Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 24

13. 12. 2012

Ona:  

Na tele mi naskočila husia koža. Bozkávala som ho a hrala sa mu s vlasmi, on zatiaľ nezaháľal a začal mi dávať dole nohavice. 

On:  

Cítiť je dotyky na svojej pokožke bol nádherný pocit. Každý sme sa venovali svojím veciam, no bozkávať sme sa napriek tomu neprestali. Keď boli rifle rozopnuté, pomaly som jej ich stiahol, takže už podo mnou ležala len v nohavičkách. 

Ona:  

Neskoro som si uvedomila, že mám nohavičky s pokémonmi.. Chytila som sa za ústa a začala som sa smiať. 

On:  

Keď som to zbadal, rozosmial som sa. "Postupne zisťujem, že máme čím ďalej, tým viac spoločného. Laura, vyberám si teba." zasmial som sa a pobozkal som ju. 

Ona:  

Začala som sa smiať ešte viac. "Liam, a ja si vyberám teba." prevalila som sa na neho a začala som ho bozkávať. Spolu s jeho pomocou som mu rozopla a vyzliekla rifle. Očkom som skontrolovala jeho spodky a znova som vybuchla do smiechu. Samozrejme všimla som si aj istú vec, no nad tým by som sa nesmiala, toho som sa skôr zľakla, no smiech spôsobili postavičky z Toy Story. "My sme proste super." zasmiala som sa. 

On:  

"Dokonalá dvojka." zasmial som sa. Natiahol som sa k jej úžasným pokémonovým nohavičkám a odhodlal sa vyzliecť jej aj tie.

Ona:  

Zahodili sme naše rozprávkové spoďáre na zem. Keď som sa mu pozerala do očí, všetka hanba zmizla. To čo som totiž v jeho očiach videla bola láska, neha a niečo, čo mi spôsobovalo husiu kožu. Prehodili sme cez seba deku a objali sme sa.

On:  

S Laurou sa cítim tak dobre, že som sa pri nej nemohol hanbiť, aj keď pri akomkoľvek inom dievčati by sa mi to nedarilo. Vedel som, že nech by sa stalo čokoľvek, spoločne sa na tom nanajvýš zasmejeme. Objal som ju, pritiahol k sebe, pobozkal. Naše telá sa spojili v ten pravý okamih, obaja sme vedeli, do čoho ideme, no obaja sme to aj chceli. Videl som, že ju to najprv bolí, no keď som chcel prestať a odtiahnuť sa, zastavila ma a pritiahla si ma ešte bližšie. Chvíľočku som počkal, no keď sa jej tvár uvoľnila, znovu som to skúsil. O malú chvíľku sme už našli spoločné tempo a oddávali sa vášnivým radovánkam. 

Ona:  

Liam je jednoducho dokonalý. Je mi s ním naozaj krásne. Aj keď som sa trošku bála, keď som sa na neho pozrela, nejako to opadlo. Bol ku mne nežný a aj keď to trošku bolelo, v jeho objatí sa to vykompenzovalo. No a potom..... 

On:  

Keď sme už ležali vedľa seba, v objatí, ja som Laure naťahoval je kučierky a ona ma nežne hladkala po líci, pomyslel som si, že krajšie to už ani nemohlo byť. V podstate sa nepoznáme týždeň, ale cítim, akoby som ju poznal celý život. Čo je pri zaľúbencoch asi klasické slovné spojenie, no už chápem, čo naozaj znamená.. 

Ona:

Niekto by povedal, že týždeň  je hrozne málo. No ten niekto rozhodne neprežil ten týždeň s Liamom. Ležala som v jeho objatí, hladila ho po horúcom líčku a pod chvíľkou som ho pobozkala. Čas nám ubiehal veľmi rýchlo. Zrazu sme len počuli buchnutie vchodových dverí. Rýchlo sme vystrelili, pričom sme si poriadne narazili kečky. Lietali sme po izbe a obliekali sme sa. Mama na nás kričala z chodby. "Už ste si vybrali, čo chcete na večeru?" Chytila som sa za boľavú hlavu a pozrela som na Liama. Práve si zapínal rifle a ešte stále nemal tričko, bol neuveriteľne sexy. Obliekli sme sa práve včas, keď mama pootvorila dvere. Rýchlo som vyšla von. "Čo navrhuješ?" povedala som. Liam vyšiel tesne za mnou. Mama sa s nákupom pobrala do kuchyne a rozprávala niečo o nejakom recepte. My s Liamom sme vybuchli do tlmeného smiechu. Tak toto bolo niečo..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

lora - I love it

14. 12. 2012 15:27

jéééj .... ony sú taký zlatunkí .... :D ..... zbožňujem tebto príbeh a všetky ostatné na tomto blogu

B. - ♥

13. 12. 2012 22:43

to je tak neuvěřitelně dokonalý :3 člověk se do toho příběhu zažere a je to ... fuuuha... :')

majus - :)

13. 12. 2012 21:24

jeeej uuuu iiii...ja nemam slov uzasne..len ste to tam mohli trosku viac rozvinut to ma akurat trosku velmi z`losti..a je to take prilis dokonale chcelo by to nejaku zapletku alebo problem..:) ale i tak uzasna...:) next !

Anonym - <3

13. 12. 2012 21:24

krááááásne :)