Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 26

7. 7. 2013

 

ah.png

Prepáčte za dlhšiu abstinenciu. Už budú pravidelnejšie :)

Ona:

Tak a zostali sme samé. Keď malá spinkala, upratovala som a chystala najaké jedlo, keď sa vráti Harry spolu s ostatnými, aby mali čo jesť. A keďže ich je veľa začala som radšej skôr. Dokonca som spravila aj dezert. No medzi tým som sa musela venovať aj malej takže som všetko stihla len tak tak. Práve som dokŕmila malú, keď prišli. Bola som nervózna aj za  Harryho. Malú som držala na rukách a srdce mi prudko bilo.

On:

Deň prebehol bez problémov, žiadne otázky ohľadom Ashley nepadli. Až večer, keď som chalanom oznámil, že im musím povedať a hlavne ukázať niečo dôležité, takmer zmeraveli. Hlavne, keď som ich neviedol do svojho, ale do cudzieho bytu. Chcel som od nich len to, aby to nikomu nepovedali a im to medzičasom už určite došlo. A keď medzi dvermi zbadali Ashley s malou na rukách, všetko im bolo jasné. "To.. to malé je.. vaše?" spýtal sa Louis a ukazoval raz na Ashley a raz na mňa.

Ona:

"Nie." povedala som možno až príliš rýchlo. "Nie tak úplne.." Radšej nech to vysvetlí Harry. Aj tak som mala vždy pocit, že jeho kamarátom nie som veľmi sympatická.

On:

 Poškrabkal som sa na hlave. Chalani vošli dnu a usadili sa na gauči. "Malá je len moja. A.. Taylorina." dodal som tichšie a chalani vyvalili oči. "Ona sa jej však vzdala a nechala ju len mne, aj keď som sa o nej dozvedel len pred pár dňami. A nebyť Ashley, neviem, ako by som to zvládol, ona mi s ňou totiž pomohla." povedal som a čakal, ako zareagujú. Pozerali na nás s otvorenými ústami, prvý sa však spamätal Liam. Ako vlastne vždy. Vstal a prešiel s Ashley. "Môžem si ju vziať?" natiahol ruky k malej. Podala mu ju a on si ju pritúlil k sebe. Potom sa usmial. "Sme tu pre teba, bráško."

Ona:

Padol mi kameň zo srdca. Usmiala som sa na Harryho a nechala som ich samých. Určite si majú čo povedať, tak som sa odpratala do spálne.

On:

 Najprv boli šokovaní, no postupne, keď si každý z nich popestoval Rosie, začali sa usmievať.  "Nemyslel som si to, ale Ashley je naozaj dobré dievča. Máloktorá by sa takto obetovala." povedal Louis, keď sa hral s malou. Ostali tu celý večer, neskôr sa k nám pripojila aj Ash. Malá to však dlho nevydržala a Niallovi na rukách zalomila. Vzal som ju a šiel ju uložiť do jej postieľky. Chcel som, aby sa chalani zatiaľ trochu s Ashley skamarátili..

Ona:

Trápna situácia. Harry odišiel uložiť malú a ja som tam s nimi zostala sama. Sedela som na kraji gauča a objímala som vankúš. Keby bola aspoň telka zapnutá...

"Prepáč Ashley." ozval sa Zayn ako prvý.

Zdvihla som hlavu. "Za čo?"

"Za to, akí sme k tebe boli predtým. Harry ťa má rád a teraz k nám budeš patriť."

"To nevadí.." pousmiala som sa.

"A čo ty a Harry?" zapojil sa Louis.

"Čo čo?" preglgla som naprázdno. Neviem, či to môžem povedať. Ja asi radšej nie.

"No, či ste len kamaráti, aj keď sa staráš o.. o jeho dcérku, alebo..?"

"Ehm.. No.. Je to také.." bože Harry prídi už. "Zložité."

"Zložité?" nadvihol obočie a uškrnul sa.

Bola som červená ako paprika. "No." prikývla som so smiechom.

On:

Chvíľku som medzi dvermi počúval, ako ju trápia a potom som sa s úškrnom pripojil k nim. Sadol som si vedľa Ash a objal ju okolo ramien. "Čo je zložité na tom, že ťa ľúbim?"

Ona:

Chcela som mu vynadať, že ma tu nechal a ešte aj odpočúval, no to čo povedal mi v tom zabránilo. Iba som sa k nemu s úsmevom pritúlila. "Aj ja ťa ľúbim. Zložité len bolo povedať im to.."

Chalani sa rozosmiali. "Toto bolo na prvý pohľad jasné."

 

484827_528746113812865_24243075_n.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Mirka - :-*

13. 7. 2013 15:35

supersuper a ešte raz super :) dalsiu si poprosím :)

lora - ako inak :)

8. 7. 2013 13:04

dokonalé ako vždy .. :D .. len ma serie trochu , že sa stále opakujem , ale keď o sa inak nedá ...

Kačenka - ...

7. 7. 2013 18:06

božinko to je také zlaté :33 táto story je krásna, posledné časti sú až moc krásne na to, aby to takto ostalo aj ďalej, takže očakávam nejakú zápletku :DDDD

zuzankarybarikova - :))

7. 7. 2013 13:17

je to úúúúúúúúúžasné, nemám slov :D :D D:

katy - :-)

7. 7. 2013 12:06

Presne ako hovori alex aj mne sa uz ziada nova 13+ :-) :-) tato cast je super, verim ze budu dalsie co najrychlejsie :-)

Alex - zlatučké :-*

7. 7. 2013 10:49

je to krásne ... ale najkrajší je podla mňa ten obrázok...ale bolo by aj najkrajšie keby pribudla čo najrýchlejšie nová časť...a nepribudne aj nejaká 13+?