Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 21

18. 9. 2012

Prepáčte za omeškanie.. :) 5 :)

 

On:

"Ale dnes je deň, kedy si sa narodila, tak mi to nekaz." zasmial som sa a pobozkal som ju. 

"Dobre, dobre..som ticho." zasmiala sa.

"Radšej mi pomôž." uškrnul som sa a trošku som zrýchlil tempo. Nemusel som ju dvakrát prosiť. Tento krát sme chytili poriadne tempo a ona ledva dýchala. Obaja sme už ku koncu boli unavení a zadychčaní, ale ani jeden to nechcel vzdať a naozaj sa to oplatilo. Spoločne sme dosiahli svoj vrchol a tak pevne sme sa stískali, že sme ani dýchať nemohli.

Ona:

To bolo niečo. Prišlo to na nás takmer naraz. Silno sme sa objímali ešte desať minút potom a sťažka dýchali. Ležali sme v objatí ako také dva kliešte. 

"Ja ťa milujem, Vivi." pobozkal ma na líčko a povolil svoje zovretie.  

"Aj ja teba, Niall." vedela som, že som mu pozerala do očí aj keď už bola tma. "Neviem ako sa to mohlo stať tak rýchlo, ale stalo sa.." 

"Ja tomu takisto nechápem." Zasmial sa. "Ale zázraky sa dejú. Nikdy som nemal šťastie na dievčatá, ale teraz mám to najlepšie na svete." usmial sa na mňa.  

"Lebo je z Brazílie." uškrnula som sa. "Ani ja som veľmi dobre nepochodila, čo sa chalanov týka, no teraz mám toho najlepšieho chlapca, akého som mohla len mať. Lebo je z Írska." uškrnula som sa. 

"Takže chceš povedať, že Íri a Brazílčanky sú najlepší na svete? Tak to rozhodne beriem." uškrnul sa.  

"Najsamlepší." zasmiala som sa a pobozkala som ho.   

"Najlepšie sa k sebe hodia." zasmial sa.   

Usmiala som sa a prehodila som cez nás tenký paplón. "Nedovoľ mi zaspať do druhej."  

"Chceš počkať do svojho znovuzrodenia?" uškrnul sa. "Ako ťa len zabavím.." pobozkal ma. 

"To nechám na tebe." zasmiala sa. "Opováž zaspať."  

"Nie, pre teba vydržím hocičo." strčil hlavu pod perinu a jemne ma pošteklil na brušku. Potom mi naň dával malé božteky. Uškrnula som sa a hrala som sa a jeho vlasmi. Znova. "Páči sa ti tam pod perinou?" zasmiala som sa.  

"Veľmi." zasmial sa.  

"Fajn.. len ja sa tu sama nudím."  

Vytrčil hlavu spod periny. "A načo potrebuješ mňa?" uškrnul sa.

Pritiahla som ho k sebe a bozkávala. Ani neviem ako dlho sme sa bozkávali ale určite sme vytvorili nejaký rekord. Mne sa to teda veľmi páčilo, len tak ležať, hrať sa s jeho perami, sem tam s jazykom..ja ho tak veľmi ľúbim.

On:

Pre jej bozky by som dokázal zabíjať. To s akou ľahkosťou sa so mnou hrajkala, zamiloval som si to. Viem, že toto je presne dievča.. žena pre mňa. Aj keď je staršia, nie sme jediný takýto pár..

Ona:

Okolo jednej sa mi už oči začali poriadne zatvárať, tak som si nebadane oprela hlavu o neho, tak aby mi nevidel do očí, a kým on niečo rozprával, na chvíľku som ich zavrela.

On:

"Vivi, počúvaš ma vôbec?" zasmial som sa a pozrel som na ňu. Oči mala zavreté, určite zaspala. Nevedel som, či ju mám budiť alebo nie, ale určite by ma nakopala, keby som jej dovolil prespať druhú hodinu. Počkal som ešte chvíľu a keď bolo o desať dve, trochu som ju drgol. "Zlatko, vstávaj. Budú dve."

Ona:

Niekto do mňa zrazu drgol, teda aspoň sa mi to zdalo, že to bolo zrazu, neskôr som zistila, že som si celkom dobre schrupla, až som nadskočila a o niečo som si dosť buchla hlavu. A to niečo bolo Niallove čelo. "Auky.." chytila som sa za temeno hlavy. 

"Au." zasmial sa. "Moja.. prepáč. Ale nechcela si to prespať.."   

Pozrela som sa na hodinky." Aha no.." pošúchala som si oči. "Neviem načo som ti to kázala, poďme spať." Rozosmial sa. "Ty si zlatá." objal ma a pobozkal na čelo. "No poď ty moje dievčatko, dobrú noc."   

Ospalo som sa usmiala a pritúlila som sa k nemu. "Dobrú noc ty moje chlapčiatko."

Usmial sa do tmy a spolu sme v objatí zaspávali. Toto bola jednoznačne jedna z najlepších nocí v mojom živote, pomyslel si..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Annie - venujem obi dvom skvelym spisovatelkam <3

20. 9. 2012 18:35

znova krasne, nadherne, dokonale... a proste neopisatelne pekne napisane :33 proste neviem kde sa to vo vaz dvoch berie ale uplne nadherne pisete... (vzdy pisem o vsetkych castiach pretoze nestiham kazdy den pozerat na stranku :/)... uz sa tesim na dalsie casti :))

Alex - ooo

19. 9. 2012 19:40

bolo to úplne naprosto skvelé ale kedže si sa už dostala k týmto čatsiam hodila by si aj 13+ :-) už sa teším na ďalšie

anonym - <3

19. 9. 2012 19:37

Kráááásne ako vždy :)

dodka - vau :)

19. 9. 2012 17:09

Krasne :) kedy bude dalej ?

zuzankarybarikova - dokonalé :)

19. 9. 2012 16:22

krááása :D

kristen - ♥

18. 9. 2012 22:24

nepoviem nič nové, pretože je to znova dokonalé :) ♥