Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 23

12. 6. 2013

 ah.png

 

Ona:

Začala som mu opisovať, čo všetko som nakúpila, no potom som si všimla jeho smutnú tvár. "Harry... Čo je? Nepáči sa ti kočík? Alebo postieľka?"

Spamätal sa, až keď som ho oslovila a pokúsil sa usmiať. "Nie, nič, všetko je perfektné. Ja len že.. ale nič."

Podišla som k nemu a bez slov som ho objala. "Môžeš tu byť, kedykoľvek len budeš chcieť. Neboj sa.. Ty si rodič. Ja ti ju len budem strážiť."

On:

Ako vedela, že myslím práve na to? Položil som svoje ruky na jej pás a objal som ju. "Ja viem, viem že sa o ňu skvele postaráš. Len mne sa od nej nechce odísť vôbec.."

Ona:

"Ja ťa chápem.. Ale takto to bude najlepšie pre vás oboch. " pozrela som na neho a pohladila som ho po líci. A vtedy.. Vtedy som si všimla aký je krásny. Samozrejme všimla som si to už aj predtým, ale teraz som pocítila niečo zvláštne. Radšej som sa rýchlo odtiahla ďalej. "Poďme to vyložiť." uškrnula som sa a prehrabla som si vlasy.

On:

 "Viem že áno. Zvládneme to spolu." usmial som sa na ňu. Pustili sme sa do vykladania všetkých vecí, ktoré Ashley nakúpila. Ona poukladala vecičky do jednej voľnej skrinky, ja som sa zatiaľ snažil poskladať postieľku, ale v technických veciach som ja antitalent. Hlavne, keď sú všetky časti rovnaké..

Všetko sme dokončili okolo deviatej večer a unavene sme padli do postele. Samozrejme až potom ako sme nakŕmili a prvý krát uložili malú do novej postieľky.

"Asi sa jej tam veľmi nepáči." zamračil som sa, keď som videl, ako nepokojne kope nožičkami vo vzduchu. Zrazu zapišťala tak prenikavo, až som si musel prikryť uši a rozosmial som sa.

"Možno som nemá rada ružovú.." posadila sa Ashley so smiechom. "Zajtra ju pôjdem vymeniť za červenú, aspoň mi viac bude ladiť s izbou."

"Myslím, že je úplne jedno, akej bude farby. Zvykne si."

"Chýbaš jej." uškrnula sa na mňa.

"Alebo skôr ty, s tebou dnes takmer nebola." pozrel som na ňu.

Ona:

 Usmiala som sa a nachvíľku som sa jej išla prihovoriť. Cumľala dudlík a pozerala na mňa svojimi veľkými zelenými očkami. "Už prestala kopkať.“ otočila som sa s úsmevom na Harryho a vrátila som sa do postele. Vzala som si pyžamo a začala som sa prezliekať. "Som unavená, čo je divné.. Nakupovanie ma nikdy neunavilo."

On:

Sledoval som ju, ako šla k postieľke, prihovorila sa malej a po celý čas som sa usmieval. Nevedel som, že je tak starostlivá, no je z nej naozaj úžasná "mama". Nadvihol som sa na lakťoch a pozoroval, čo robí. Doteraz som ju poznal len ako bláznivé dievča, čo si rado užíva život, no keď príde na niečo vážne, nebojí sa. Pochybujem, že by mi niekto pomohol tak, ako ona.. "Možno preto, lebo nikdy predtým si nevláčila kočík a postieľku.." povedal som. Keď sa začala prezliekať, aj v šere som videl obrysy jej štíhlej postavy. Obliekla si pyžamo a vliezla za mnou do postele. Automaticky som ju objal a pritúlil k sebe. "Rola mamy ti strašne pristane." šepol som.

"Aj ty si veľmi sexy ocko.." uškrnula sa  a rýchlo sa opravila. "Mala som na mysli.. zlatý ocko."

Zasmial som sa. "Táto debata vyzerá divne.

"Tak trochu."

"Tak sexy, hej?" začal som sa uškŕňať.

"Najsexy na celom svete." zasmiala sa a ľahla si na chrbát.

"Tak to sme sa asi našli."

"Však?" rehotala sa.

"Pssst, takto nikdy nezaspí." priložil som jej so smiechom ukazovák na ústa.

"Prepáč.." šepla a pobozkala ma na prst. Neviem prečo.. Len tak.. Asi mi šiblo, pomyslela si

 

Prestal som sa usmievať. Odrazu ma premklo nutkanie pobozkať ju. Ochutnať jej pery, dotknúť sa jej.. Spravil som to. Nevydržal som sa dlhšie kontrolovať. Sklonil som sa a priložil svoje ústa na jej pery.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

lubka - waaaaau

16. 6. 2013 13:47

Tak to zakončiť nieeeeee ja chcem ďalšiu časť píšete tak krásne a strašne sa teším na dalsiu časť :D

Lana :) - :)

15. 6. 2013 22:46

Úžasné :))

Mirka - Konecne :D

15. 6. 2013 22:41

Juuuj konecie sa ozhibali :D juuuuj jak uz sa tesim na dalsiu cast :D

Kačenka - ...

13. 6. 2013 16:44

skončiť v najlepšom .. to sa nerobí!!!! :DDDD rýchlo ďalšiu, potrebujem ju .. chcem vedieť ako zareaguje, či mu bozk opätuje alebo ich preruší malá :DDD

zuzankarybarikova - jééééééééééééééj :D

13. 6. 2013 16:16

je to že WAU nemám slov, ale končiť v najlepšom sa nepatriii :D

misslolipops - :-D

13. 6. 2013 15:59

Heeeeej! Nenapinaj tolko :-D v tom najlepsom koniec :-D tesim sa na dalsiu cast :-D

kikuš - :)

13. 6. 2013 11:18

!! konečne ! :D som zvedavá na ďalšiu časť! :)

Alex - jees :-*

13. 6. 2013 5:53

Konecne to urobil :)) velmi sa z toho tesim a dufam ze dalsia casr pribudne velmi rychlo....