Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 30

19. 12. 2012

Ona:

Deň, kedy ma Liam casting bol neuveriteľný. Celá jeho rodinka a ja sme spolu nasadli do veľkej dodávky a išlo sa. Nikdy by mi nenapadlo, že budem súčasťou niečoho takého. Jeho rodina drží pokope a navzájom sa podporujú, čo som mohla vidieť. Keď máte okolo seba toľko dobrých ľudí, všetko ide lepšie. Liam nebol taký bledý ako ráno a komunikoval. Ráno som myslela, že upadol do bezvedomia. Chápem ho, určite sa bojí, no nemá sa čoho. Je úžasný.. A to som sa mu celú cestu snažila vtĺcť do hlavy. Keď sme dorazili na miesto, kde sa konal casting, padla mi sánka. Bolo tam neuveriteľne veľa ľudí. No a Liam znova upadol do toho svojho bezvedomia. Držala som ho za ruku a prihovárala som sa mu, on len pozeral okolo seba a vyzeral tak vydesene až mi ho bolo ľúto. Čakanie bolo strašné, v miestnosti bolo doslova cítiť nervozitu a najviac jej išlo určite z Liama. Čakali sme dlho, čo situáciu ešte zhoršovalo, no zrejme sme neboli jediní. Je tu milión ľudí s čakaním sa muselo rátať. "Donesiem ti vodu? Si strašne bledý..." šepla som Liamovi a stisla som mu ruku. "Neboj sa tak veľmi." 

On:

Čím dlhšie sme čakali, tým viac sa moje napätie stupňovalo. Pozrel som sa na Lauru, keď sa mi prihovárala. "To prejde.." povedal som a sťažka som preglgol. Hladkal som jej ruku ešte dobrú pol hodinu, keď zavolali moje číslo a za ním aj moje meno. Zhlboka som sa nadýchol a vstal som, rovnako urobili aj všetci moji spoločníci a pomaly sme kráčali za jednou z organizátoriek. Prišiel sme do zákulisia, kde už bol moderátor a bolo odtiaľ vidieť aj na porotcov a sálu plnú ľudí. Stiahlo mi žalúdok, no keď sa mi moderátor prihovoril, povedal som si, že to musím zvládnuť a usmial som sa na neho. Podporil ma aj on, všetkých svojich spoločníkov som objal, no Lauru najdlhšie a potom som jej dal aj malý bozk. Potom som sa ešte raz zhlboka nadýchol a vyšiel hore po schodoch na pódium.

Ona:

Keď nás konečne odviedli do zákulisia, bola som nervózna aj za Liama. Verila som mu, no mala som obavy.. Čo ak..potom bude smutný, kvôli mne..Modlila som sa, aby mali porotcovia rozum. Všetci sme to prežívali spolu s ním. No keď začal spievať, vedela som, že je dobre a na tvári sa mi zjavil spokojný úsmev. 

On:

Hneď na začiatku sa na mňa porotcovia usmiali, čo ma patrične povzbudilo. Keď sa však pustila hudba, trošku som znervóznel, no pri pohľade na celú sálu som si dodal odvahu a začal som spievať. Keď zo mňa vyšiel posledný tón a rozhliadol som sa navôkol, celá sála bola na nohách, dokonca aj Simon a Natalie! Nemohol som uveriť vlastným očiam. Ich hodnotenia ma však dostali ešte viac. Cheryl povedala, že obdivuje môj silný hlas, Natalie zase, že by sa ma mali ostatní súťažiaci začať báť a Louis ma povzbudil tým, že by som mohol byť aj sebavedomejší. Kruh uzavrel Simon, ktorý len doplnil, že je to to najväčšie áno, aké kedy dal. Dostal som štyri krát áno.. začal som skákať od radosti, poďakoval sa a pomaly schádzal dolu z javiska. Tam sa už všetci tešili a hneď ma schovali do jedného veľkého objatia.

Ona:

Bola som na neho taká pyšná. Ani som nepočkala kým zlezie po schodoch vybehla som za ním a silno som ho objala. "Vravela som ti to, si úžasný!" pobozkala som ho, Liam ma vzal na ruky a zoskočil zo schodov, kde sa na nás vrhli aj ostatní a vytvorili sme tak jedno veľké hromadné objatie.

On:

Laurina reakcia ma rozosmiala, no musel som ju poriadne vyobjímať. Samozrejme, všetkých som objal, no najviac ju, lebo ona toto všetko spáchala. Bez nej by som sa sem nikdy neodvážil prísť. Takže po tomto príde BootCamp.. už teraz myslím na to, že s ňou pár týždňov nebudem a začína ma to zožierať..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Lila - :D

20. 12. 2012 20:01

Ďalšie :D :D je to skvelé čítať

coolgirl - woww

20. 12. 2012 19:40

dobree je to!! Cakam cakam na dalsiu cast :-) :-) :-)

Anonym - <3

20. 12. 2012 15:58

Ach :) som zvedavá ako to zvládnu :)

Kika - ♥

20. 12. 2012 14:56

Je to FAKT DOKONALÉ :) úplne úžasné :D proste vy píšete tie najkrajšie story :D

lora - I love it

20. 12. 2012 14:20

je ta strašne dokonalé ..... stále mi tak viete pozdvihnúť náladu ....