Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 14

9. 9. 2012

Twitcam bude tento piatok poobede :) snáď budete pozerať, potom dáme link :) 5..

 

On: 

"Koľko máš ty?" spýtala sa.  

"V septembri devätnásť."   

"Ja o dva dni 22." uškrnula sa. 

"No nevravím, takmer presné tri roky." zasmial som sa.  

"Dobrý odhad." zasmiala sa. Celý zvyšok večera sme presedeli len v svetle sviečok, otec jej dnes našťastie nevolal. Sľúbil som, že ju zajtra prídem pozrieť do baru, to už sme ale sedeli v aute pred ich domom. Je mi s ńou neskutočne dobre, ako ešte s nikým. Odprevadil som ju až k dverám, v ktorých sa však náhle zjavil jej otec a nevyzeral veľmi nadšene. Zato ja som sa to snažil napraviť, srdečne som sa ne neho usmial. "Dobrý večer."

Ona:

Každým dňom u mňa tento chlapec boduje. Ďalší krásny večer. Niall je milý a pozorný, to sa mi na ňom páči najviac. Okrem jeho očí. Keď ma však išiel odprevadiť, vo dverách sa zjavil môj otec. "Dobrý večer." odzdravil sa a pozrel na mňa. "Nabudúce si prosím ťa aspoň nevypínaj mobil." otočil sa a nechal nám ešte trochu súkromia. "Tak zajtra v Brazílii." uškrnula som sa a pobozkala som ho.  

Zasmial sa a vrátil mi bozk. "Budem tam. Dobrú noc."

Vošla som dnu, otec telefonoval a tak som znova zmizla v izbe. Išla som rovno spať, bolo dosť neskoro. Pri raňajkách sme sa s otcom ako tak udobrili, znova sa mi ospravedlnil a ja som mu sľúbila, že kým si nebudeme istý, či je to vážne, nebudeme sa veľmi pretŕčať. Vlastne vôbec. Bola som si ešte zabehať a potom som sa nachystala do práce. O druhej som už obsluhovala, keď sa vo dverách zjavil Niall, no spolu s ním ešte jeden chalan. Tuším, že ten, čo tu oslavoval narodeniny. Najskôr som nechápala, prečo prišiel aj sním, no potom mi doplo, že sa vlastne drží nášho plánu. Hlavne nenápadne.

On:

Domov som sa dnes vrátil totálne natešený, čo si chalani zaiste všimli. Tak som im všetko vyklopil a nechceli veriť, ja som si konečne našiel dievča. Určite si mysleli, že som neschopný.. Na druhý deň som so mnou do baru zobral aj Liama. Bolo by divné, keby tam každý deň chodím sám, takto to bude v pohode. Liam rád išiel, chce spoznať Vivi. Keď sme tam prišli, už od pultu sa na mňa usmievala. Úsmev som jej opätoval a hneď pricupkal k baru. Liam ma so smiechom nasledoval. "Ahoj." povedal som, no nebol som si istý, čo môžem spraviť, tak som sa na ňu len usmieval. Rovnako ju pozdravil aj Liam a s úškrnom si sadol vedľa mňa.  

"Ahojte. Čo si dáte?" usmiala sa na nás.  

"Pre mňa špecialitu, ako vždy." uškrnul sa. Liam len mykol ramenom. "Hocičo, čo ma neopije."   

Začala teda robiť dve "špeciality, ako som to nazval. "Priviedol si si gardedámu?" podpichla ma s úškrnom. "Potrebuje dohľad." uškrnul sa Liam. Ja som na oboch zazrel. Vidno, že ani oni si sadli, aj keď prehodili medzi sebou len dve vety.

Zasmiala sa a postavila pred nás dva poháre. "Nech sa páči."

"Len si zo mňa robte srandu." zasmial som sa. "Ďakujem." 

Ospravedlňujúco sa na mňa pozrela a na pohár mi pridala jahodu navyše. "Odpusť."   

Uškrnul som sa. "Odpustené."

On:

Boli tu hodinu, vypili štyri drinky a potom Liam odišiel. Niallovi nevadilo po chvíľke sedieť sám pri bare, pretože som musela obsluhovať. Bol rád, že môže byť so mnou a ja som bola rada, že môžem byť s ním. Neskôr mu Alessandra doniesla zásteru a pomáhal umývať poháre. Čas mi hneď rýchlejšie ubiehal a o deviatej som sa išla prezliecť. Niall vyšiel trochu skôr a vyzdvihol ma pri zadnom vchode. Celkom sa nám páči tento typ adrenalínu, no ja stále dúfam, že sa to neprevalí..

On:

Bavilo ma pomáhať im, spoznal som ďalšie skvelé brazílske dievča, aj keď nie tak skvelé, ako je Vivi. Večer som odišiel skôr, počkal som na Vivi pri zadnom vchode a spolu sme odišli. Ešteže má auto dymové sklá, nikto nevidí dnu. "Kam ideme dnes?" pozrel som na ňu.   

"Musíme si vymyslieť nové tajné miesta." zasmiala sa.  

"Zišlo by sa. Zatiaľ máme len jedno." zasmial som sa. "Ak chceš, dnes môžeme ísť k nám. Byt je prázdny, sledovať nás tam nikto nebude."  

"Ale už je dosť neskoro.." pozrela na mňa. 

"Ak to vadí, tak nemusíme, bol to len návrh.." zasmial som sa.    

"Ja len, či si mám ísť po pyžamo." uškrnula sa.  

Pozrel som na ňu s úškrnom. "Ak chceš môžeš." 

"Tak vieš kade sa ide k nám." 

Prikývol som a hneď som to otočil smerom k nim.

Ona:  

Otec doma nebol, dnes robí v noci, takže som si pobalila vecí a vyhla som sa vysvetľovaniu kam idem. Napísala som mu odkaz, že prespím u Alessandry. Nerada mu klamem, no teraz to bolo nutné.  Trochu som sa upravila a ponáhľala sa von. Niall čakal kúsok ďalej. Hráme sa na tajných agentov. Celkom sranda. "Môžme ísť 007." nastúpila som a zapla som si pás.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Natália - super

10. 9. 2012 17:46

veľmi sa mi to pači uzasne .. :))
daj dalsiu prosim .. : ))

zuzankarybarikova - beatiful :D

10. 9. 2012 17:45

krááááásne :D nemám slov :D

Sara - užasne

10. 9. 2012 17:11

Je to fakt skvele daj dalsiu . : ))

Veronika - *

10. 9. 2012 16:27

007 :DDD skvelé :D a teším sa na twitcam :D

Kačenka - ...

9. 9. 2012 22:18

Hmm, noc s Horanom :DD

kristen - ♥

9. 9. 2012 21:44

dokonalé 007 ;) už sa teším čo bude ďalej :)