Choď na obsah Choď na menu

Angels Don't Cry 13

20. 6. 2012

titulka-2.png

 

Ona:

Smutne som na neho pozrela, no prikývla som. "Rátala som s tým." 

"Vrátim sa len čo to pôjde.." povedal a objal ma. Nevedela som si predstaviť ako to budem bez neho zvládať, no bez slova som ho objala. Nie je to jeho vina, proste musí odísť.

On:

Mrzelo ma, že s ňou nemôžem ostať. Ale vrátim sa, ako som jej sľúbil. V telke práve začala nejaká bulvárna relácia a hneď na začiatku po zvučke som započul svoje meno, tak som sa otočil na obrazovku. No a, čo čert nechcel, boli sme na nej my dvaja. Odfotení včera pri nemocnici a pod tým titulok: Je záhadné dievča tehotné s Liamom? Nevedel som, čo si o tom myslieť, no najradšej by som bol roztrieskal televízor, tak som to rýchlo vypol a objal som ju.

Ona:

Na telku som zostala pozerať s vypleštenými očami a potom som sa rozplakala. Neviem prečo asi z bezradnosti, že si to všetci budú naozaj myslieť .. "Prečo píšu o niečom o čom hovno vedia!"  

"Neviem, prečo keď vidia niekoho pred nemocnicou, je to hneď tehotenstvo.." povedal. "Neboj sa, toto vyriešim."

Ranilo ma to, pretože tehotná zrejme nikdy nebudem.. Nestihnem.. Objala som Liama a utrela som si slzy. "Ako to zvládaš že sú ti stále za pätami?"  

"Neviem ani sám, asi som si už zvykol. Ale niečo takéto som ešte nezažil.."

"Prepáč.."  

"Nie, nemôžeš za to. Asi som mal radšej ostať v aute.. Ale zase, nemal by ťa kto objať. To je v poriadku, vyriešim to." usmial sa a pobozkal ma. Usmiala som sa a silno som ho objala. "Ty si poklad. "  

"Tak to nehrozí.." zasmial sa a pritúlil si ma k sebe. Z obývačky sme začuli tóny gitary. "Poď, začína prvá skúška."

"Dobre." usmiala som sa a išla som s ním do obývačky.

On:

Na operadle gauča sedel Niall so svojou gitarou a na gauči a fotelkách boli roztrúsení ostatní. Louis ležal na gauči, musel si sadnúť, aby sme sa zmestili. Sadol som si a Sabbie si sadla vedľa mňa. "Táto je normálna. Tejto sa báť nemusíš." pošepkal som jej s úškrnom. Niall mi podal moju gitaru. "Pripravení?" spýtal sa Niall a my sme prikývli. Začali sme na gitare vybrnkávať Gotta be you, ako vždy na začiatku a potom začali spievať. Vždy si dáme takto pár pesničiek akusticky na zahriatie. Táto bola venovaná tebe, Sabbie." uškrnul sa Niall. "You gotta be his girlfriend." ukázal na mňa. Potom sme si zaspievali ešte ďalšie štyri pesničky a naša akustické skúška bola na konci.

Ona:

Spievajú krásne. Kiež by som aj ja vedela spievať tak dobre ako oni. Keď skončili poriadne som im zatlieskala do konca mali aj standing ovations. "Všetky z vás odpadnú." zasmiala som sa. Chalani sa porozliezali. Liam išiel zobrať nejaké čipsy a ja s Niallom sme zostali v obývačke. Opýtal sa ma, či viem na niečo hrať a potom mi dal gitaru, aby som mu zahrala. Nevedela som, čo tak som zahrala pesničku, ktorú som si vymyslela, keď som sa spoznala s Liamom.

On:

Po skúške som sa vybral do kuchyne. Vylovil som čipsy a plechovky koly. Z obývačky som započul tóny gitary a uškrnul som sa. Z nás okrem mňa a Nialla nevie na gitaru nikto. Mňa to naučil on a ostatní sú len v priebehu, takže takéto čisté akordy by nedali. "Niall, zase sa predvádza." zasekol som sa v strede vety medzi dvermi do obývačky. Gitaru v rukách držala Sabbie a hrala. Pozrela na mňa, usmiala sa a potom sa zase zamerala na svoje prsty. Páni.. Potichu som prišiel k nim a sadol si oproti. Sledoval som ju, ako ľahko sa jej prsty kĺžu po strunkách a obdivoval ju. Keď dohrala, usmial som sa a zatlieskal som jej spolu s Niallom. "Si perfektná. Nechceš hrávať s nami?" spýtal sa jej hneď s obrovským úsmevom. 

"Uhádol si." zasmiala sa. "Ďakujem za pochvalu." 

"Prečo nie?" spýtal sa a úsmev sa mu vyparil z tváre.  

"Na to nemám." usmiala sa.  

"Nemáš? Keby si nemala, tak ťa nevolám. Si skvelá."  

"Ďakujem, ale aj tak." zasmiala sa. "Kde sú tie čipsy?"  

"Priamo tu." usmial som sa a otvoril som ich. "Niall má pravdu, si skvelá. A úžasne by to oživilo vystúpenia, keby sme tam neboli len my." 

"Ale prosím ťa.. Vaše fanúšičky by ma vypískali." zasmiala sa.  

"To by som im nedovolil." postavil som sa hneď na jej stranu. 

"Ako by si tomu zabránil?" zasmiala sa a vzala si čips. 

"Prestali by sme robiť koncerty a autogramiády. A hneď by si to rozmysleli."   

"Aké vydieranie." smiala sa.

"Ale bolo by to účinné." zasmial sa Niall.   

"To je jedno... Nezahráme si niečo?"                                                                                                                           

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kate - :*

21. 6. 2012 17:55

Nádherné, super úžas....najviac sa mi páči ked je s Liamom....škoda že má chorobu.....dúfam že nezomrie a bude mať dieťa.....s Liamom samozrejme....a dúfam že k tomu pridáš aj dajaké Session scénky a , samozrejme, aj 13+.....wuaaaaaa

adka - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

21. 6. 2012 17:51

aaaaaaaaa supeeeeeer.....truchu smutne ale aj tak je tu naj....a kedy bude dalšia časť ?

alik - ahahha

21. 6. 2012 17:50

dalšiu časť....toto je najužastnejšuinočkee ....prosííím next next

Lenka - :)

21. 6. 2012 16:35

Krásný, prosím dalšííí

Veronika - :)

20. 6. 2012 21:39

krááásne :D super že SAbbie vie hrať tiež na gitare :) som zvedavá ako to dopadne a čo budú hrať ale typujem že pravda alebo úloha alebo twister alebo niečo podobné :) a to s tým či čaká mimi :) inak krásne nie krásne nádherné BIG LIKE :) teším sa na novú

ell - :)

20. 6. 2012 19:43

užasne!!!!!! :))) nedas dalsiu dneska? prosíííím :)