Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 45

18. 11. 2012

A je to tu, posledná čať vašej obľúbenej poviedky.. :) Namusíte však zúfať, na scénu hneď od pondelka nastupuje ďalšia :) Zbijete nás, ale je znovu s Liamom.. :D No čo, proste ho milujeme :D

 

 Ona:

Prežili sme spolu krásny týždeň v Manchestri. Fakt si už bez Neli a Nialla svoj život neviem ani predstaviť. Tak veľmi ich ľúbim, každé ráno vďaka nim vstávam s úsmevom a teším sa na nový deň s nimi.

Dni ubiehali veľmi rýchlo, bruško s novým členom rodiny rástlo a ani sme nevedeli ako a už ma Niall viezol do nemocnice. O Neli sa zatiaľ starali chalani. Sú to celkom dobré pestúnky. Tento pôrod bol rozhodne jednoduchší a hlavne kratší. Tento krát sme sa chceli nechať prekvapiť. Vedela som, že Niall by chcel chlapčeka, preto som sa bála, že bude sklamaný ak to bude dievčatko. A tak sa aj stalo. Keď sa v miestnosti ozval plač a doktor povedal, že máme krásne, zdravé dievčatko, pozrela som sa na Nialla. Ten sa však spokojne usmieval a v očiach sa mu leskli slzy. Malej sme dali meno Raiane Ailis Horan. Chceli sme zase kombináciu brazílskeho a írskeho mena. Celkom nás to začalo baviť a vymysleli sme mená pre 20 detí. Nie žeby sme ich toľko plánovali, len sme si robili srandu. Teda, ja som si rozhodne robila srandu, dúfam, že aj on...

52af6af69c7c11e19e4a12313813ffc0_6_large.jpg

 

 

Keď sme už Rai mali doma, snažili sme sa obom dievčatám venovať naraz. Mali by ste vidieť Nialla, keď sa s nimi hrá. Sám mi povedal, že sa cíti ako kráľ, ja som jeho kráľovná a tie dve sú naše princezné. Lepšieho "kráľa" som si nemohla priať. Dokonca sme sa pomenovali kráľovský rod Horanovcov, aj keď ja ešte nie som Horanová. Nechcela som sa vydávať, keď som čakala malú a tak sme svadbu plánovali teraz. Lenže ja som znova otehotnela.

 

 

 My nakoniec fakt budeme mať tých 20 detí. Keď nastal čas, aby mi doktorka mohla povedať, čo to bude, Niall išiel so mnou. Dievčatá zostali s jeho mamou. Keď doktorka ukázala na obrazovku a povedala, že je to chlapček, Niall vyskočil z kresla, začal skákať a tlieskať. Doktorka sa začala smiať, že takého nadšeného otecka tu ešte nemala. A tak sme svadbu znova odložili.

376674_261790777264895_1537323880_n_large.jpg

Narodil sa nám malý Matthew Tierney Horan. Bol naozaj malinký, narodil sa predčasne a veľmi sme sa báli, či bude v poriadku. Keď sa narodil ani neplakal, vydesenejšia som v živote nebola.

 No keby ste ho videli teraz, keď už má pol roka, neverili by ste tomu, čím si ten malinký prešiel. Teraz je veľký, bacuľatý, stále sa smeje a strašne vyvádza. Je to také malé šidlo. Neli je už veľká slečna, Rai sa od nej veľmi rýchlo učí a obidve sú krásne dievčatká. Mattovi zistili hyperaktivitu, ale takisto je to krásny chlapček s modrými očkami a čiernymi vláskami. Iba Rai má hnedé očká a trošku bledšie vlásky, ale je fakt krásna.

 

Som pyšná na svoje detičky a na Nialla. Naša rodinka je úžasná a aj keď niekedy neviem, kde mi hlava stojí, nemenila by som s nikým. No a po dlhom čase konečne prišlo aj na svadbu. Nepoznám nikoho kto by mal najskôr 3 deti a potom svadbu, ale nevadí. My s Niallom sme proste originálni. Niallovi a chalanom sa stále veľmi darí a teraz majú  3 nových fanúšikov.

Naša svadba bola krásna, mali sme ju v Brazílií, v Riu, na najkrajšej pláži na svete. No najkrajší moment z celej svadby bol, keď naše tri detičky išli po dlhom červenom koberci a rozhadzovali kvietky. Keď som to videla na videu, plakala som od šťastia, bolo to také krásne. Najmä, keď si Matt, ktorý išiel vpredu a za ruku ho držala Neli, vopchal jeden kvietok do úst a strašne sa smial na tom ako tým všetkých pobavil. Bol to jeden nádherný deň.

S Niallom sa stále ľúbime, povedala by som, že ešte viac. Prežili sme si toho spolu veľa. Na začiatku som sa bála začať si s ním, bála som sa, že sa to bude veľmi rozoberať v médiách. To sa aj stalo, aj keď nič z toho, čo sa hovorilo nebola pravda. Klamstvá a intrigy tu vždy budú, no ja osobne a stavím sa, že aj Niall nič takéto v živote rozširovať nebudeme a vtom budeme vychovávať aj naše deti. Neviete si predstaviť, ako také niečo dokáže človeku ublížiť. Nemali by sme sa starať do toho, do čoho nás nič nie je. Nevieme ako a hlavne prečo to tak v skutočnosti je. Niallovi skutoční priaznivci, nám stále želajú veľa šťastia  a aj keď sa stále nájde niekto komu vadí, že Nialla milujem, neberiem to vážne. Mám svoju krásnu rodinku a konečne mám priezvisko mojej lásky. A čo je s barom, v ktorom sme sa spoznali? Aj keď sa to v tomto bare všetko začalo a chodí sem podstatne viac Nialových fanúšikov, dalo by sa povedať, že sem chodia ako na exkurziu, stále je to ten istý bar, plný srdečných a usmievavých ľudí. Domov pre ľudí vyrobených v Brazílii, Made in Brazil.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kačenka - ...

20. 11. 2012 22:47

krásnejší koniec ani nemohol byť :)) od začiatku som to s radosťou čítala, aj každú jednú story predtým čo ste písali, a už od začiatku to bolo dokonalé, nádherné, úžasné :)) Neli bola strašne zlatá a toť títo dvaja čo s im narodili taktiež :)) teším sa na novú story :)) na ďalšiu skvelú tvorbu od vás :))

Kati - ?

20. 11. 2012 16:52

počkaj teraz som trochu zmetená http://lovebites-ff.blog.cz/1207/kamaradi ....pozri sa sem . Zdá sa mi že si tu pridala nejakú takú poviedku ty :) proste viem že som ju čítala na dvoch stránkach a zdá sa mi že tu, len ju teraz nemôžem nájsť ! Možno že to bolo na inej stránke :)

B. - ♥

19. 11. 2012 22:12

ou maj got !! :') to je dokonalé :3

Kati - :)

19. 11. 2012 20:33

Nechcem ťa obvinovať neprávom, lebo neviem kde bolá tá jednodielovka skôr, ale keď si klikneš tu http://lovebites-ff.blog.cz/rubrika/liam-payne , môžeš tam nájsť poviedku s názvom Kamarádi (alebo nejak tak) kt. Je vlastne ako tvoja 13+ Just friends (niesom si istá názvom) , len je v Češtine :) takže neviem kto kopíruje od koho, ale ak to nie si ty, tak si daj na nich pozor :) Len toľko :)

Marci - Re: :)

19. 11. 2012 21:51

Mne sa moc nepodobá, ale my určite nekopírujeme. Toto sme s Katy napísali raz dávno, veľmi dobre si to pamätám.. :D

Paynette - Yuumy

19. 11. 2012 20:59

Ou gád ! Do you want to kill me ??? A k tomu ešte poviedka s LIAMKOM !!! Are you fuc*ing kidding me ?? :O :O <3

Kati - :O <3

18. 11. 2012 21:03

Oh maj gát !!! Kôli tejto poviedke je Niall na druhom mieste z chalanov ! Na prvoj je samozrejme Liam !!! A preto, ťa nezabijem ak napíšeš s ním už tretiu poviedku :) len prosím nech je to niečo ako Moments! Teda veselé , nie smutné ako Angels don't cry :/ a nezabudni pridávať častejšie a pravidelnejšie...viem že sa to nedá vždy, ale keď niekedy pridáš časť po piatich dňoch, tak sa v tom deji strácam :) Inaak akože najlepšie stránka s poviedkami !!! :) a ešte : nekopíruj poviedky z iných stránok :) inak vaaau :) :)

Marci - Re: :O <3

18. 11. 2012 22:18

Ďakujeme za pochvalu, poviedka ADC bola trochu deprimujúca, ale aj také sa stáva.. ďalšia taká nebude, nemusíš sa báť :)
A o tých poviedkach z iných stránok, neviem, na čo narážaš, všetko čo je tu som napísala buď ja, kamarátka Jane alebo ja s Katy dokopy :)

Anonym - :)

18. 11. 2012 19:58

Uplne kráááásna :)