Choď na obsah Choď na menu

Angels Don't Cry 25

21. 7. 2012

 titulka-2.png

 

On:

Netušil som, že by to mohlo byť také krásne, no predsa bolo a úplne to na celej čiare prekročilo moje očakávania. Po celý čas sme sa nežne bozkávali, držali sa za ruky, alebo hladkali a šepkali si pekné, zamilované slovíčka. V lietadle sa ma pýtala, či som s ňou len z ľútosti a moja odpoveď je jasné nie. Ľúbim ju. Ľúbim ju tak veľmi, že by som jej zniesol aj modré z neba a urobil všetko preto, aby sa vyliečila. Dúfam, že sa nám to podarí.. Nie dúfam, musí sa to podariť, pretože si to neviem predstaviť inak.. Toto sa mi preháňalo hlavou, keď som ležal na mäkkom vankúši, objímal ju a počúvaj jej spokojné, pravidelné odfukovanie.

Ona:

Keď som sa zobudila, vonku už svietilo slnko a zo všadiaľ sa ozývala francúzština, ktorej bohužiaľ vôbec nerozumiem. Otočila som sa na ľavý bok a vedľa mňa zbadala Liama. Pery sa mi automaticky usmiali. Sedel na posteli a na nohách mal položený notebook. Keď zbadal, že som sa zobudila, zložil si sluchátka. "Dobré ránko, čo robíš?" posadila som sa a na tele som si držala perinu.

On:

Ráno ma zobudil priamy slnečný lúč rovno do tváre. Slnko ma úplne oslepilo a chvíľku mi trvalo, kým som sa znova zorientoval. Sadol som si na posteli a pozrel sa na ňu, ako sladko spí. Nechal som ju, jemne som ju pohladil po líčku a dal jej malý božtek na líce. Z tašky som si vytiahol notebook a sluchátka a pustil som si do nich potichu hudbu. Medzitým som si zapol twitter a poodpisoval na pár správ, až kým sa nezobudila. Zložil som si sluchátka a usmial som sa na ňu. "Dobré ráno. Nechcel som ťa budiť, tak medzitým komunikujem s fanúšikmi." 

"A čo píšu?" usmiala sa a očami začala hľadať, kde skončilo naše rovnaké pyžamo. 

"To čo vždy." zasmial som sa, zaklapol som notebook a odložil ho. "Čo hľadáš?" pozrel som na ňu.  

"Kde mám pyžamo." zasmiala sa. 

"A načo ti je?" zasmial som sa a pritiahol som si ju k sebe. 

"Ja neviem, na čo slúži pyžamo." uškrnula sa. 

"Chceš ešte spinkať? Niee.."  

"Niee?" so smiechom ma objala.  

"Niee." zasmial som sa a stiahol som ju na seba.

"Tak keď nie, tak nie." zasmiala sa, ukradla mi perinu a utekala do kúpeľne.  

"Toto nebolo fér!" so smiechom som za ňou zakričal a rozbehol sa do kúpeľne.   

"Vidíš, načo si schovával to pyžamo, holotrt." zasmiala sa a začala si umývať zuby.  

"Neschovával, niekam sa zapatrošilo." zasmial som sa a zozadu som ju objal. Potom som si tiež vzal kefku a umyl si zuby. "Nejdeš so mnou do sprchy?" spýtal som sa potmehúdsky. 

"Mala by som?" uškrnula sa a vypláchla si ústa.  

"No to by si teda mala." zasmial som sa.  

"Tak poď." uškrnula sa. Spolu sme vošli do veľkého sprchového kúta a pustili na seba prúd teplej vody. Bolo to príjemné osvieženie. Pritiahol som si ju k sebe bližšie a pobozkal som ju.  

"Mám si aj zmyť vlasy?" zasmiala sa a pobozkala ma. 

Pousmial som sa a objal som ju. "Nechám sa aj ja vystrihať?" 

"Nie.. Mám rada tvoje vlásky." usmiala sa. 

"A ja mám rád teba, tak si zo seba prestaň uťahovať." 

Namiesto odpovede ma pobozkala a potajomky mi na hlavu dala šampón. Nechal som si od nej masírovať pokožku na hlave, dotyk jej rúk bol veľmi príjemný. Popri tom som jej dával božteky všade, čo sa mi práve dostalo do rany.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Lenka - ;)

22. 7. 2012 13:22

Zase se schyluješ k úchylnostem? :D jen tak dál

*Wendy - ♥

21. 7. 2012 17:22

Shrnu to do jednoho slova.. Ách o.O