Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 19

14. 9. 2012

Táákže, dnes o siedmej bude ten twittcam, môžte sa nás pýtať na čokoľvek, budeme tam obe :D Snáď to aspoň niekto bude pozerať. Potom sa nesmejte, že budeme trapošiť, livesteam budeme mať prvý krát. :D Hneď, ako ho spustíme sem hodíme link, tak kto máte záujem, sme tam pre vás :)

 

Ona:

Zasmiala som sa a skotúľala som sa z neho. 

"Kam utekáš, nedostal som svoju odmenu!" zasmial sa.  

"To bola tvoja odmena." zasmiala som sa a pozbierala som špinavé taniere.

"No tak to teda nebola." pritiahol ma k sebe a vášnivo pobozkal. Objala som ho okolo krku a bozk mu oplácala plnými dúškami. Tento chlapec sa možno zdá byť jemný a citlivý, no má v sebe malého diablika, ktorý keď sa prebudí, žasnem. Musím sa priznať, že bozkávanie s ním sa mi veľmi páči. Vždy, keď som sa nachvíľku odtiahla, aby som sa nadýchla a zbadala ako krásne sa na mňa pozerá, musela som sa usmiať. Ten pohľad nedokážem ani opísať, no vždy mi vyvolá na tvári úsmev a na tele husiu kožu.

On:

Neviem, kde sa vo mne odrazu nabralo toľko odvahy, ale vedel som, že sa určite neodtiahne. Milujem toto dievča, som si tým stopercentne istý. A čo že je staršie a je medzi nami nie len vekový, ale pomerne veľký aj vzhľadový rozdiel, ľúbim ju. A keby sa o tom dozvedel celý svet, nevadilo by mi to, ani keby mali aké predsudky. Viem, že Vivi je tá pravá..  

"To bola tvoja odmena?" uškrnula sa a rukou som mi vošla do vlasov. Páčila sa jej ich jemnosť a nemohla sa nabažiť hrania sa s nimi.  

"Ako odmena to myslím stačilo, ale keby som dostal ďalšie, nebol by som proti." uškrnul som sa a objal som ju okolo pása. Pobozkal som ju na líčka a položil si hlavu na jej rameno. "Ľúbim ťa." zašepkal som a myslel som to vážne. 

"Aj ja teba." šepla a objala ma. Začínam veriť na lásku na prvý pohľad.

Usmial som sa a dal som jej ešte jeden malý sladký božtek. "Postieľka?" uškrnul som sa.

Ona:

Zasmiala som sa a postrapatila som mu vlasy, čím som mu spravila slušné háro. "Najskôr kúpeľňa a stretneme sa v postieľke, dobre?"  

"Aa.. keby sme sa stretli hneď v kúpeľni?" šibalky na mňa pozrel.   

"Áno, môžeme si spolu umyť zuby." vstala som z gauča s úškrnom.      

"To je systém toto.." zahundral a zasmial sa. Postavil sa z gauča a šiel so mnou do kúpeľne.   

"Keď dávaš také neslušné návrhy" uškrnula som sa a vzala som si kefku.    

"Neslušné? Ja som anjelik." zatváril sa tak.  

"To som si predtým myslela.." zasmiala som sa.  

"No čo, musím ti ukázať všetky moje stránky. Už poznáš aj tú neslušnú a pažravú, viac ich už asi nie je." smial sa. "Nepovedala by som, že je to zrovna neslušná stránka." zasmiala som sa. Umývať si zuby a rozprávať sa je celkom vtipné. 

"Tak aká potom?" uškrnul sa a strčil si do úst kefku.  

"Hm..Ako to nazvať.." zasmiala som sa a hľadala to správne slovo. "Niallovská?" 

"Výstižné." rozosmial sa až mu skoro pasta vyfŕkla. S ďalšími slovami radšej počkáme až kým si nedoumývame zuby. Keď sme skončili, išli sme do Niallovej izby.

Vybrala som si z tašky pyžamo a zase som raz mala výhľad na jeho vypracované bruško. "Zlato ty si do tých kociek ukladáš tuky? Nechápem kam to do teba ide." zasmiala som sa. 

"Do akých kociek?" zasmial sa a pozrel na svoje brucho. "Už som tučný."    

"No jasné..Hotový brav." pokrútila som hlavou a chcela som si dať dole tričko no, keď som zbadala, že sa pozerá, vyplazila som mu jazyk a otočila som sa mu chrbtom.  

Pristúpil ku mne a zozadu ma objal. "Mňa sa nemusíš hanbiť." pobozkal ma na rameno, potom na krk, na líčko a hladkal mi boky a bruško. Usmiala som sa a položila som si ruky na jeho. Pomalinky som sa otočila k nemu. Trošku som sa hanbila, no jeho pohľad ma usvedčil v tom, že jeho sa naozaj nemusím hanbiť.  

"Si nádherná." zašepkal, vzal moju tvár do rúk a pobozkal ma. Nežne, dlho a vášnivo zároveň. Musela som sa ho zachytiť, lebo z jeho bozku sa mi podlomili kolená. Hladila som ho po chrbte a jednou rukou som mu opäť vošla do vlasov.

On:

Pritiahol som ju tesne k sebe, hladkal ju na krížoch a neprestával som sa hrať s jej perami. Milujem ich jemnosť.. Opierala som sa o moju hruď a hrala sa s mojimi perami. Bozky od nej sú pre mňa ako droga. Nejako sme "pretancovali" k stene a ja som zhasol veľké svetlo. V izbe zostala tma a ona sa zasmiala. "Nechceš ma vidieť?" 

"Myslel som, že takto je to romantickejšie, ale ak máš mať pripomienky.." uškrnul som sa a znova som zažal. Pobozkal som ju na pery, potom som prešiel na rameno a medzi tým som jej rozopol podprsenku.  

"Mne je to jedno." uškrnula sa a znova zhasla. Chlapec šikovný jej zatiaľ rozopol podprsenku. Pritiahla si ma k sebe a vášnivo pobozkala. Stiahol som jej dolu ramienka a podprsenku odhodil niekam za seba. Odtrhol som svoje pery od jej a bozkami som prešiel na krk a cez prsia až na bruško..

(na to najlepšie si ešte počkajte :D)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

zuzankarybarikova - wau

15. 9. 2012 19:54

už sa teším na pokračko, prosíím čo najrýchlejšie :))

teres - heeej

15. 9. 2012 12:50

heej akoze takto nas zrusis???:D ale fajnove to je moc sa tesim na poracovanie..) milujem tuto story..:)

lucia - :)

14. 9. 2012 22:11

No toto takto to ukoncit :/ hnevam sa :DDD

Alex - ach jááj

14. 9. 2012 20:14

toto by si fakt nemala robiť...no teraz sa nebudem vedieť dočkať na ďalšiu časť :-( takže dúfam že čoskoro pribudne !!!

Christy - :(

14. 9. 2012 20:07

Nie toto mi nerob ja už nechcem čakaať :(( !!!