Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 41

12. 11. 2012

Nová poviedka sa už pripravuje a ako oslava 50 000 návštev stránky vám pridáme aj 13+ky ;)

 

On:

"A tebe sa chce čo?" vrátil som jej úškrn. 

"Ja som sa pýtala prvá." zasmiala sa. 

"Ja neviem.. ani veľmi nie."  

"Tak mi zaspievaj, aby sa mi chcelo spinkať." pobozkala ma a kukla na mňa milými očkami.   

"To až neskôr. Napadlo ma niečo lepšie." uškrnul som sa a začal ju bozkávať.

"A čo také?" zasmiala sa a rýchlym pohybom mi dala dole tričko.  

"Nerob sa, že nevieš." zasmial som sa a zbavil ju všetkých šiat v priebehu pár sekúnd.

Ona:

Poriadne som ho pobozkala a zbavila ho aj zvyšnej časti pyžama. To pyžamko čo mal som mu kúpila ja, mal na ňom obrázky jedla, len tak mimochodom. Zbožňujem, že mu nevadí nosiť také veci, lebo je v nich veľmi zlatý.

On:

"Chceš ostať tu, alebo ideme hore?" pozrel som na ňu s úškrnom. Maličká už spáva vo svojej izbičke, takže ju nemáme šancu zobudiť..

"Neviem ako tebe ale mne sa tá cesta hore zdá veľmi dlhá." zasmiala sa. 

"Tiež si myslím." uškrnul som sa, pritiahol ju k sebe a posadil na seba. Myslím, že nám to ide ešte lepšie, ako predtým, ako sme mali bábo. A po celkom dlhej dobe, sme sa na gauči poriadne vybláznili.. Nakoniec sme tam v objatí spolu aj zaspali. Zobudil náš až Nelin plač. Pozrel som na hodiny, bolo osem hodín ráno. Prespala celú noc, to nie je možné..

Ona:

Na toto sme poslednú dobu nemali veľa času, takže.. sme si to teraz vynahradili. Zaspali sme ako dudky a až ráno nás zobudila Neli. Obliekli sme sa, Niall išiel po ňu a ja som jej išla spraviť mliečko a Niallovi sendviče.

On:

Utekal som do izby po moju malú princeznú. Sedela v postieľke, po líčkach jej stekali slzičky, no keď ma uvidela, usmiala sa. Vzal som ju na ruky a na líčko jej dal malý božtek. V kuchyni som ju usadil do detskej sedačky a spolu sme sa ako rodinka naraňajkovali. Potom však musím ísť preč.. Ďalšie koncerty po Anglicku, s mojimi dievčatami nebudem celý mesiac.

Ona:

Dnes máme rozlúčkový deň. Niall nám odchádza na celý jeden mesiac preč. No my to zvládneme. Budeme si volať cez skype aby ho malinká stále videla a aby aj on videl ju. V tomto období naozaj rýchlo rastie a mení sa z malinkého bezzubého bábätka s tromi vláskami na krásne brčkavé dievčatko s tromi zubami.

On:

Celý deň som trávil s mojimi dievčatami. S Neli sme sa hrali na dvore, hojdal som ju na hojdačke a ona sa veselo rehotala. Podvečer som sa však musel začať baliť, pretože o siedmej mali prísť chalani po mňa. Tí však prišli už o piatej, aby sa ešte stihli pohrať s Neli.

Ona:

Večer, keď prišli ostatní chalani po Nialla, Neli ich všetkých zvládala zabávať sama. Veľmi sa teší z ich pozornosti, bľabotá, tlieska rukami po všetkom čo jej pod ne príde, smeje sa a snaží sa chodiť, no ešte nevie udržať rovnováhu a vždy padne. Nachvíľku som sa od nich vytratila, verím im, že na ňu dajú pozor a išla som hore za Niallom, ktorý sa balil. "Zlato?" vošla som do izby. Viem, že mu je ľúto, že nás musí opustiť na celý mesiac. "Netreba ti pomôcť?"

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Anonym - Wow

13. 11. 2012 19:35

Uplne krásne :)

onymouse :-) " - ñunñîk

13. 11. 2012 19:29

Ja sa tak neskutocne tesim ked pridem na tuto stranku a najdem tu "Made in Brazil pus cast ....... hned mam krajsi vecer a potom este aj aj dalsi den ...... a ken najdem 13+ ojojo .... ale urcite vam/ti to da velmi zabrat .... a myslim di ze ta to aj bavi teda to aspon tak vyzera ... prajem vela stastia pri pisani pribehov :D

Kačenka - ...

12. 11. 2012 22:58

bože, tá malička je úplne zlatá :) úplne si to viem predstaviť ako sa smeje, ako sa s ňou hrajú a proste všetko :)) je to skvelé :) vy ste skvelé :))

lora - jeeeejo

12. 11. 2012 19:50

jeden z najúžasnejších príbehov vôbec :-)

Kika - ♥

12. 11. 2012 16:49

Och to je tak krásne :) úplne si to viem živo predstaviť :) fakt zlaté :) Teším sa na ďalšiu časť a aj na 13+ :) Si úžasná :)

B. - ♥

12. 11. 2012 14:56

to je rozkošný :3