Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 10

22. 4. 2013

ah.png

 

On:

Dni s Ashley sa míňali veľmi rýchlo a strašne som si ju obľúbil. Keď sme neboli spolu, tak sme si volali alebo písali, stále sme udržiavali kontakt a ja som bol šťastný, že som konečne našiel dievča, ktoré mi vie byť skvelou kamarátkou. Presne to som dlhý čas hľadal.. 

Vedel som, že bola proti, no keď som jej povedal, že s Taylor sa môj vzťah vyvíja dobre, tešila sa so mnou a nič mi nevyhovárala. Na jej módnu prehliadku som ju však neťahal, tú som si chcel vychutnať sám a neskôr po nej ísť za ňou a poriadne ju vystískať, lebo som vedel, že bude perfektná. A nemýlil som sa, šaty, ktoré mala na seba krásne obopínali jej krivky, pôsobila veľmi žensky a zároveň dosť dravo. Nepriťahovala ma však tým spôsobom, ako všetkých ostatných chlapov navôkol, pretože som ju poznal a mal ju naozaj rád, pudy na mňa v tomto prípade neúčinkovali. Hneď ako sa skončila show sa mala konať afterparty, na ktorú sme boli všetci pozvaní a ja som ju hneď vyhľadal a poriadne objal. "Bola si skvelá, zlato! Keby si len videla, ako všetci slintali, keď ťa zbadali." zasmial som sa.

"Ty najviac čo??" zasmala sa a silno ma objala. "Ďakujem, že si prišiel... sám?" poobzerala sa, no Taylor nikde nevidela.

"Sám." prikývol som. "Vravel som ti, že to nechcem ešte veľmi ukazovať."

"V pohode.." zasmiala  sa. "Budem musieť ešte skočiť spraviť milión rozhovorov ale hneď som tu. Zatiaľ im všetko pojedz, ale niečo mi schovaj. "

"Rozkaz." zasmial som sa a ešte raz som ju objal. Potom mi zmizla a tak som sa začlenil do spoločnosti medzi ostatných..

Ona:

 Keď som im konečne ušla, vybrala som sa hľadať Harryho. Ten už štebotil s ďaľšími modelkami. "Harry! Tieto sú zadané." zasmiala som sa a odtiahla som ho od nich preč. "A sú sprosté." povedala som mu trochu tichšie a zasmiala som sa.

On:

 Kým bola Ashley medzi novinármi, vypil som dva poháre šampanského v spoločnosti ostatných modeliek. Bol som však celkom rád, keď ma prišla zachrániť. "A ty si ktoré z toho?" uškrnul som sa,.

"Ja som sprostá, ale to už predsa vieš." zasmiala sa. "Nevypadneme?"

"Poďme. Jedlo tu nemajú ktovieaké, pozývam ťa na večeru."

"Ako keby som to potrebovala." prevrátila očami a zasmiala sa.

"Fajn, tak teda ak chceš, môžme ísť ku mne.." pozrel som na ňu.

"Presne to potrebujem. Vyvaliť sa na gauč, jesť a hrať hry." šepla mi.

Zasmial som sa. "No tak poď." vzal som ju za ruku a vypadli sme odtiaľ.

"Bolo to úžasné. Zbožňujem to." Ešte stále sa rozplývala, aj keď sme už boli vo výťahu. Spolucestujúci na nás divne pozreli a my sme sa rozosmiali ako blázniví. Toto dievča je skutočný blázon. Líca mi očerveneli, no aj tak som sa smial. V mojom byte sme boli v priebehu pár minút a obaja sme sa hneď hodili na gauč.

Ona:

Vyzula som si topánky a požičala Harryho tepláky. Pred ním sa nehanbím byť v takýchto veciach. Ani nosiť okuliare a v tých ma teda nikto okrem neho nevidel..Nikdy..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Mima - hmm :3

27. 4. 2013 19:26

Viem že komentujem trošičku neskôr -_- :D
Ale chcem povedať, že časť je naozaj dobrá :33
Milujem to tu :)

B. - *

25. 4. 2013 22:14

Notaaak nějakou zàpletku by to chtělo... třeba že se do ni Harry uamiluje nebo něco... ale máte to božský :*:)

kristen - ♥

24. 4. 2013 13:39

milujem tento príbeh :3 je perfektný ♥ neviem sa dočkať ďalšej časti! :)

Kačenka - ...

23. 4. 2013 20:27

rozplývam sa tu nad tým :DDDD je to fakt skvelé :)) a také zlaté, taký ňuňu sú keď sa len takto kamarátsky rozprávajú :DDDDD

Larry - :P

23. 4. 2013 16:42

Super :))
Kdy bude další..? :)

Lana :) - :)

23. 4. 2013 16:00

Krásne naozaj:)

zuzankarybarikova - :D

23. 4. 2013 14:10

kráásne nemám slof :D