Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 1

24. 3. 2013

Na predklad neostáva skoro žiaden čas, a preto sme sa teda orzhodli pridávať novú poviedku. Myslíme, že vás poteší, že bude s Harrym :) Dúfame, že sa vám bude páčiť a zanecháte za sebou aj pár komentárov :)

 

ah.png

 

Ona:

Je mi super. Som na luxusnej party, tancujem s najsexy chalanom akého som kedy videla a som poriadne pripitá. Po dvojmesačnom  maratóne  prehliadok a fotení som potrebovala vypnúť. A aj ked tieto moje neraz dostali na titulky rôznych bulvárnych časopisov, jednoducho som musela. Nie všetci vedia ako to je so mnou naozaj. Vlastne nikto okrem mňa. Väčšina ľudí ma pozná pod pojmom bláznivá či divoká, pod všetkými tými škandálmi, čom stihla narobiť..No ja len naozaj niekedy neviem čo so sebou. Ujo a sesternica, jediná rodina, ktorú mám je v Španielsku a nie sme spolu takmer vôbec v kontakte od kedy som odišla. Pred siedmymi rokmi, čiže keď som mala 17. Odvtedy cestujem tam, kde ma chcú. A aj napriek mojej povahe ma chcú takmer všade. No aj keď prácu mám vysnívanú a plat tiež, nemám nikoho s kým by som sa mohla porozprávať, kto by ma mohol objať, keď to potrebujem..Nemám žiadnu rodinu a ani priateľov. Teda...Tých mám veľa, no viete ako to je...Pri najbližšej príležitosti sa mi všetci obrátia chrbtom s rôznymi výhovorkami a ja si môžem pomôcť akorát tak sama. Asi preto som taká aká som a istým spôsobom si svoju osamelosť kompenzujem. Napríklad tancovaním so sexy kučeravým chlapcom.

 

On:  

Je to už poriadne dlho, čo som sa neukázal na nejakej party. Donedávna som chodil takmer na každú, kam ma pozvali, užíval si spoločnosť pekných dievčat, pil, tancoval a zabával sa. Všetko sa mi to však postupne akosi zunovalo a radšej som čas trávil v pokoji svojho bytu na ôsmom podlaží luxusného rezortu v Camdene. Samozrejme, neplánoval som úplne vypadnúť zo spoločnosti a tak som sa z času načas niekde ukázať musel. Dnes to bolo vo FunkyBuddha, konala sa tam veľká party, vstup len pre pozvaných. A samozrejme, ja som mal to šťastie. Okamžite som šiel k baru a dal si malinové mojito. Neplánoval som sa opiť, no akosi sa mi to vymklo spod kontroly a vypil som ti trochu viac. Ani neviem ako, ocitol som sa na parkete v spoločnosti hnedovlasej ženy s perfektnými krivkami. Lepili sme sa na seba, smiali sa, aj keď sme sa vôbec nepoznali. "Ako sa vlastne voláš?" spýtal som sa jej, keď sa mi otočila chrbtom a zadkom pritlačila na moje citlivé miesto. Dobre vedela, že ma dráždi, no nenechal som sa tak ľahko vyprovokovať..

 

Ona:

"Mala by som sa uraziť, že ma nepoznáš.." uškrnula som sa a otočila som sa znovu k nemu. Dovtedy som zadkom skúmala jeho výbavu. No čo..som šialená. Ale má ju dobrú..

 

On:  

"Za denného svetla a možno bez tých pár pohárikov by som ťa spoznal. No teraz nemám ani šajnu.." povedal som úprimne. Nebol som zas tak opitý a jej tvár mi bola známa, no na meno som prísť nemohol..

"Najskôr mi povedz ako sa voláš ty."

"Harry." Doširoka som sa usmial ako vždy, keď sa niekomu predstavujem. "Teraz už smiem vedieť aj tvoje meno?"

 

Ona: 

Pokúsil sa ma oslepiť svojím žiarivým úsmevom a ja som sa usmiala ako priblbnutá. "Ashley.."

"Už si spomínam.." svitlo mu a uškrnul sa. "Slečna, čo rada robí rozruch."

"Samozrejme.." uškrnula som sa s povzdychom. "Musela som sa nejako presláviť, no nie?"

"Neviem, či si zvolila najlepšiu cestu, ale aj tak sa to dá." zasmial sa.

Prevrátila som očami a zasmiala som sa. "To je moja vec, predsa. Ja si za to nesiem dôsledky tak to prosím nerieš."

 

On:

 Rezignovane som zdvihol ruky nad hlavu. "Nejdem ti nič vyčítať, len som vravel svoj názor na vec." A hneď na to som ich položil najprv na jej kríže, potom na zadok. "Ale aspoň sa je čím chváliť." uškrnul som sa.

 

Ona:

Sarkasticky som sa usmiala, ovinula mu ruky okolo krku a ešte viac sa na neho natlačila. "Čo tak si ísť ešte niečo vypiť?"

"Chceš, aby som bol namol?" zasmial sa.

"Nie, chcem, aby si bol so mnou na titulke." zasmiala som sa.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kačenka - ...

28. 3. 2013 21:10

no baby vyzerá to skvelé :)) teším sa na pokračovanie :))

Alex - SK

24. 3. 2013 13:28

je to skvelé teším sa na ďalšiu časť :)

Kikuš - bomba

24. 3. 2013 13:06

Začína to fajnovo !! :)

lora - D.O.K.O.N.A.L.É <3

24. 3. 2013 12:51

neskutočne sa teším na túto novú poviedku už teraz ju Milujem ... :D :D .. ... . . .. síce ako za každým ale ... :D .. je to supeer .. :D .. dúfam , ýe časť sa podarí pridať čo najskôr ... : D