Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 42

14. 11. 2012

Naša dohoda o piatich kometoch stále platí ;)

 

On:

Kým boli chalani dole a hrali sa s maličkou, ja som si balil veci. Počul som ich smiať sa, občas to prehlušil aj Nelin škrek, no vedel som, že sa perfektne bavia. A ja sa s ňou nebudem hrať mesiac.. Trhá mi srdce, keď viem, že s nimi tak dlho nebudem, ale nič na tom nezmením. Keď do izby prišla Vivi, okamžite som ju silno objal. Teraz potrebujem len to..

Ona:

Niall ma silno objal. Je smutný..Objala som ho okolo krku. "Rýchlo to ubehne. Počkáme na teba." 

"Keď ja neviem, ako to bez vás tak dlho vydržím. Nikdy sme od seba neboli takto dlho." pozrel na mňa. 

"Zvládneme to. Ani nebudeš vedieť ako a budeš doma." pobozkala som ho.  

"Stále maj pri sebe telefón, dobre? Budem ti volať vždy, keď budem môcť." pobozkal ma, potom si pozapínal kufor a spolu sme zišli dole. 

"Budem." chytila som ho za ruku a zišli sme dole. Ešte chvíľku sme boli všetci spolu v obývačke, no potom už museli ísť. Neli ako keby cítila, že jej ocko niekam ide a keď mi ju Niall vrátil a išiel sa obúvať, začala plakať.

On:

Keď Neli začala plakať, chalanov som poslal napred do auta a ešte raz som sa za nimi vrátil. Vzal som si ju na ruky a privinul k sebe, Neli mrnkala, natiahla hore ručičku a šklbla mi vlasmi. Nato sa začala škeriť. Zasmial som sa a dal som jej na líčko jej božtek. "Poslúchaj maminu, zlatko." Vrátil som ju naspäť Vivi a aj ju ešte poriadne pobozkal. "Ľúbim ťa." objal som ich a potom som sa rýchlo ponáhľal do auta, inak by som asi neodišiel.

Ona:

Musím sa priznať, že keď odišiel, chvíľku som si s Neli poplakala aj ja. Bude to dlhý mesiac..

On:

V podstate od nich nie som tak ďaleko, ale aj tak nie som s nimi.. Volal som s nimi počas každej jednej voľnej chvíľky, za deň aj 20 krát. Vždy pred večerným koncertom sme si volali na skype, Neli sa škerila do kamery a naťahovala k nej ručičku. Moje dievčatko.. Dni šli tak normálne. Stále sme mali čo robiť, takže som sa neumáral smútkom, ale chýbali mi. Občas sa k naším telefonátom pridal aj Nelin obľúbený ujo Liam, alebo niektorý iný z chalanov, takže nám hneď bolo veselšie. Mesiac naozaj netrval až tak dlho..

Ona:

Síce už zostával iba týždeň, nevydržala som to. Pobalila som nám nejaké veci, nachystala som malú, otec sem tam príde poliať kvety a vyrazili sme za Niallom. Nevedel o tom, dohodla som to s Liamom, ktorý mi povedal v ktorom hoteli sú. Práve boli v Manchestri. Išla som autom, takže sme mali aj pár zastávok, no našťastie Neli väčšinu času spinkala. Liam nás čakal za hotelom, kde mi zamestnanec hotelu išiel zaparkovať auto, čo sa mi v živote nestalo , najskôr som sa bála, že mi ho ukradne no Liam ma upokojil, že tu je to normálne. Zobral mi kufor ja som vybrala malú zo sedačky, už bola hore a škerila sa o dušu. Tá malá stále vie čo sa deje. Niall mal izbu s Liamom, tak som išla s ním. Liam zobral malú a ja som počkala ešte chvíľku vonku. "Pozri koho som stretol?" so smiechom prišiel s malou k Niallovi.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kačenka - ...

17. 11. 2012 9:09

krása, nádhera :) neviem sa dočkať Niallovej reakcie :))

Kika - ♥

15. 11. 2012 18:58

WOW je to úžasné :) už sa neviem dočkať ďalšej časti :) si super :)

Anonym - Wow

14. 11. 2012 22:22

Úplne úžasna :) neskutočne krásna :)

B. - ♥

14. 11. 2012 21:43

Ježíííš ... chci vědět tu reakci !!! :D a zase se budu opakovat ale dokonalé ;)

kristen - ♥

14. 11. 2012 21:15

chcem vidieť tú Niallovu reakciu :P a je to o5 krásne ^^

:) - jáááj :D

14. 11. 2012 20:40

to je také neskutočne krásne ..... čo dodať ??? :)

Dida - :))

14. 11. 2012 18:54

Kjasnee :) pridaj daľšiu :*

Anonym - Wow

14. 11. 2012 18:12

Kráááásne :)..