Choď na obsah Choď na menu

Angels Don't Cry 30 - The very END

29. 7. 2012

 titulka-2.png

 

Tak, a je to tu.. Posledná časť ADC, naposledy Liam a Sabbie. Všetkým, ktorí čítali túto poviedku by sme sa chceli veľmi poďakovať, ste skvelí. :) 

P.S.:Áno, aj my sme pri písaní plakali..

 

On:

 Ostal som s ňou. Celý deň som ju držal za ruku, hoci mi tŕpla, bolo mi to jedno. Sledoval som ju, ako spí, viedli sme naši tiché rozhovory bez slov, no rozumeli sme si aj tak. Neviem si predstaviť, ako by som fungoval bez nej.. Tvorí súčasť môjho života. Aj keď jedna čas v hĺbke srdca sa tým pomaličky zmierila..

Ona:

 Nechcela som zaspať, chcela som si ten zvyšok života, čo mi zostáva vychutnávať jeho prítomnosť. Že aspoň niekto je tu teraz so mnou. Ráno som sa zobudila, no bolo mi oveľa horšie ako deň pred tým. Liam spal na gauči. Najskôr nechcel spať, no potom zaspal. Má toho dosť...Prišla ku mne sestrička a jedno svinstvo v infúzií vymenila za druhé. Najradšej by som to odpojila. Je mi na vracanie, keď si predstavím, čo to môjmu telu spôsobuje. Musela som už vyzerať ako smrtka. Minúty ubiehali pomaly, veľmi pomaly.. Keď sa Liam prebudil, chudáčik sa strašne strhol a priskočil ku mne, musela som vyzerať fakt hrozne. Ja som sa iba usmiala, no on plakal aj keď sa snažil o úsmev, ktorý mi sľúbil. Môj anjelik.. Videla som ako sa ku mne približuje otec a podáva mi ruku. Jednou rukou som držala Liama a druhú som podala ockovi. Pár sekúnd som ich držala obidve, no potom som Liamovu pomalinky pustila...

On:

To, že som ju počul dýchať keď zaspala ma upokojovalo. Dlho som jej stískal ruku, no keď sestrička prišla okolo šiestej na vizitu, doniesla mi deku, aby som si na chvíľku zdriemol. Pozrel som ešte na spiacu Sabbie a potom som sa na dve hodinky uložil na pohovku. Zobudil som sa na vrznutie dverí, keď sa sestrička znova vrátila, podať Sabbie nový liek. Keď odišla, hneď som k nej priskočil a v jej očiach som videl ten záblesk. Záblesk, ktorým mi oznamovala, že je po všetkom, že viacej nevládze bojovať.. Po lícach sa mi začali kotúľať slzy, no silno som jej zvieral ruku. "Sabbie.. prosím.. nesmieš ma opustiť!" šepkal som jej, no ona pomaličky zatvárala oči. Ku koncu som už kričal jej meno, no jej zovretie na mojej ruke postupne úplne povolilo a jej ochabnutá ruka ostala v mojej. "Sabbie! Láska.." rozvzlykal som sa. Nebola tu.. Už tu viac nebola so mnou, teraz už je určite na ceste za svojím ockom hore. Sľúbila mi, že na mňa bude dávať pozor zhora, no ja ju chcem tu, pri sebe. Radšej by som sa s ňou vymenil. Zomrela mi v náručí. Už nikdy ma neobjíme, neusmeje sa na mňa, nepovie mi, že som jej anjel.. 

Dni sa postupne míňajú, no na Sabbie myslím každú jednu sekundu dňa. Snívajú sa mi o nej krásne sny, ako sa naháňame po pláži, ona sa smeje a nakoniec sa zvalíme do piesku.. Som úplne na dne. Prišli za mnou chalani, ale až keď už bolo po všetkom. Sabbie už medzi nami nebola a jediné, čo som dokázal, bol súvislý plač neskutočné hodiny. Už som ani nemal čo plakať, len som vzlykal naprázdno a myslel na ňu. Všetky koncerty na najbližšie mesiace sú zrušené, novinári otravujú chalanov otázkami, no mne dajú pokoj, ak náhodou vystrčím nos na ulicu. Oči mám opuchnuté, vlastne celý som ako jedna veľká troska, neviem sám existovať. Pohreb s konal len tri dni potom, čo Sabbie naposledy vydýchla, no ja som na ňom nevydržal. Doslova som sa triasol od plaču, zadrhával sa, nemohol som ani stáť. Potrvá celé roky, kým sa z tohto dostanem..    

O 4 roky neskôr:

Mal som pravdu. Myšlienka na Sabbie mi utkvie v pamäti navždy. Nedokážem ju vyhnať z hlavy a vlastne ani nechcem. Bola to moja naozajstná láska, i keď sme sa poznali len krátko. Priniesla mi do života viac svetla, ako niektorí ľudia za celý život a za to ju budem do smrti milovať. Ako však ľudia hovoria, život ide ďalej.. Koncertovať sme znova začali asi po pol roku, no už dávno to nebol ten starý Liam. Ten sa už nikdy nevráti, lebo Sabbie si vzala časť zo mňa so sebou. Nikdy nezabudnem na spoločné momenty, na všetky tie fotky, ktoré sme spolu spravili. Jej zrkadlovku som si nechal a každý večer listujem v našich spoločných fotkách. Sú to štyri roky, nemám ju v hlave celý deň, no každý jeden z nich si na ňu spomeniem. Viem, že na mňa dáva pozor, ako mi to sľúbila a priviala mi do života dievča, ktoré sa o mňa stará. Nedokážem ju zatiaľ ľúbiť ako Sabbie, no viem, že možno sa to časom naučím. A viem aj, že naša láska so Sabbie je večná. Nemôžem ju síce vidieť, dotknúť sa jej, ale môžem ju cítiť..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

B. - ♥

1. 1. 2013 22:43

Ježiši ... celej díl jsem probrečela jak želva :'( Je to dokonalý ... klobouk dolů holky píšete dokonale ;)

Aduša - Ďakujem

5. 12. 2012 22:39

No tak toto ma fakt dostalo ! Je to take úžastne že som to skoro cele preplakala !!! Je to krásne a zaroveň strašne smutne :/ .Ďakujem , wam za to že mam čo čítat !!!

;( - pochvala

20. 11. 2012 16:06

Dnes som začala čítať tento príbeh pretože som na túto stránku prišla náhodne. hneť som ho celý prečítala celý čas som sa snažila neplakať no teraz mám slzy všade. dokonalé a hlavné smutné no smutné konce mám rada :) ;(

cry girl :( - prečo ?!

9. 9. 2012 11:21

Placem uz dobru pol hodinu ... preco? lebo toto som.zazila aj ja ... Takto umrela moja laska peter :( pribeh je krasny ale toto mi uz nerobte ... :) :( :(

Lenka - WoW

10. 8. 2012 2:51

babý..klobúk dole...takto som ešte vživote nerevala..wow...na takéto príbehy somveľmi slabá...vždy plačem...Teto príbehy boli tie najlepšie v mojom živote...ten koment za všetky komenty..to pisala moja sestra...ona vás objavila...vole...najprv som sa začítala do 13+ tie mi odporučila práve ONa...som jej vdačna že vas našla...fakt..ked už dúfam že budete písať aj také ktoré sa skončia šťastne..lebo too bola fakt sila....aj najväčší kritik by sa rozplakal..verete tomu....a teraz ked osm to dočítala a je 2:46 môjho času...celé uplakané oči..rozmýšľam...že WOW...ja neviem ako mam opísať tento príbeh...nemám slov...á akos om ich dočítala..fakt..spomenua som si na brata..na jeho priatelku..tú baby som mala veľmi rada...a na jej pohrebe som s bratom odpadla...neviem síce akos a nám to podarilo...no strašne sme plakali ked nám to povedala....babý ja dakujem vám..:D :OOOOOOO <3<3

Majuš - komnt za všetky komenty dokopi

5. 8. 2012 18:20

tútú stránku som objavila pred pár ňami ked som si čítala imaginy všakovaké na FB ..samozrejme na mobile lebo bolo asik 4 ráno...včera večer som čítala 13+ zas na mobile...kedže dnes ráno sa mi vstávať nechcelo začala som čítať toto...zas ako inak na mobile...najprv sme grilovali a ja som celí čas potajomky čítala potom začalo liať tak sme šli dnu :) jas om sa zahrabala do deky a čítala...pár hromov bolo takých že som skoro infarkt dostala ked sopm to čítala...asik 10 krat mi spadol net...:) dočítala som to dokonca ..úchvatný príbeh tak neskutočne skutočný...smutný a nádherný... vyrevaná jak pes...a najhoršie je na tom to...že to čo sa stalo v tomto príbehu som zažila na vlastnej koži...môj brat sa zaľúbil chcel tú babu požiadať o ruku...ona odmietla s tým že chce cestovať po svete..ale to bola len zámienka...rozišli sa a o týždeň na to mu napísala že má leukémiu...brata to neskutočne zobralo...mala len pár mesiacov...:/ teraz je v austrálii a čaká snaží sa viliečiť... ale no kus som odbočila ale nádherný príbeh...:)

victoria. - :'(

2. 8. 2012 1:02

okeeey..toto ma dostalo..už nato čumím 20 minút a furt plačem :( prečooo musela umrieeť?! :((( .. inak úžasnáá story .. ;)

Karolí.. - :'((

31. 7. 2012 23:19

Cože ? Panebože , ona opravdu umřela .. Brečim tady jako malý dítě ,, Bylo to tak dokonalý .. Ale nevěřím tomu , že opravdu umřela ..
Naprosto nejlepší povídka , kterou jsem kdy četla .. Ikdyž je to jen smyšlené , opravdu mě to vzalo .. Je to dokonalý , a hrozně moc se těším na další ,, :))

NF - :/

31. 7. 2012 18:40

pri tejto poviedke som si poriadne popolakala....ale musim povedat ze je uzasna

Sarita - :/

30. 7. 2012 17:18

Niie... nie ona nemohla umrieť nie!! ja tomu nevrým a už asi 10 minút na to kukám a neverím... Slzly mi len tak stekajú a ja ich neviem skrotiť ... toto sa mi ešte nastalo... je to napísane krásne no nechce sa mi veriť že je koniec... chcem aspoň Ďalšiu poviedku ked už tátoi nebude

zuzankarybarikova - :-(

30. 7. 2012 13:30

Krásna poviedka.... jedna z najkrajších, čo som čítala, dúfam, že budeš pokračovať v písaní

Petraa - :´(

30. 7. 2012 12:49

Preboha... to je sila! plačem :((( Nemám ani slov.. neopísateľne krásna poviedka :) len so smutným, i keď nádherným koncom..

Barča - :(

30. 7. 2012 12:30

Tvoje príbehy čítam už dlho . Čítala som aj Moments a aj WMYB a teraz tento . Moments som ty aj komentovala ale Toto a WMYB mi neako nešlo no dnes som si tu hodinu na načítane počkala . Je to užasnte rozplakala si ma . Proste dakujem ty za to že možem čítat príbehy tak nadanej dievčini ako si ty . Pridala som si ta na fb Barča Ráczová to som ja keby niečo. Dufam že neprastaneš písat lebo píšeš užasne fakt uasne. A je to smutne že to skončilo tak ale lepšie než by každý príbeh končul štastne . Aj smutne príbehi musia byt nech si ludia poplaču . Ale ty si ho napísala krásne . Krásne to je fakt

Veronika - :(

29. 7. 2012 22:10

ach niee koniec? plakala som :( ale krásna poviedka ako vždy :)
bude nejaká dalšia poviedka že?

Lenka - :(

29. 7. 2012 21:38

Nééééééééééééééééééééééééééé.............
Dotaz: Bude další povídka?

Dennie - <3

29. 7. 2012 20:35

jednoduch..NÁDHERA!! krásna poviedka a aj keď nie šťastný, no nádherný koniec :)

tiri - :)

29. 7. 2012 18:50

ach.... krasne prekrasne a smutne zaroven bola to neskotucne nadherna poviedka dufam ze bude aj nejaka nova..:)DAKUJEME..:*

Kristen - :(

29. 7. 2012 18:22

Plačem ...ten dej ..úplne mi to preniklo až do špiku kosti ! ...je to krásne ale strašne smutné ..no všetky poviedky nemôžu končiť Happy Endom a preto sa mi táto neskutočne páči ...Wau ..Klobúk dole :)

*Wendy - :')

29. 7. 2012 17:28

Tleskám.. rozplakala si mě,si na sebe pyšná?
nee,dělám si srandu.. Nádherné... I když hodně smutné.. :/♥

Peťa - :(

29. 7. 2012 17:15

Krásne a smutné :( Plačem :(