Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 31

10. 8. 2013

 ah.png

 

Ona:

"Kukať telku." zasmiala som sa a prevalila som sa na bok.

"Alebo kukať na niečo iné." zasmial sa a znova ma objal, potom ma však pritiahol k sebe a vášnivo pobozkal.

"Veru.." uškrnula som sa a dala som sa na kontrolu jeho úst.

Pritisol sa ku mne, rukami prešiel na môj zadok a poriadne ho stlačil. Bozkávali sme sa čím ďalej, tým vášnivejšie. Rukou som mu rozopla nohavice a posunula som mu ich trochu nižšie aj spolu s boxerkami, aby som sa trochu pohrala so svojím novým kamarátom. Ten už bol v pozore a čakal len na mňa. Uškrnula som sa a nohami som mu nohavice stiahla ešte nižšie.

On:

Zavrel som oči a potichu vzdychol. Nechal som ju, nech si so mnou robí čo chce a ja som jej zatiaľ pretiahol cez hlavu tričko, rozopol a dal dolu podprsenku. Chcel som ju vidieť v plnej kráse a hneď som sa ústami prisal na jej prsia.

Ona:

Chystala som sa dať si dole legíny, keď sa zo spálne ozval plač. Najskôr som chcela zanadávať, no keď som videla Harryho výraz, musela som sa rozosmiať.

On:

Rosie!! Mal som chuť ísť jej rýchlo niečím zapchať ústa, prečo zrovna teraz?! Pozrel som sa na Ashley, no tá sa na mne očividne dobre zabávala. "Čo sa smeješ? To nie je fér." pokrútil som hlavou. "Ideš ty?"

"Mali by sme sa chovať zodpovednejšie." zasmiala sa, rýchlo sa obliekla a utekala do spálne.

Potichu som zanadával a natiahol si naspäť boxerky aj rifle. Naozaj si vie vybrať kedy.. Ostal som sedieť na gauči a o minútku sa ku mne pripojila Ash s Rosie na rukách. "Zaslúžila by si výprask." zamračil som sa, no vzápätí sa zasmial, keď som videl, ako na mňa pozerala. ako malý anjelik..

"Nehovor tak na ňu.." pritúlila si ju k sebe. "On to tak nemyslel.." Malá sa totiž rozplakala. "Vidíš, čo robíš?"

"Ale noták zlatko.." prisunul som sa k nim bližšie a objal ich. "Asi bude hladná. Alebo plienka."

Ona:

Ten večer bolo ešte všetko perfektné. No druhý deň sa všetko pokazilo. Ako búrka z jasného neba sa v mojom byte zrazu zjavila Harryho mama. Prišla spolu s ním poobede, keď sa vrátil zo štúdia. Malá spala a ja som akorát trochu cvičila. Mala som len teplákové kraťasy a športovú podprsenku. Hneď ako vošla mi venovala pohŕdavý pohľad. Rozhodne som sa jej nepozdávala. Rýchlo som vypla vežu a natiahla som si tričko. Snažila som sa zastrčiť naspäť pramienky vlasov, ktoré sa mi uvoľnili z drdlu. "Dobrý deň." povedala som a posnažila som sa o úsmev. Nikdy som sa s ňou nestretla, najskôr som ani nevedela kto to je.. Ani sa mi neodzdravila, len sa Harryho spýtala, kde je malá. Harry na mňa pozrel ospravedlňujúcim pohľadom a odišli do spálne, kde Rosie spala. Úplne som zabudla, že na podlahe zostali isté dôkazy o tom, čo sme s Harrym ráno.. ehm.. ešte stihli. No čo, zabudla som to upratať. Moja nočná košieľka a Harryho "pyžamo", čiže boxerky boli ešte stále na zemi ,vedľa postele. No keby tá.. teta.. nesnorila a išla iba ku postieľke, kde bola malá, nič by si nevšimla! Nahnevala ma hneď na začiatku. A ešte viac, keď vyšla zo spálne s malou na rukách. "Kam ju beriete?" spýtala som sa, už prezlečená a upravená. Pohľadom som prechádzala z nej na Harryho.

On:

 

Keď mama uvidela v novinách fotku mňa s Ashley, ako tlačíme kočík, okamžite prišla za nami, sem do Londýna. Vlastne, prišla za mnou do štúdia, ako keby ma chcela vyzdvihnúť zo školy. Vysvetlil som jej všetko, čo sa stalo, vlastnej mame predsa nebudem klamať. Bola nazúrená, že som neprišiel za ňou, preto, že mám byť zodpovedný a dávať si pozor.. Chcela vidieť Rosie a ženu, ktorá mi s ňou pomáha, teda Ashley. Vzal som ju teda do Ashleyinho bytu, kde boli s malou obe. Ashley práve cvičila a keď som ju zbadal, uškrnul som sa. Mama sa jej ani neodzdravila, hneď šla do spálne k malej. Práve otvárala očká a tak ju vzala na ruky. Jej pohľad trochu zmäkol, keď zbadala, aká je nádherná. Stále som však očakával ďalšiu prednášku.. "Kam by som ju mala brať? Chcem sa len zoznámiť s vlastnou vnučkou. Chceš mi to vari zakázať?" prebodla ju pohľadom. Tá elektrina medzi nimi dvoma sa mi nepáčila..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

lol - hh

23. 8. 2013 17:48

Ďalšiuuuuuuuuuú :'(

;-) - lovethisstory

19. 8. 2013 21:52

Kedy uz bude dalsia cast?

*K* - :))

19. 8. 2013 14:05

skvelá časť :) teším sa na ďalšiu :))

Nika - ;)

18. 8. 2013 17:43

Skveláá ;) Ďaľšiuu :-)))

:-) - katka:*

18. 8. 2013 11:50

Som zvedava ci si Ashley oblubi Herryho mama.

Linda - :O

11. 8. 2013 21:24

som zvedavá ako to dopadne medzi Ashley a Harryho mamou.. rýchlo ďalšiu časť :3

Lana :) - :)

11. 8. 2013 12:35

Prečo ju nemá rada Harryho mama :O Ale podľa mňa si ju obľúbi :))
PS: Inak krásna časť :))

Kačenka - ...

10. 8. 2013 22:21

no som zvedavá ako toto dopadne :DDD