Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 12

29. 4. 2013

 ah.png

 

On:

Hneď ako Ash odišla, musel som ísť zarezávať do štúdia. Večer som sa mal stretnúť s Taylor, najprv sme šli na večeru a potom k nej do hotela. Vzťah s ňou je skvelý, len v posteli to akosi škrípe, ako som zistil. To sa časom urovná.. Keď už spala vedľa mňa, ja som ju objímal a myslel na to, čo mi povedala Ashley, keď bola u mňa. Vzal som so rúk mobil a napísal jej esemesku. ,Žeby dva zlé dni za sebou? Čo mám robiť?,

Ona:

Večer som s miskou pukancov a kolou pozerala zúfalé manželky, keď mi zazvonil mobil. Smska od Harryho. Nad jej obsahom som sa uškrnula. Rýchlo som naťukala odpoveď. "Tretí krát sa o romantiku postaraj ty. Vyzdob všetko kvetmi a sviečkami, nachystaj šampanské a jahody, veľa jahôd.. pusti romantickú hudbu a buď nežný gentleman." Opísala som predstavu svojho vysnívaného milovania. Ale to som si uvedomila až keď som to odoslala. Veľa jahôd..Milujem jahody. Nikdy som nič romantické nezažila. Pristihla som sa ako špúlim pery. Musím si nájsť niekoho kto bude ochotný to tak so mnou spraviť..

On:

 Čím viac krát som si prečítal tú esemesku, tým viac som sa usmieval. To dievča je perfektné. Odložil som mobil a pobozkal Taylor do vlasov. Nabudúce to tak skúsim. Stojí mi to predsa zato. S týmito myšlienkami sa mi podarilo aj zaspať..

Ona:

Ráno som sa zobudila objímajúc prázdnu misku od pukancov. Možno by som si mala nájsť niekoho normálneho. Lenže kto so mnou vydrží dlhšie ako jednu noc?? Nikto.. A asi ani nič také nechcem. Nechcem sa sklamať. Som ešte mladá musím si užívať kým sa dá. Dala som si dlhú sprchu a keďže som nemala nič na pláne, vyšla som si do centra Londýna na raňajky a nejaké tie nákupy. Áno, zase.

On:

Ráno som vstal skôr a objednal nám raňajky do postele. Bolo nám spolu fajn, ostali sme spolu do poobedia, potom som však Taylor zaviezol na letisko, pretože sa vracala domov. Rozlúčili sme sa, no tento krát to už nešlo utajiť, sledovali nás fotografi. No a čo, mám ju rád.. Hneď ako odišla, zavolal som Ashley. "Máš na mňa čas? Som zúfalý.." povedal som v bezpečí svojho auta hneď ako mi zdvihla.

"Jasné.. Čo sa stalo??"

"Nezabrali ani raňajky do postele."

"Ani to, čo som ti včera napísala??"

"No, kvety chýbali. Inak som dodržal všetko. Akoby.. akoby bola úplne imúnna voči akýmkoľvek prejavom fyzického zblíženia."

"Možno jednoducho nevie prejavovať svoje emócie.." Alebo je to poriadna krava, pomyslela si.

"Lenže koho to má tak baviť.." povzdychol som si.

"Moje chudiatko.. Prídi. Porozprávame sa."

"Si doma? Nechcem ťa otravovať, ak niečo máš.."

"Som akurát na ceste domov a mám veľa mafinkov." uškrnula sa.

"Budem sa ponáhľať." zasmial som sa. "Ďakujem."

"Čakám ťa. A neďakuj."

Zložil som a dupol na plyn. O pár minút som už objímal Ash s mafinom v ruke.

"Takže kde je podľa teba problém??"

"Neviem, ale myslím, že vo mne nebude. Nechápem to.."

"Vôbec to medzi vami v posteli neiskrí??"

"Ona je ako izolant."

Ona:

"Môj..." prisunula som sa k nemu a objala som. "Vieš čo?? Skús ju prekvapiť. Ja zajtra odlietam na tri dni do New Yorku, tak poď so mnou a prekvap ju. Keď doletíme nakúpime potrebné veci, teraz aj kvety a pôjdeš za ňou. Kvety to spravia." povzbudivo som sa na neho usmiala.

"Nemyslím si, ale za pokus to stojí. A jednu kyticu rovno kúpim aj tebe, lebo si skvelá." usmial sa a dal mi božtek na líce.

"Ja viem." zasmiala som sa a postrapatila som mu vlasy. "Teraz hor sa na mafiny!"

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Larry - :P

2. 5. 2013 19:19

Je to užasný :33 kdy bude další díl.? :))

Mima - :)

30. 4. 2013 20:59

Je tu úplne úžasné! :D
Taylor sami naozaj zdá taká.... suchá -_- :D
Skvelá časť :3

Ľubka - ♥

30. 4. 2013 19:55

Ďalšiuuuuuuu !!!!To je úplne úúúúžasné :D Je to prekrásne :D

Kačenka - ...

30. 4. 2013 18:52

krásne to je :)) také ňuňu :))

zuzankarybarikova - :D

30. 4. 2013 17:21

je to úúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnéééé :*

cola - :-D

30. 4. 2013 16:28

Wowwww!!!! Suhlasim s B. vo vsetkom takze uz nemam co k tomu povedat :-D

B. - *

29. 4. 2013 22:44

Wohoooo..... Honem honem další jsem napjatá jak struna !!! :3:* a mimochodem je to úžasné ;))