Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 23

12. 12. 2012

Počuli sme, že máte radi napínavé konce ;)

 

On:  

To, čo spravila potom, na načisto šokovalo. Postavila sa predo mňa a vyzliekla si tričko. Úplne som stratil reč a prekvapene som na ňu ostal pozerať. Bol to však prejav veľkej odvahy a sebazaprenia.. Vstal som, vtedy aj ona otvorila oči. Svoje ruka som položil na jej kríže, pritiahol si ju tesne k sebe a jemne ju hladkal po celej dĺžke chrbta. Znova som jej pozrel do očí, usmial som sa a spojil naše pery. 

Ona:

Usmial sa na mňa a pobozkal ma. Mne po líci stiekla veľká slza úľavy. Objala som ho a bozkávala jeho pery s vďačnosťou a láskou. 

On:  

Rukami som prechádzal po jej chrbte a bokoch, perami som kopíroval črty jej krku, ramien a postupne prechádzal nižšie a poláskal aj jej bruško. Po chvíľke som sa však vrátil k jej ústam a potichu zašepkal "Ľúbim ťa."

"Aj ja teba.." vydýchla a pobozkala ma. V tej chvíli som sa vrhol na jej pery vášnivejšie. Vychutnával som si každý jeden bozk, no aj tak som stále nemal dosť.. 

Ona:  

Ani neviem ako, zrazu som ho ťahala z obývačky preč do mojej izby. Boli sme ako blázniví. Liam cestou prišiel o tričko a keď sme prišli do izby, tak zabuchol dvere až som sa zľakla, že mi opadá omietka. Zasmiala sme sa a zastali v strede izby. Ruku som mu položila na krk a jemne som ho pobozkala. "Chcem ťa spraviť šťastným.." šepla som mu na pery. "Lebo nikto predtým mi nespôsobil také šťastie, aké cítim, keď som s tebou." 

On:  

Keď sme prišli do jej izby, vedel som, k čomu sa schyľuje. A keď vyslovila tú vetu, už som si bol istý. "Lau, premysli si to.. Nechcem ťa do ničoho nútiť.."

Ona: 

"Nehovorím len o tom.." očervenela som, no uškrnula som sa. "Chcem len.." došli mi slová a lepšie som si uvedomila tie jeho. "Takže ty .. ty to nechceš?" nedokázala som sa mu ani poriadne pozrieť do očí. Horela som ako paprička.

"Nie, o to nejde, len.. Nechcem, aby si si myslela, že to musíš spraviť.." začervenal sa trochu aj on.

"Keby som si to myslela, tak sa pred tebou rozhodne nevyzlečiem." poškrabkala som sa na hlave a zahanbene som sa zasmiala.

Zasmial sa, pristúpil ku mne a objal ma."V tom prípade je všetko v poriadku." povedal s úsmevom a rozopol mi podprsenku.

Vypleštila som oči a zakryla som sa. "Tak to bolo rýchle." zasmiala som sa. "Najskôr by sme mohli okno zastrieť aj tu.

"Ako rozkážeš. Ale kým ho zastriem, nechcem vidieť, že sa zakrývaš." žmurkol na mňa, prešiel  k oknu a zastrel žalúzie.

"Fajn.." zasmiala som sa a otočila som sa chrbtom. Chytila som si rozpálené líca a usmiala som sa. Srdce mi prudko búšilo, no nemala som pochybnosti. 

On: 

Otočila sa chrbtom. Podišiel som k nej, zozadu som ju objal a na ramene si perami dláždil cestičku pomaly až k jej perám.

Ona:  

Otočila som sa k nemu a vášnivo som ho pobozkala. Zdvihol ma na ruky a preniesol k posteli. Jemne ma na ňu položil a následne ma zakryl svojím telom. Usmiala som sa na neho. "Si krásny." šepla som a prešla som mu prstom po perách. 

On:  

"Ty si krásna." šepol som a pozrel som jej do očí, kde sa odzrkadľovala vášeň a očakávanie. Na prst som jej dal jemný božtek, potom som si znova podmanil jej pery a pomaly jej začal rozopínať nohavice.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Lenka - Muack

13. 12. 2012 20:31

Nie, neuhádla si, nemáme radi napísané konce, najmä keď nepridáš potom časť ...takže šup šup a daj ďalšiu teraz :*

j. - :-)

13. 12. 2012 20:02

Haloo!!!! Preco takto napinate??? :-) :-)

Anonym - <3

13. 12. 2012 18:53

no ale tak to čo ma byť toto? :D toto sa mi voobec nepááči :D rýýchlo dalšiu ! :D

Kika - ♥

13. 12. 2012 14:04

Vy to robíte naschvál ? Och ja zošaliem už chcem ďalšiu časť :) Toto bolo úplne dokonalé áách :) Ja zomriem nedočkavosťou :) Píšete úplne že skvelo :) Ste super :D

sara - heeeej!!!

12. 12. 2012 22:24

To ma byt akoze naschval??? :-D :-D :-D nestvite ma!!! :-D :-D a sup dalsiu :-D

t - !!!!

12. 12. 2012 22:10

heeeeeeeeeeeejtoto co ma byt??? vy ste strasnee!! to nas akože teraz chcete mucit alebo co??? :D rychlo dalsiu ved nezaspim!!:D

lora - hups

12. 12. 2012 22:04

Prepacte. Za tolko chyb ale pisat cez mobil. Nieje. Nic moc

lora - iip

12. 12. 2012 22:01

Ste vtipne poculi sme ze mate radi napinave konce... noo nie je to tak celkom pravda je na. Tom nieco. Carovne alee. Ja som prilis nedockava. Niesom velmi rada ak ma. Niekto napina a ja Nam Co man ocakavat. Ale je to dokonale ako. Vzdy vasnive ziaduce a proste. Dokonale ako vzdy ale to ale to by viete. .... Duran