Choď na obsah Choď na menu

Moments 1

29. 2. 2012

Liam:

Hneď, ako sa skončil X-factor, pustili sme sa do prípravy pesničiek a následne do nahrávania albumu. Všetko šlo ako po masle, cédečko vyšlo na jeseň, dokonca sme stihli natočiť aj jeden videoklip a vtedy sme už mali fanúšičiek na tisíce. Stále som si však na to veľmi nezvykol. Je to len pár mesiacov odvtedy, čo som sa prihlásil do súťaže ako jednotlivec a odrazu boom, sme skupina a sme slávni. Všade, kam sa pohnem ma sledujú ľudia, fotografi a pozorujú každý jeden z mojich krokov. Myslím, že mi bude ešte chvíľku trvať, kým to úplne prelúsknem. Manažér však stále vraví, že o pár mesiacov sa s tým naučíme normálne žiť.. Len včera sme sa dozvedeli, že nám Paul dáva na celý týždeň voľno. Potom však máme týždeň natáčania ďalšieho videoklipu a následne nástup na takú menšiu sieť koncertov po Spojenom Kráľovstve. Na tie sa hrozne teším..

Voľný týždeň sme strávili u Harryho doma, uskladnili sme sa u nich na celých päť dní, bláznili sa, vymýšľali nové texty a užívali si voľný čas. V Piatok večer sme sa však vybrali do Londýna. Skrátili sme si voľno preto, lebo Louis dohodol jedno malé vystúpenie. Samozrejme, všetci sme sa naň tešili a chceli sme tam ísť. Bola to jedna malá párty Louisovej starej kamarátky Jenn, ktorá oslavuje svoje narodeniny. Tak prečo ju takto milo neprekvapiť? A navyše, každý z nás sa tešil ako malý, už dlho sme si takýmto spôsobom neoddýchli.

Okolo siedmej sme dorazili na miesto, Jenn, nízka tmavovláska, nás už čakala pred vchodom. Najprv sa privítala s Louisom, potom postupne objala nás všetkých. Bolo jej vidieť na tvári, ako sa teší, že sme prišli. Vyzerala veľmi milo. Pozvala nás dnu, kde už bolo niekoľko ľudí. Na provizórnom pódiu stál nejaký chlapec a pravdepodobne sa hral na dídžeja. No Jenn mu to prekazila a spravila nám uvádzača. Potom sme sa s ňou na pódiu vystriedali a postarali sa aspoň na chvíľu o zábavu.

Veronica:

Obliekla som sa a utekala na autobus. Ešte cestou som balila darček. Pre mňa je typické, že nikdy nič nestíham a veci robím na poslednú chvíľu. Moja najlepšia kamarátka má dnes narodeninovú oslavu. Má sedemnásť. Jej aspoň takú oslavu dovolia spraviť. Keď som sa našich pýtala, ako budeme sláviť moju sedemnástku, povedali, že mám ísť s kamošmi von. To mohli rovno povedať, že im mám dať pokoj. Vystúpila som v Claptone a prešla uličkou k ich domu. Odtiaľ už bolo počuť hudbu..ale..Ach. Takže ona si zo mňa nerobila srandu. Vážne si dala zavolať tých cukríčkov z Xfaktoru. Pokrútila som hlavou a prezvonila som jej. Vybehla po mňa von a začala ich ospevovať akí sú milí a zlatý. Objala som ju, zablahoželala a dala som jej darček, ktorý si vlastne vybrala ona. Máme takú dohodu. Vtiahla ma dnu a začala bláznivo tancovať. Bolo jasné, že už mala dačo v sebe, ale nech si to uži je. Je to jej deň.

Nehovorím, že nespievajú dobre, ale nejako ma nepobláznili. Vlastne..mňa tak ľahko niekto nepoblázni. Vzala som si pohár koly a oprela som sa o stenu. Celkom som sa zabávala na babách, boli z tých chalanov úplne mimo. Obzerala som si aj ich. Mali na sebe obtiahnuté gate a tričká. Možno ich nemám rada kvôli tomu, že ten ktorý ma tak veľmi sklamal mal rovnaký štýl. Žil vo svojom obtiahnutom svete a v jeho živote nebolo dôležitejšej osoby, než je on sám. Bola som z neho ešte viac mimo ako je Jenn zo Zayna. Mala som však o ňom vlastné predstavy. A to bola chyba. Rozhodla som sa, že už nikdy viac si nebudem žiadne predstavy vytvárať a nebudem pobláznená z nikoho, kto si to nezaslúži. Hľadela som do blba a keď som sa otočila po ďalšiu kolu, vedľa mňa zrazu stál jeden z tých chalanov. Mne už asi šibe. Pozrela som sa na pódium, kde už zase bol dídžej á la "Jennin Brat Moose". Ani som si nevšimla, že cukríčkovia už skončili.

Liam:

Odspievali sme asi 5 pesničiek a potom sme sa rozhodli dať si malú pauzu. Nejaké dievča odchytilo Harryho a ten sa s ňou celkom dobre zarozprával. Niall sa hneď stratil v kuchyni. Ako vždy, je hladný. Zayn a Louis sa tiež s niekým zakecali, tak som si šiel po pitie. Nalial som si do pohára kolu a poriadne sa z nej napil. Vypil som jej asi galón. Keď som si nalial posledný pohár, otočil som sa, že nájdem chalanov a vtom som narazil do nejakého dievčaťa, ktoré som si predtým nevšimol. Samozrejme, kola z pohára sa vyliala na naše tričká. To by som nebol ja, keby sa mi niečo takéto nestalo. "Prepáč, nechcel som." začal som sa jej ospravedlňovať. Ja som mal aspoň čierne tričko, na ktorom to nebolo vidieť, ale ona biele. „Ou.. To nič. No, neurobil si to naschvál. Dúfam.“ pozrela sa na mňa. Páni, to bol pohľad..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Karolí.. - :))

31. 7. 2012 23:38

No , zase všechno super :))