo a s každým jeho dotykom som cítila svoj vrchol bližšie. Vedel presne, čo má robiť, čo sa mi páči..

Ako vždy, Liam ma umlčal. Vždy, keď ma pobozkal, keď sa ma dotkol, keď ma miloval – cítila som sa uzmierená a milovaná. Bol to krásy únik zo stresujúcej reality, v ktorej žijem.

Vedela som, že Liam cítil moje ťažké dýchanie zakaždým, keď sa priblížil a tak trochu spomalil a ja som vzdychla, prstami češúc jeho vlasy. Vyliezol hore nado mňa, otvoril prvý šuplík na nočnom stolíku a vytiahol odtiaľ kondóm. Pozrel sa na mňa, keď ho otváral a uškrnul sa, keď som si pohryzla do pery.

Roztiahol mi nohy, pobozkal ma na bruško, prsia, krk a nakoniec aj na pery. Jeho jazyk prosil moju spodnú peru o vstup až som nakoniec pootvorila pery. Liam mi vošiel rukou do vlasov, pomaly ma bozkávajúc.

„Milujem ťa.“ Zašepkal za bozkami a pomaly do mňa vošiel. Povzdychla som, keď som ho cítila v sebe. Myšlienky o tom, mať divoký sex v kuchyni v okamihu opustili moju myseľ. Liam mal pravdu – toto bolo pre nás to pravé.

Potichu som zastonala do jeho ucha. On chytil obe moje ruky a nad hlavou mi ich pritlačil o vankúš. Jeho telo sa nado mnou perfektne týčilo. Všimla som si, ako sa jeho ruky zakaždým, keď sa pohne pokrčia a jeho svaly sa hýbu hore dole, keď sťažka preglgne, cítiac vášeň vo svojom tele.

„Si tak skvelá, Cam.“ Šepol, odhrnul mi z tváre prameň vlasov a prstom prešiel po mojich perách. Rukou potom prešiel dole po krku až na moju hruď. Jeho dotyky ma šteklili, zanechávali na mojej pokožke husinu.

„Mmm, zlatko..“ povzdychla som, omotajúc obe nohy okolo jeho pása a trochu zrýchlila náš rytmus. Obaja sme dosiahli náš vrchol v rovnakú chvíľu a bola som rada, že Liam ma predtým zastavil -  toto bolo perfektné. Liam bol perfektný a ja som s ním bola to najšťastnejšie dievča na svete.

Nasledujúce ráno už nebolo také skvelé. Po vzrušujúcej noci s mojím priateľom som vstala oddýchnutá a s úsmevom na tvári. Rýchlo sa to však vytratilo, len čo som prekročila prah dverí z Liamovej spálne. Započula som známy, otravný hlas, snažiaci sa upútať moju pozornosť.

„Ona žije!“ zvolal, ako stál pred sporákom. Nemal na sebe tričko, mal na sebe zásteru a tvár mu zdobil úškrn.

„Čo tu robíš?“ spýtala som sa, škrabkajúc si nos, aby som sa na neho nemusela tak pozerať. Nechcela som sa s Harrym zmieriť, ani z ničím, čo vyšlo z jeho úst. Chcela som len kľudné ráno, ale vedela som, že pri ňom to nebude možné.

„Si tak milá, zlatíčko. Takmer som k tebe chcel byť milý. Takmer.“ jeho sarkastický tón ma donútil zazrieť naňho a dať si ruky v bok.

„Kde je Liam?“

„V štúdiu.“ Odpovedal rovnako chladne.

„A prečo si ty tu? Konečne ťa vykopli?“ odfrkla som, otvárajúc chladničku.

„Haha, vtipné.“ Sucho sa zasmial. „Urobil som lievance, zlatíčko.“ Zavolal na mňa. Pozrela som sa na neho a na tanier lákavo vyzerajúcich lievancov. „Nie sú otrávené.“ Povedal, na čo som prevrátila očami a ukradla mu tanier.

„Čokoládový, karamelový alebo jahodový topping?“ zazubil sa. „Alebo ich môžeš zjesť zo mňa.“

„Ew.. Prosím, prestaň. Chcem jesť.. A čokoládový, prosím.“

„A je dokonca slušná. Vyzerá to, že Liam vyhral v lotérii, súdiac aj podľa toho, čo sa dialo včera v noci.“ Žmurkol na mňa, zatiaľ čo mi na lievance dával topping. „Oh, zlatko, oh oh, priamo tam. Milujem ťa.“ Snažil sa napodobniť môj hlas s úškrnom na tvári. Chcela som mu poriadne tresnúť.

„Čo? Sedel si pred dverami a načúval?“ neveriacky som sa spýtala. „A takto nezniem.“  Dodala som predtým, ako som sa pustila do raňajok. Lievance boli perfektné, to by som o Harrym nikdy nepovedala.

„Mala si pravdu. Vy dvaja rozhodne potrebujete okoreniť sexuálny život.“ Zasmial sa. „Sex má byť zábavný, hlučný a dobrodružný. S tým by som ti mohol pomôcť.“

Bojovala som s nutkaním dať mu facku, preglgla som a dojedla svoje raňajky.

„Liam mi dáva všetko, ďakujem za ponuku.“

„Ľudia majú pravdu, keď hovoria, že láska je slepá.“ Zamrmlal. „Vážne by si mala skúsiť niečo nové a vzrušujúce. Myslím, že som tvoj človek.“ Dodal dostatočne nahlas, až som počula, ako sa mu na perách sformoval úškrn.

„Mám rada muža, ktorý ma vie úplne zaplniť až nad moje limity. Si si istý, že to dokážeš?“ vrátila som úder zvodným hlasom. Harry potreboval, aby ho niekto dostal do takej pozície, do akej dostal on mňa. Vážne som mu chcela z tváre zotrieť ten úškrn. Nanešťastie, moja odpoveď jeho úškrn len rozšírila a jeho oči sa rozžiarili.

„Ach, samozrejme. Ver mi. „

„Si nechutný.“ Odfrkla som si a vstala, počujúc za mnou jeho smiech.

„Zbožňuješ to, zlatíčko.“

„Ugh!“ rozhorčene som zvolala, keď som zabuchla dvere na spálni, zvalila sa na Liamovu posteľ a kričala do vankúša.

Harry Styles bol neskutočný debil. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

wewe - už sa to prekladá

15. 4. 2013 17:47

asi o tom nevieš, ale toto už jedna stránka prekladá...

Halooo!!! - :)

13. 4. 2013 15:57

Halooooo :D. Chceme ďalšiu časť!!!

niki - heeej

22. 3. 2013 17:13

Haloo!! Zabudli ste na nas? :-)

ana - wow

18. 3. 2013 17:53

Kedy bude dalsia cast?? Uz je to viac ako tyzden :OOO

:):) - :)

17. 3. 2013 14:00

Úžasné ♥.. inač kedy bude ďalšia časť? :).. nemôžem sa dočkať !! :D

Lala - :)

14. 3. 2013 2:19

Otazocka :D kde najdem original?

mel - :)

10. 3. 2013 20:35

skvelá časť :) milujem vaše poviedky (Aj keď táto je z prekladu ale je super) a tomuto blogu som verná takmer od začiatku :)

-úžasné :D

Sonny - Please?

9. 3. 2013 13:50

Ahojte, Vaše poviedky čítam už strašne dlho a sú úplne úžasné. len by som chcela vedieť Váš názor na moje poviedky, ak budete mať čas :) web: youcancallmesonn.blogspot.sk

Btw, perfektná časť! :O x

peťuš - :)

8. 3. 2013 21:39

the bessssssssssssssst ;)))))))))))))))))))))) ďalšiuuuu :DDD

Kikuš - príbeh

7. 3. 2013 10:41

:O Skvele píšeš :) Už nech je dalšia!