Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 43

15. 11. 2012

 On: Práve som ležal na posteli, vedľa seba som mal položenú tácku s obedom a pomaly som z nej ujedal, keď sa vo dverách zjavil Liam a bábom na rukách. Neli. Moja maličká.. Okamžite som bol pri nich a bral som mu ju z rúk. Liam sa začal smiať. "Kde si sa tu nabrala, zlatko?" Pritiahol som ju k sebe a pobozkal ju na čielko, ona zatiaľ chytila do ručičky šnúrku z mojej mikiny a začala ju prežúvať v ústach a škeriť sa.

Ona: Vošla som aj ja. "Nevideli ste tu náhodou niekde moje dieťa?" zatvárila som sa, že ju hľadám, no potom som sa rozosmiala a išla som objať Nialla. Vlastne Nialla a Neli naraz a potom sa k nám pridal aj Liam a o chvíľu dobehli aj ostatní a skoro nás rozpučili. Neli sa to však náramne páčilo a na každého sa vešala aby ju objal. Ja som si požičala Nialla. "Vravela som ti, že to rýchlo ubehne." usmiala som sa a pobozkala som ho. "Aj keď som tomu sama neverila."

On:

"A teraz sa priznaj, Payne, však si to celé narafičil ty?" pozrel som na Liama so smiechom a štuchol som ho. Silno som Vivi objal "Ostanete tu až kým pôjdeme domov, však?"

Ona:

"Čo povieš Neli zostaneme tu?" zasmiala som sa pozrela som na ňu. "Ajooo." zasmiala sa svojím typickým zavlažovacím smiechom, ktorým pokrstí všetkých naokolo no zároveň aj rozosmeje. 

"Takže je rozhodnuté, Liam, sťahuješ sa." zasmial sa. 

"A ešte by som vám chcela niečo povedať." zasmiala som sa. "Radšej teraz, nech ma Liam nezbije, že sa musí sťahovať."  

On:

"Čo také?" uškrnul sa Liam. Mám podozrenie, že on vie fakt všetko prvý..  

Chytila ma za ruku a usmiala sa. "Budeme mať ďaľšie bábo." Všetci, vrátane mňa vyvalili oči, no ja som sa hneď na Vivi hodil a vybozkával ju.

"Chlapi, dnes sa bude piť." zvolal Louis so smiechom a znova nás objali. 

"Ty ale nebudeš piť." zasmiala sa Vivi. 

"Prečo nie? Veď vďaka nám sa bude piť." zasmial som sa a vybozkával som ju. Zase.

Ona:

"Dobre, ale nie veľa." uškrnula som sa a objala som ho okolo pásu. Neli si chvíľu nikto nevšímal a tak začala žuvať niekoho klobúk.

On:

"Neli, ten nie, ten mám na koncert!" zvolal som smiechom Zayn a priskočil k malej. Tá sa veselo uškŕňala a natiahla ručičku s oslintaným klobúkom k nemu, aby mu ho podala.

Ona:

"Pokrstila ti klobúk." zasmiala som sa a zdvihla som ju na ruky. Uškŕňala sa pričom ukazovala svoj dokonalý už štvorzubý chrup.

On:

"Aké bolo dobré, že nemala zuby." zasmial sa a začal si čistiť klobuk. My sme sa rozosmiali. "Nie ste hladné po tej ceste?" pozrel som sa na Vivi. "Neli, mám tu hrozienko. Dáš si?"

"Ajoo." Natrčila ku mne ručičky a ja som ju vzal do náručia.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Anonym - WOW

17. 11. 2012 11:33

Uplne krááásne :) Ta mala bude rozkošna :)

Kačenka - ...

17. 11. 2012 9:17

krása :)) júúj, ďalšie bábo? :D teším sa :)

lauri - Wowww

16. 11. 2012 20:27

Ňuňuňu!! Supeer poviedka rychlo dalej piis :-P :-P

zuzankarybarikova - ňuňavé :D

16. 11. 2012 18:23

kráása :D

Dida - :))

15. 11. 2012 21:46

Kjasnučke, skveľučkéé ... :)