Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 14

6. 5. 2013

 ah.png

 

On:

Na jej rozkaz som si dal rýchlu sprchu a prezliekol sa. Aj keď som nemala veľkú chuť ísť niekam do baru, s ňou bolo všetko skvelé. Vypili sme pár pohárikov tvrdého a tancovali na všetko možné. Keď sa mi však stratila, nebolo mi všetko jedno.. Behal som hore dole po klube, ale nikde som ju nevidel. Našil som ju až po niekoľkých minútach, stáť niekde uprostred neznámych ľudí s tvárou v dlaniach. "Ash.. čo sa stalo?" rýchlo som ju schúlil vo svojom náručí. Neviem, či to s ňou porobil alkohol, ale ona naozaj plakala. Ja som našťastie nebol tak opitý..

"Vysmievajú sa mi.." rozplakala sa ešte viac a schovala sa v mojom objatí.

"Kto?" obzrel som sa navôkol, no nikoho som si nevšimol že by sa vôbec pozeral na nás. "Poď." pomaly som s ňou kráčal von z klubu. Potrebovala ísť spať a to hneď, kým spraví nejakú kravinu.

Ona:

Neodpovedala som mu..Nerozumie mi. Nikto mi nerozumie..Išla som s ním von. Studený vzduch ma roztriasol ešte viac. "Ideme domov?" šepla som oprela som si hlavu o jeho plece.

"Áno. Prejdeme sa, možno ti chladný vzduch pomôže." povedal mi a objal ma okolo ramien.

"Prepáč, že som pokazila zábavu." sklonila som hlavu a utrela som si líca.

"To nič, zlatko. Aj tak som dnes nemal veľmi chuť ísť niekam, šiel som len kvôli tebe." pousmial sa a pozrel sa na mňa. "Čo sa vlastne stalo?"

Povzdychla som sa a pozrela som sa hore na všetky tie mrakodrapy. "Nestratím ťa, však nie? Aj keď budeš šťastný s ňou, nezabudneš na mňa ??"

Zastal, postavil sa predo mňa a vzal do rúk obe moje dlane. "Ako ťa to mohlo napadnúť? Samozrejme, že nie. Keby to tak malo byť, nebol by som tu teraz s tebou. Zlatko, vieš ako ťa mám rád. Nás nič nerozdelí." Usmial sa, pohladil ma po líci a objal ma.

"Si môj jediný priateľ..Nikoho iného nemám.." silno som ho objala a slzy sa mi zase rozutekali po lícach.

"Som tu pre teba. A vždy budem, nech sa stane čokoľvek." zašepkal mi do ucha a dal mi jemný bozk na líce.

Prikývla som, lebo som už nevládala odpovedať. Harry ma objal a zavolal taxík. Celú cestu v taxíku ma upokojujúco hladkal po chrbte a ja som mu zaspala v náručí. Prebudila som sa na hluk New Yorku v mäkkej posteli a s bolesťou hlavy..

On:

Trápilo ma, že bola Ashley smutná. Je to skvelé dievča, ako je možné, že nemá nikoho? Ja tu pre ňu budem.. Keď na mne v taxíku zaspala, podal som rýchlo šoférovi peniaze a opatrne ju odniesol do nášho apartmánu. Položil som ju do postele a vyzul ju. Ja som nespal veľmi dlho, celú noc som rozmýšľal nad tým, čo mi povedala a keď začalo svitať, vstal som z postele a šiel spraviť niečo na raňajky do malej kuchynky. "Dobré ráno." zašepkal som, keď som do izby doniesol podnos s raňajkami pre Ashley a videl som ju prebúdzať sa. "Ťažká noc?" uškrnul som sa.

"Asi.." šepla a chytila sa za hlavu. "Potrebujem studenú sprchu."

"Tak utekaj a potom sa naješ. Sám som varil." usmial som sa, no potom som videl, že sa jej moc z postele nechce. "Mám ti pomôcť?"

Ona:

"To zvládnem.." odkopla som perinu. Bola som stále v šatách, do ktorých som sa obliekla večer. Na noc som sa vôbec nepamätala. Rýchlo som si dala sprchu a neobťažovala som sa ani maľovaním či sušením vlasov. V župane a mokrrými vlasmi som sa vrátila do izby a sadla som si na posteľ k Harrymu a raňajkám. "Čo som včera vyvádzala?" pozrela som na Harryho a vzala som si jednu hrianku.

On:

"Dala si si kvalitne do nosa a potom si mi cestou domov zaspala v náručí." o jej citových výlevoch som jej radšej nepovedal..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Šeše - Nič viac?

9. 5. 2013 20:54

Mohli by ste to už konečne rozbehnúť, lebo to už prestáva byť chutné, zlaté a podobné ako to povedali ostatny v predchadzajucich kladnych komentoch. Ale hlavne to prestava byť zaujímavé! No tak baby, Marci, ty vieš tak dokonalo písať a toto? NOH8, ale už vážne by sa malo diať niečo viac ako len nejaké detské hranie medzi Harrym a Ashley. A to že je to len 14.kapitola? Podľa mňa, by ste to zbytočne naťahovať nemali, len kvoli tomu aby to malo 60+kapitol...
A teraz šup do mňa za moj názor :)

K. - Re: Nič viac?

10. 5. 2013 10:56

Plne s tebou súhlasím,začína to byť suché a nudné,každý deň kukám túto stránku a keď vidím nový diel tak dúfam že sa konečne začne niečo diať,ale stále je to len o tom istom,o kamarátstve ... Marci rozbehni sa už ;)

lora - D.O.K.O.N.A.L.É <3

8. 5. 2013 18:51

tento príbeh patrí do moje trojice neobľúbenejších ... len sa chem opýtať či A pact with the devil .. budete ešte po tomto príbehu prekladať :) ale zas Alex tam píše, že by chcela aby sa dali dokopy neviem nemám vám do toho čo hovoriť ale je to len môj názor , že by to asi nemuselo byť tak skoro veď predsa ja to ešte len 14 kapitola to je ešte času .... :D ... .. ale to je môj názor ... ešte to nejak pomotať a dopliesť nás by bolo fajn ... :-D ... ale ja si prečítam čokoľvek

b. - *

7. 5. 2013 23:36

Juu... to je tak rozromilý :3 :')

Alex - :-**

7. 5. 2013 19:30

je to úplne dokonalé ako vždy...len už by som chcela aby sa dali dokopy...ale je to aj super že to tak naťahujete :-)

Kačenka - ...

7. 5. 2013 18:02

opakujem sa, ale iné slová mi pri čítaní nenapadajú, takže: to je také sladké, zlaté, také ňuňu :))

zuzankarybarikova - :D

7. 5. 2013 17:05

Krááásne :))