Choď na obsah Choď na menu

Moments 27

21. 3. 2012

 Veronica:

Zastala som pred nemocnicou. Oprela som sa o stenu a snažila som sa nadýchnuť. Nejako mi to však nešlo. Ľudia na okolo na mňa čumeli, no išli si ďalej svojou cestou. Zošuchla som sa na zem a schovala som si tvár do dlaní. Už to naozaj nezvládam. Niekto ma zdrapil za ruku a bez slova ma vliekol dnu. Bol to Louis. Musia si o mne myslieť hrozné veci..Nevládala som ani odporovať, tak som len nemotorne kládla nohy pred seba.

Liam:

Hneď, ako odišla, vytiahol som ten jej list. Nepovie mi to ani do očí.. Nemotorne som ho otvoril a začal čítať.. Paul ju vydieral.. bola tehotná a porodila naše dieťa.. dala ho na adopciu.. Nemal som ani silu dočítať to celé do konca. Po tvári sa mi kotúľali slzy a keď prišiel Louis, bez slova ma objal. Aspoň on pri mne zostane.. No poslal som ho radšej, nech ju nájde a nech mi ju sem dotiahne aj za vlasy. Okamžite poslúchol a vybehol von..

Doviedol ju do izby a potom zmizol za dvere. Sedel som na posteli a na tvári som mal ešte stopy po plači, ktoré som sa snažil zakryť. "Prečo si mi nič z toho nepovedala..?" zachripel som a na líca mi začali padať ďalšie slzy.. Sadla si na stoličku a nedokázala sa na mňa ani pozrieť. "Bála som sa.." plakala.

 "Koho? Paula? Keby som o tomto vedel, už dávno by hnil za mrežami.."

"Ja viem, že som spravila chybu! Vedel ako má mnou manipulovať...Ja..naozaj som nevedela, čo mám robiť a viem, že ma to neospravedlňuje. Ja to viem..Len som ti nechcela zničiť kariéru..nechcela som, aby si mal kvôli mne problémy."

"Problémy? Problémy som mal bez teba, a to veľké. Čo si myslíš, že by som ti povedal na to, že čakáš bábätko? Myslíš, že by som sa ťa chcel zbaviť? Že by mi to zničilo kariéru? Nech.. Paula zabijem hneď, ako ho uvidím." 

"Nie..Nikomu to nehovor, prosím ťa." 

"Musím. Paul pôjde do basy a naše bábätko získame naspäť. Nechcem žiť takto. Nic.. ľúbim ťa."  Konečne.. tieto dve slová zo mňa vyšli po dlhej dobe. Chcem, aby to vedela, aj keď mi je tak ťažko..

"Nemôžme..." rozplakala sa. "Malého nám nevrátia." 

"Poď ku mne.." zašepkal som.

"Prepáč mi to...Prepáč.." plakala, no nevládala sa ani pohnúť. "Zaslúžiš si niekoho lepšieho..Najlepšieho..To ja nie som. " sklonila hlavu. Postavil som sa z postele a aj keď mi to trochu trvalo, podišiel som k nej a objal som ju. "Máš pravdu, nie si.. Si lepšia. Sľubujem ti, že zariadim, aby nám malého vrátili.."

"Ľahni si.. prosím ťa.. nechcem ti ešte viac ublížiť."

"Nič sa mi nestane. Len mi sľúb, že už ma neopustíš.."

Pozrela sa na mňa. "Chceš byť so mnou aj napriek tomu, že som ti klamala a dostala ťa do nemocnice?"

 Keď sa na ňu pozriem.. Všetky záporné slová, čo by som jej chcel povedať strácajú zmysel. "Áno.. Nezáleží na tom, čo bolo. Chcem ťa len mať pri sebe. Nedokážem bez teba žiť.." 

"Mne je to naozaj veľmi ľúto..Ten list..ja viem, že by bolo lepšie keby ti to poviem do očí, ale napísala som ho preto, lebo..som to všetko chcela ukončiť. Som na dne, Liam. Zničila som život tebe, sebe a ...malý..vzala som mu právo mať svoju pravú rodinu..Bude ma nenávidieť, všetci ma nenávidia.." plakala. 

Pritúlil som si ju k sebe a snažil sa je utíšiť. "To nie je pravda. Ja ťa ľúbim. Malý ťa bude ľúbiť rovnako, bude žiť so svojou rodinou, sľubujem. Vychováme ho spolu. A.. nikomu si nezničila život, všetko bude zase tak, ako má byť."

Veronica:

Chvíľu som mu len tak plakala na ramene. Čo viac som mohla robiť? Som len obyčajná troska. Potom som mu pomohla naspäť do postele. Sestrička prišla do izby a prikázala mi o 5 minút odísť. "Ešte raz sa ti za všetko ospravedlňujem.." povedala som a pozrela som na neho. "Oddýchni si.." Chytil ma za ruku. "Povedz, že neodídeš. Že ma viac nenecháš samého.."  

"A čo tvoja..priateľka?"

"Priateľka? Danielle je kamarátka.. Bola pri mne, keď som bol sám a som jej za to vďačný, ale.. nikdy by som s ňou nemal nič viac.."

"Prepáč mi.. Neodídem. Chcela som, ale neodídem. A vieš kde je Paul?" 

 "Zmizol. Po koncerte sa proste vyparil. Ale ja ho nájdem a zhnije vo väzení."

"Vzal peniaze za adopciu." vysvetlila som mu. "Zrazu vás už nepotrebuje.." 

"Ten je už veľmi dobre zabezpečený.. Nájdem ho a vkrútim mu krk, hajzlovi.. O peniaze nejde, zlatko. Tých máme dosť. Teraz musíme hlavne dostať nášho maličkého späť.."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Lejla - :)

21. 3. 2012 20:46

ňuňuňuuu♥ to je také krásne ;)
Skoro som sa aj ja rozplakala.
Sm tu meditovala nad touto stránkou a stále som stláčala F5 . Som nedočkavá viem :D
BTW , čo najskôr chcem ďalšiuuuu ! :D

Marci - Re: :)

21. 3. 2012 20:48

Dnes sa dočkáš aj 28-ky ;)) len sa musím najprv naučiť do školy.. :D