Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 30

12. 10. 2012

Ona:

Kým bol Niall v Amerike snažila som sa vyhýbať bulváru a dávať si pozor na to, čo robím, aby neboli ďalšie zbytočné problémy. Deň o tom ako Niall odišiel , ma na internete zaujala jedna ponuka. Bola to pracovná ponuka na leto. Ako som to postupne čítala srdce mi bilo stále rýchlejšie a rýchlejšie: Hľadáme 10 mladých ľudí zapálených do tancovania samby, ktorý svoje nadšenie z tanca radi prenesú na ostatných ľudí. Najznámejší bar v Brazílii hľadá 10 skvelých tanečníkov samby, ktorí budú robiť kurzy samby pre turistov počas celého dňa...Už pri tomto som odpadávala, keď som zbadala plat, ktorý tiež nebol najnižší, to, že mi zaplatia letenku a ubytovanie, skoro som umrela. Začala som tancovať po izbe a hneď som zavolala otca, spolu s ktorým som nasledujúci deň natočila tanečné video, ktoré žiadajú, spravila pár fotiek v kostýmoch, spracovala svoj životopis a všetko im to odoslala. Portugalčinu ovládam, sambu tiež, dúfam, že spĺňam aj ich ostatné predstavy..Radšej som si nerobila príliš veľké nádeje, no aj tam som dúfala, že ma vyberú. Celé leto v Brazílii. Niallovi sa tam tiež páčilo, mohol by tam prísť potom za mnou. Bolo by to úúúžasné. Keď na druhý týždeň v pondelok prišiel mail, desať minút som čakala, kým sa odhodlám ho otvoriť. Nakoniec som zavolala otca, zapchala som si uši, zakryla oči, počkala minútu a potom som sa pozrela na otca. Ten sa tváril tak..nijako. pozrel na mňa a mykol plecom. "Začni sa baliť." To ste mali vidieť. Zajačala som a hodila som  sa mu okolo krku. Bol to tak skvelý pocit. Celé leto v Riu. Celé leto budem tancovať. Určite príde aj Niall, takže to bude dokonalé, neviem sa dočkať kedy mu to poviem. Zvyšok týždňa som netrpezlivo čakala, kedy sa vráti a v nedeľu večer okolo pol deviatej som išla na letisko. Lietadlo by im malo priletieť o deviatej. Sedela som na lavičke a čítala som si časopis, vkuse som pozerala na hodinky. Keď bolo konečne deväť a pán so smiešnym hlasom oznámil, že lietadlo z New Yorku práve pristálo, vyskočila som zo sedačky a čakala ho najbližšie z východy od kontroly ako sa len dalo. Stála som tam ešte dobrých dvadsať minút, dúfam, že Niall neprepašoval nejaké zakázané jedlo a teraz ho vyšetrujú. Keď sa zjavila jeho blonďavá hlavička a vysmiata tvár, utekala som k nemu a silno som ho objala. Zabudla som povedať, že som si doma vyrobila veľmi pekné tričko. Bolo snehovo biele a bol na ňom nápis: I love Niall Horan.

On:

Dni v Amerike sa míňali pomerne rýchlo. Koncerty v LA, San Franciscu, Chicagu, Miami, New Yorku.. to bolo niečo úžasné.  No bolo tu aj pár menej svetlých momentov.. Novinári nás zastavovali častejšie ako inokedy, dokonca sa na mňa a Vivi pýtali aj ostatných chalanov. Postupne o nás začalo vychádzať viac a viac článkov, no nie v takom svetle ako predtým. Takto som o Vivi aspoň niečo vedel, občas sa objavila nejaká jej nová fotka, ale stále nás neprestali rozoberať.. Keď som nasadol na lietadla domov, bol som celý bez seba. Stále sme si písali, no nevedel som sa dočkať, kedy ju stisnem a vybozkávam. Na letisku nás čakalo kopec ľudí. Prešli sme pomedzi fanúšikov, ktorých pustili takmer až na dráhu, odfotili sa, podpísali, odpovedali na nejaké otázky, dokonca mi jedno dievča povedalo, že to mne a Vivi praje. To ma naozaj dojalo.. Konečne niekto, kto nereaguje len na bulvár. Vivi som zbadal hneď, ako som prešiel kontrolou. Rozbehli sme sa k sebe, pustil som kufre a zdvihol ju do vzduchu. "Láska.. Tak si mi chýbala." pobozkal som ju na líčku a pustil na zem. Až vtedy som si všimol, aké má tričko a musel som sa uškrnúť. "Kvôli mne si sa takto parádiť nemusela.."   

"Práveže kvôli tebe som musela." uškrnula sa a pobozkala ma. "Chýbal si mi." šepla a ešte raz ma objala.  

"Aj ty mne láska, veľmi. Teraz sa od teba ani nepohnem." 

"To ti ani nedovolím." uškrnula sa a objala ma okolo pásu. Pomohla mi s jedným menším kufrom a vyšli sme von z letiska. Tak, teraz si nás foťte. Privinul som ju k sebe, ruku jej položil na pás a vzal väčší kufor. Všimol som si cvaknúť nejaký foťák, no už mi je to jedno. Teraz budú vedieť, že Vivi je naozaj moje dievča..

Ona:

Niall prespal u nás, no ráno musel za ostatnými a ja do práce. Večer sme však mali "zarezervovaný" stôl v ich chatke pri jazierku. Tam mu to poviem.

On:

Celý deň a aj noc sme strávili spolu, u nej doma. Rozprával som jej o Amerike, o tom, ako som počul podpory nášho vzťahu a pri tom sa začala poriadne usmievať. Aj s jej otcom som už začal vychádzať už celkom dobre, je to fajn chlap, chápem, že sa o ňu predtým bál, no ja jeho ani ju nesklamem. Ráno som musel ísť, mali sme ešte jeden rozhovor do nejakého časopisu, v ktorom sa ma znova pýtali na ňu. Večer sme si zase dohodli tajné rande v chatke. Vychystal som sa, navoňal sa a vyrazil som po ňu. Mám pre ňu prekvapenie, dúfam, že bude súhlasiť..

Ona:

Keď som sa vrátila z baru, mala som hodinku na prípravu. Nachystala všetky darčeky čo som mu kúpila: darčekový kôš s jeho obľúbenými sladkosťami, dve tričká s vtipnou potlačou, veľkého plyšového macka, ktorý ma na tričku jeho meno a teraz sa podržte, samba košeľu. Silno modrú, ktorá mu bude ladiť s očami. Má véčkový výstrih a široké rukávy. Rozhodne sa dneska ešte nasmejeme. Nevedela som, čo mu kúpiť, preto som mu toho kúpila viac, no aj tak som sa necítila spokojne, pokým to s tou Brazíliou nebude isté. Tento darček sa mu bude rozhodne páčiť. Obliekla som legíny a dlhší top, prehodila som si bundu a spolu s darčekmi som nejako zišla dole. Otec sa na mne smial na miesto toho aby mi pomohol. Obula som si topánky a  ešte som sa trochu upravila. O chvíľu už Niall zazvonil. Otvorila som a pobozkala som ho. "Teraz zavri očí kým prenesiem darčeky." zasmiala som sa.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kika - ♥

14. 10. 2012 10:43

Krááásna :) veľmi sa mi páčila píšeš naozaj úžasne :)

Anonym - :)

13. 10. 2012 19:05

Tak som zvedavá ako zareaguje na tú košeľu :D ale ako vidím nie som jediná :D takže nás nenapínaj a rýchlo nám hod ďalšiu :D Je to krásna časť :)

Dida - :P

13. 10. 2012 18:46

Teším sa na daľšiu :))

kristen - ♥

13. 10. 2012 16:21

neviem si predstaviť Nialla v tej košeli :DD ale je to o5 krásna časť :))

zuzankarybarikova - krása

13. 10. 2012 12:54

wau, už sa teším na dalšiu :D

cool :-D - :D

13. 10. 2012 11:18

FANTASTICKE!!!!!!!!!!!!

:) - :)

12. 10. 2012 20:47

som zvedava ako zareaguje Niall :D inak krasa ako vzdy :D

amy - wow!!!

13. 10. 2012 11:16

Je to uuuuplne uzasne, neviem sa dockat dalsej casti, sup sup piste!!! ;)))

tee - jeej

12. 10. 2012 21:54

jeeeeeeeeeej oni su taki nunaviii...:)rychlo dalsiu som zvedava co jej chce niall povedat...:) tato je uplne skvelaaaaaaaaaa