Choď na obsah Choď na menu

Angels Don't Cry 3

9. 6. 2012

titulka-2.png

 

Ona:

"Neviem..Vymysli si radšej ty. Ja..."   prepáč ale ešte nikdy som v takejto situácií nebola. A som dosť mimo na to, aby som vymyslela miesto stretnutia.

"Tak ak chceš, prídem zajtra, alebo pozajtra po teba a skočíme niekam na obed, alebo tak. Môže byť?"

"No.. dobre.. Prečo vlastne chceš ísť so mnou.. na obed?"

"Zapáčila si sa mi. Nie si celá uvrešťaná, uplakaná a ani neodpadávaš, keď ma vidíš. To je obrovské plus." zasmial sa.  

Cítila som ako sa červenám. Ešte nikto mi nikde nepovedal, že som sa mu zapáčila alebo niečo podobné. "Ja len či si zo mňa tiež nerobíš srandu." 

"Nerobím." usmial sa. "Takže platí?" 

"No.. tak hej."

On:

Napísala mi na kúsok papiera svoju adresu, akm ju mám pírsť zobrať. "Super, takže sa stretneme zajtra. Vlastne, možno ešte aj dnes, musím ísť ešte za chalanmi a potom zase do "práce". Tešilo ma, Sabbie." usmial som sa. "Mimochodom, som Liam, ak by si nevedela." povedal som jej cestou, keď som sa vracal späť k chalanom.

Keď som k nim prišiel, vydýchli si, že aspoň jeden prišiel. Nevedel som o čom, až kým som sa nepoobzeral. Harryho nikde. Pravdepodobne sa zase zarozprával s nejakou babou, ale dnes mu nemám čo vyčítať. Jemu to však trvá podstatne dlhšie, lebo sme na neho čakali ďalších desať minút. Louis ho nakoniec poriadne zvozil, strčil mu do ruky mikrofón a vystúpili sme znova na javisko. Baby začali znova vrieskať.. Zase. Pustili sme sa do toho, WMYB, One thing, Another world.. potom sme trochu spomalili, najprv More than this, potom Moments, naše obľúbené. Pri ich spievaní si to vždy dokonale užívam. Dievčatá prehovorili aj svojich partnerov a na pomalé pesničky si, napočudovanie, zatancovali aj oni.

Sledovať páriky ako tancujú bolo celkom fajn. Valerie som už nikde nevidel a má šťastie, inak by som ju asi rozdrapil. Nemám rád dievčatá, ako je ona.. Práve sme začali spievať Moments, spieval som svoj part, keď som si v rohu sály všimol sedieť na stoličke Sabbie. Usmial som sa a chvíľku som na nej zotrval pohľadom. Možno na prvý pohľad nevyzerá byť najkrajšia na svete, ale má takú krásnu dušu, ako som u nikoho ešte nevidel..

Zaspievali sme potom ešte asi dve pesničky, rozlúčili sa a pobrali sa preč. Tento ples asi nebol klasický a chlapci museli byť sklamaní, lebo ich partnerky sa potom nahrnuli k nám kvôli fotkám. Trvali ďalšiu pol hodinu, kým sme sa pofotili, potom sme zbalili veci a odišli na svoj hotel. Sabbie som viac nevidel, ale zajtra ju uvidím. To mi pripomína, že ráno musím ísť kúpiť ten darček..

Ona:

Stála som tam ako omámená ešte desať minút a v rukách zvierala pokazený foťák. Neverila som tomu, čo sa práve stalo.  Veď on ma asi pozval na rande! Alebo si zase len namýšľam? Fotky už žiadne nespravím a do telocvične sa už nevrátim. Ďalší výsmech nepotrebujem. Išla som si teda do skrinky po tašku a išla som von počkať na taxík. Za jedálňou som zbadala dve postavy. Boli k sebe veľmi blízko a ja som sa zľakla, že sa začnú..no.. Nechcela som byť tomu svedkom a chcela som odísť, no potom som spoznala ružové šaty Valerie. A toho chalana som už tiež niekde videla. Mal kučeravé vlasy a ...Veď to je tiež jeden z nich! Tackavým krokom sa presúval bližšie k nej. Radšej som sa zvrtla a išla naspať do školy. Počkám kým to..dokončia..a potom si zavolám ďalší taxík.

Nakoniec som sedela na chodbe o čosi dlhšie a počúvali ich piesne. Pri poslednej som sa postavila a išla som nazireť do telocvične cez bočné dvere. Páry spolu tancovali a ja som zatúžila byť tiež tam, v krásnych šatách a tancovať s L..s partnerom. Aj Valerie tancovala so svojím frajerom. Ten chudák nevedel, čo pred chvíľou robila s tým..S tým kučeravým chalanom, ktorý je práve na pódiu! Vedela som, že som ho už videla. Tak predsa sa nevzdala predsavzatia, že jedného zbalí. No pochybujem, že chlapec je úplne triezvy. Prečo sú tie baby také? Stačí, aby im "kráľovná" povedala, že som chudera a už si to myslia všetky. Nemám tu žiadnu kamarátku a nie je nič horšie ako nemať niekoho komu môžete veriť, posťažovať sa mu...A on vás objíme a povie, že všetko bude dobré. Svet je divný a niekedy tu naozaj nechcem byť. No niekedy..Nie všetko je až také zlé. Usmiala som sa na Liama na pódiu, aj keď on pozeral iným smerom. Je veľmi pekný. A naozaj nechápem, prečo sa mu páčim ja. Keď skončilii, radšej som odišla, aby si ma Valerie nevšimla a išla som von. Našťastie sa tam už nikto po sebe nelepil. Sadla som si na lavičku a počkala na taxík.

Započúvala som sa do zvukov New Yorku. Mesto v ktorom to žije..Sranda, že aj keď všetko naokolo žije, niekedy sa môžte cítiť ako keby ste tu ani neboli. Ako keby ste neboli súčasťou ničoho. Nemohla som zaspať, bola som nervózna s nasledujúceho dňa. Zaspala som asi o druhej ráno a zobudila som sa o siedmej. Dala som si sprchu a potom som si pokúsila vyžehliť vlasy. No kým som si vybrala oblečenie a obliekla som sa, zase sa zvlnili a vyzerali hrozne. Zapla som si ich teda do copu, potom som si ich skúsila zapliesť a na koniec to skončilo v drdli. Trochu som sa namaľovala a vtedy mi do izby vletela Valerie. Zostala s otvorenými ústami a potom sa zasmiala. "Vyzeráš hrozne, kam sa chystáš?" stále sa smiala ako sprostá. Aj keď viem, že je to Valerie, jej slová ma vôbec nepovzbudili.

"Vypadni!" vysotila som ju z izby a zamkla som. Znovu som sa prezliekla a aj namaľovala, pretože som plakala. Nechcem ísť na žiadne rande, naozaj vyzerám hrozne. Čo ak ma ohovorí v nejakom časopise? Keď však pred domom zastalo auto, musela som rýchlo vybehnúť aby si to Valerie nevšimla. Cestou dole som si na kvetinkovú tuniku, obliekla ešte sveter a uhladila som si vlasy. Nakoniec boli predsa len zapletené v cope. Vybehla som z dverí a za auta sa na mňa usmieval Liam. Chlapec je asi fakt slepý.

"Ahoj." pousmiala som sa, keď som nastúpila.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Lenka - dd

10. 6. 2012 13:00

Krásný!

Paťa - ***

9. 6. 2012 20:52

krásne krásne krásne,,,, Liam nie je jdeiný ktorý bi ju rozdrapil !! to len ty dokážeš vyvolať u mňa pri čítané také emócie ,,, :) je mi Sabbie fakt ľúto ,, ale viem že budu asi aj horšie časy.. a samozrejme aj krajšie :) :)
PS: súhlasím s tým že táto poviedka sa mi pozdáva najviac ;) ale úžasné sú všetky :)

Petraa - Tralalááá

9. 6. 2012 19:14

Krásne, tento príbeh je snáď ešte lepší ako ten pred tým.. :D Ale oba sú úžasné samozrejme :) Teším sa na ďalšiu časť

Marci - Re: Tralalááá

9. 6. 2012 20:41

Ak ti mám povedať pravdu, aj ja mám tento príbeh najradšej :))

ell - :)

9. 6. 2012 19:29

užasne, užasne, užasne!!!! :) prosim nedaš fotku ako vyzera Sabbie? :)

Marci - Re: :)

9. 6. 2012 20:40

Do ďalšej časti ju dám, takú, ako si ju predstavujeme my.. :)

tiri - :)

9. 6. 2012 20:25

krasne ..:) tento pribeh sa mi velmi zapacil -ste sikovne ..:) tesim sa na pokracovanie..:) dakujeme..:*

niki - :))

9. 6. 2012 19:14

Je to uužas :)