Choď na obsah Choď na menu

Angels Don't Cry 11

17. 6. 2012

titulka-2.png

 

On:

Pokrútila hlavou a pritúlila sa ku mne. Práve som ju objal, keď sa vo dverách zjavila blonďavá hlava. Niall. Jeho prvý pohľad bol šokovaný, ďalší spýtavý a tretí smutný. "Aj ja chcem objatie." povedal a vrhol sa medzi nás. Musela sa zasmiať a všetci sme sa objali. Ani ho nepozná, ale hneď jej prišiel sympatický. Jeho hlava sa vynorila z objatia a pozeral zo mňa na ňu. "A ty si kto?" spýtal sa jej. 

"Sabbie a ty?" 

"Niall, teší ma." usmial sa na ňu. "Liamova.. kamarátka?" uškrnul sa. 

"Áno.." usmiala sa. "Aj mňa teší." 

"Ako dlho sa už.. stretávate?"  

"Nie veľmi dlho." 

"A ja o tom neviem." výhražne na mňa pozrel a postavil sa z postele. "Nechám vás, užívajte si, hrdličky. Ja idem jesť." vyhlásil a odkráčal do kuchyne.  

"Je milý." usmiala sa na mňa.  

"Je to môj najlepší kamoš. A zároveň ďalší najlepšie spievajúci člen skupiny." zasmial som sa. "A najhladnejší."    

Zasmiala sa. "A ty nie si hladný?     

"Momentálne nie. On je ale stále.." 

"Aj ja som trošku." šepla. 

"Tak povedz rovno. Poď, Niall sa možno podelí." zasmial som sa.  

"No dobre." usmiala sa. Chytil som ju za ruku a išli sme do kuchyne, kde mal Niall hlavu zaborenú v chladničke.

Keď Niall vystrčil hlavu z chladničky, v rukách držal dve plechovky koly, čokoládovú tortu a v ústach sáčok čipsov, ktoré asi zobral z poličky. "Toto asi jesť nebudeš.." pozrel som na Sabbie a zasmial sa. Niall sa pokúsil usmiať, ale keďže mu čipsy skoro spadli, nahodil znova pokrovú tvár a odkráčal do obývačky.

Keď sa chalani vrátili domov, Louis sa vrhol rovno medzi nás a všetci sme popadali. Mohli sme hrať od začiatku. Zayn sa zasmial a rozhodol sa, že sa tiež pridá. Len Harry mal akúsi pochmúrnu tvár a zavrel sa rovno v izbe. Ktovie, čo mu je..

Chalani sa neskutočne bavili na tom, ako nerozumela nášmu skutočnému prízvuku, ale veľmi si ju obľúbili už v priebehu pár hodín. Hlavne Niall. Okolo ôsmej som ju ale už išiel zaviezť domov, naskočili sme do auta a znovu ho odparkovali na rohu ulice. "Zajtra sa vidíme aj doobeda, alebo až po koncerte?" spýtal som sa jej.

Ona:

Spravili sme si toasty a spolu sa najedli. Na chvíľku som pri nich na to zabudla. Zahrali sme si twistera a potom sa domov vrátili aj ostatní. Aj Harry.. Ktorý bol tie veľmi prekvapený, že ma tu vidí.

Chvíľu sme sa ešte všetci hrali a neskôr naschvál používali britské slangy, ktorým som nerozumela a mali z toho veľkú zábavu, keď som hádala, čo by to tak mohlo znamenať. Okolo ôsmej som sa rozhodla ísť domov a Liam ma išiel odviezť. Je to poklad a je mi ľúto, že ho všetkým len zaťažujem... "Ako chceš." usmiala som sa a oprela som sa o sedačku. Rozmýšľala som, či to poviem aj doma.. 

"Tak si po teba prídem hneď ráno. Môžeš znova byť s nami." usmial sa na mňa. Jeho úsmev vždy rozžiari aj mňa.

"Ďakujem." usmiala som sa a pohladila som ho po ruke. Usmial sa a pobozkal ma. Dlhým, ale jemným a láskyplným bozkom. "Dobrú noc." zatiahol znovu s prízvukom a zasmial sa.  

"Bože.." zasmiala som sa, dala som mu ešte jednu pusu a išla som domov. Zasmial sa. Počkal až kým nezájdem do domu a potom sa vrátil späť na hotel k chalanom..

Keď som bola sama, doľahlo to na mňa viac. Preto som si prezerala naše fotky a spravila som z nich prezentáciu. Budem si všetko fotiť a každú fotku tam pridám. Ráno okolo pol deviatej mi zazvonil mobil. "Áno?" zamrmlala som. Ešte som nemala rozlepené oči, takže som nevidela kto mi volá.

On:

Hneď, ako som sa vrátil, Niall sa ma spýtal kedy Sabbie zase príde. Vidno, že si ju obľúbil. Hneď ráno mi ukradol mobil a zavolal jej. "Budíčééék! Vstávaj, čakáme na teba s raňajkami a ja už som hladný.." zaskuvíňal do telefónu. Zasmial som sa na ňom.

Ona:

Bol to Liam. Prevalila som sa na chrbát a usmiala som sa. "Dobré ráno sa praje. " zasmiala som sa.

"Zdvorilôstky si nechaj pre Liama, rýchlo sa vykotúľaj z postele a obleč sa. Liam príde po teba." povedal.  

Takže to nebol Liam ale Niall. Je vidno, že ešte spím. "Rozkaz pane." zasmiala som sa a zrušila som hovor. Dala som si sprchu a obliekla som sa. Vonku bolo znova pekne, takže do kraťasov a tielka. Vlasy som si zaplietla, veď napokon musím sa s nimi pohrať kým môžem a hneď ako som skončila, prezvonil ma Liam. Ponáhľala som sa na roh ulice, kde už stálo auto. Započula som ako za mnou niekto uteká. Nejaký novinár. Najskôr som myslela, že ide odfotiť Liamove auto a chcela som sa tváriť nenápadne no potom sa ma začal vypytovať tak rýchlo až som neregistrovala jeho otázky.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

niki - :)

18. 6. 2012 17:54

Velmy pekne nadherne obe pišete :)

Petraa - Budíííček! :D

17. 6. 2012 23:27

:D NEskutočné.. :D vždy ma dokážem prekvapiť navými nápadmi a tvjou fantáziou... :D Krásne to je, úplne som pri tom zabudla, čo za chorobu má a stále som sa smiala. :D akože vážne, di brutál talent dievča :) TEším sa na ďalšiu,, dúfam že bude zábavná ako táto, neskutočne si mi zdvihla náladu :)

Marci - Re: Budíííček! :D

18. 6. 2012 14:07

Teší ma, že sa ti páči, no už som písala, že to nie je len moja zásluha.. Katy je taká mamička týchto poviedok, nechcem, aby bola ukrátená o chválu.. :)

Veronika - :-) <3

17. 6. 2012 21:59

Strasne pekne :-) dokonale ale chcelo by to dalsiu cast :-)
a ten Niall aky mily :-* :-) milujem tento pribeh a najradsej by som bola jednou z postav :-D :-D :-D

pecka - :)

17. 6. 2012 21:17

užasne to jee :) dalsiu! :)