Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 20

15. 9. 2012

Dočkali ste sa toho :D 5 ;)

 

Ona:

Už som sa na nohách viac nedokázala udržať, pritiahla som ho k sebe a ľahla som si na posteľ.

On:

Bez varovania som sa vrhol na jej pery, pritískal som ju k svojmu telo, nevedel som sa ovládať. Akoby sa vo mne prebudilo niečo, čo som doteraz nepoznal..

Ona:

Momentálne nebol medzi nami žiadny vekový rozdiel ani nič podobné. Vášnivo sme sa bozkávali a ani jeden sme sa dokázali od seba odtrhnúť. Pevne som ho objala a pritlačila som sa k nemu ako keby som sa bála, že mi ujde.

On:

Nabažiť sa jej bozkov, to nebudem vedieť asi nikdy. Jedným pohybom sa ju mi podarilo úplne vyziecť a nohavice, aj nohavičky cestovali za našimi vecami na podlahu.

Ona:

Ani neviem ako a o chvíľu som už bola pod ním úplne nahá. Nechcela som zaostávať a stiahla som mu tepláky aj s boxerkami. Nachvíľku sme sa odtiahli, pozrela som na Nialla, ktorý s pootvorenými perami chytal dych. "V pohode?" nevedela som, čo sa ho mám spýtať, chcela som len, aby ..aby bol v pohode.

On:

Keď sme sa od seba odtiahli, aby sme lapili dych, napadlo ma len to, aký sľub som si stále dával. Ale druhá vec je, že.. viem, že je veľmi skoro uvažovať takto, ale Vivi je žena, s ktorou by som naozaj chcel stráviť život, teda som dospel k názoru, že je to vlastne jedno. "Som láska." usmial som sa v tme na ňu a chystil som ju za ruku. "Kde sme to prestali?" uškrnul som sa a pobozkal som ju.

Ona:

Uškrnula som sa a znova som ho pobozkala. "Ľúbim ťa, Niall." šepla som a neustále som ho jemne škrabkala po chrbte.

On:

"Ľúbim ťa, Vivi." zašepkal som pomedzi naše bozky a pritúlil som sa k nej. Teraz to príde.. Ona už panna nie je, aspoň si to myslím, ale ja.. Ja som na svoj prvý krát čakal až doteraz. A viem, že som si to ušetril pre správnu ženu..

Ona:

"Ak chceš, vkľude môžme prestať." povedala som, aj keď som dúfala..no áno dúfala som, že prestať nechce.

On:

"Nie, to v žiadnom prípade." uškrnul som sa a pobozkal som ju. A potom som do nej úplne pomaličky vnikol.

Ona:

Pobozkala som ho a následne vzdychla, keď do mňa vnikol. Silno som ho objala a znova pobozkala. "Ľúbim ťa." šepla som a do očí mi normálne vybehli slzy. Bolo to krásne, naozaj ho ľúbim.

On:

Zavrel som oči a plne som precítil túto chvíľu. Bolo to neopísateľné, ten pocit, keď je pri vás milovaná osoba.. "Ľúbim ťa." šepol som a dal som jej jemný bozk na pery.

Ona:

Držala som sa ho ako kliešť, nežne ho bozkávala a vychutnávala si ten krásny moment.

On:

Bolo to naozaj krásne. Celý čas sme sa objímali, vymieňali si nežné božteky a keď mi Vivi stonala do ucha, myslel som, že explodujem od blaha. Občas sme tempo zrýchlili, potom zasa rapídne spomalili, no celé to bola jedna veľká show. Vivi ma od seba odsotila, uškrnula sa a sadla si na mňa. Tak teraz už viem, prečo sa o Brazílčankách hovorí, že sú také temperamentné..

Ona:

Bolo to neuveriteľné. Keby neviem, neverím, že to robí prvý krát. Po chvíľke som ho trochu vystriedala a sadla som si na neho. Chytila som ho za ruku a bozkávajúc ho som pokračovala.

On:

Nechal som ju teda, nech teraz vedie ona mňa. A bola naozaj neuveriteľná.. Po chvíľke zo mňa vyšiel šepot. "Vivi, sľúb mi, že si ma raz vezmeš.."

Ona:

Keď to vyslovil, zamrzla som. "Prosím?" šepla som a snažila som sa chytiť dych.  

"Počula si, čo som povedal. Milujem ťa. A som si istý, že to tak bude aj o desať rokov." pobozkal ma.

Usmiala som sa a pobozkala som ho. "Vezmem si ťa...aj na kraj sveta." uškrnula som sa. 

Zasmial sa a objal ma. Potom sa znova prehupol na mňa. Prekvapene som sa na neho pozrela, no okamžite som mu začala pomáhať. "Si úžasný.." šepla som. 

Usmial sa na mňa. "Všetko najlepšie.." zašepkal.  

Pozrela som na hodinky na jeho nočnom stolíku. Bola polnoc. "Narodím sa až o dve hodiny." uškrnula som sa.

(ešte stále nie je koniec :P)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ella - :D

16. 9. 2012 19:33

Už je tu víc než 5, tak šup šup, jsem napnutá jak kšandy :D

Veronika - :)

16. 9. 2012 16:51

wááá :) krásne :) inak PIATY komentárm:D

zuzankarybarikova - juhú

16. 9. 2012 10:16

že wau, :) nemám slov :D

Kačenka - ...

15. 9. 2012 22:59

Ste hnusné :)) ale nie, ste úžasné, ale chcelo by to pokračovanie :P

Anonym - <3

15. 9. 2012 22:49

Je to úúžasnéé :D ale nenapíínaj nás toľko :)

Ell - ..

15. 9. 2012 22:05

Hej! toto není fér, takhle nás napínat :P :D