Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 35

30. 12. 2012

Keďže sa blíži nový rok, chceli by sme vám všetkým popriať všetko len to naj :) A zároveň aj oznámiť, že po tejto poviedke si dávame pauzu. Na neurčito.. :)

 

Ona:  

Liama zjavne prekvapil môj farebný outfiit, v ktorom som bola oblečená, no nedala som mu priestor na zbytočné reči. Silno som ho objala a bozkávala. Bolo mi jedno, že sú tam aj iní ľudia. Tak strašne mi chýbal, že sa to nedalo ovládať.

On:

Tak dlho som Lauru nevidel, že sme si bozky a silné objatie vynahradili v priebehu pár minút. Naši sa zatiaľ držali v diskrétnej vzdialenosti. "Tak čo? Je to podľa tvojich predstáv? Zvládol som to?" spýtal som sa jej, no nepúšťal som ju z náručia.

"Tvoj výkon zatienil moje predstavy. Si úžasný." šepla mi do ucha.

Znova som ju pevne objal a dal jej pusu na líčko. "Niekomu ťa ešte musím predstaviť." uškrnul som sa a podišiel som s ňou trochu bližšie k osamoteným chalanom. "Chalani, toto je Laura. A Lau, toto sú Zayn, Louis, Niall a Harry." postupne som jej ich všetkých predstavil a oni nás hneď schovali do hromadného objatia. "Môžem vás na minútku nechať samých? Nebojíš sa ich?" spýtal som sa so smiechom Laury. 

Ona:  

Zoznámil ma aj s ostatnými a hneď ma aj s nimi chcel nechať samú, ale samozrejme chápala som to, chcel ísť za ostatnými. "Nevyzerajú nebezpečne." zasmiala som sa.

"Lebo ich ešte dobre nepoznáš." zasmial sa. "O chvíľočku som späť. Postarajte sa mi o ňu." výhražne na chalanov pozrel a oni prikývli. Ešte raz ma pobozkal a potom sa šiel privítať aj s rodičmi a sestrami.

Kým bol Liam s rodinou, rozprávala som sa s chalanmi. Vlastne oni sa rozprávali so mnou a nepustili ma k slovu. Začala som sa strácať v tých všetkých pikoškách a nevedela som na čom sa skôr mám smiať. O pár minút išli aj oni za svojimi rodinami a my sme sa vybrali na večeru. Byť znova spolu bolo super. A takto sme trávili každý finálový večer. Aj keď týždeň je týždeň, mala som motiváciu, aby som to vydržala. 

On:  

Finálové týždne v šou utekali príliš rýchlo, ani sme si neuvedomili ako, boli sme v top trojke, stávali sme sa zo dňa na deň slávnejšími, čím ďalej, tým väčší tlak na nás padal zo všetkých strán. Bolo to naozaj šialené, no nakoniec sa nám náš sen, jeden cieľ, ktorý sme mali nepodaril. Skončili sme tretí. Najprv to bolo sklamanie, potom sme však cítili vďačnosť, pretože Simon nám sľúbil zmluvu na nahranie vlastného albumu. A to bol vlastne začiatok všetkého..

Ona:  

Strašne som plakala, keď skončili tretí. Zaslúžili si vyhrať..Možno som to ja brala osobnejšie, keďže som tam mala Liama, no aj tak si to zaslúžili. Liam však nebol smutní, keď sme sa stretli. Povedal mi, že Simon im sľúbil zmluvu na nahranie albumu. Vedela som, že majú pred sebou veľkú budúcnosť. No tak trochu som sa toho aj bála. Znamenalo to, že teraz bude preč ešte častejšie. Z Liama a chalanov sa stali celebrity. Nejako som tušila, že tu to asi končí. Jeden deň, mesiac po X faktore a tri týždne po tom, čo sme sa naposledy s Liamom videli, som ho išla pozrieť do Londýna, do hotela v ktorom býval. Celú cestu som mala zvláštny pocit a vedela som, že dnes sa niečo stane. Liam ma privítal takmer pri vchode a výťahom sme sa vyviezli do jeho izby. Objednal nejaké jedlo a usadili sme sa na gauči pred obrovským televízorom. Celý  hotel bol luxusný a krásny a izby nebudem ani opisovať. "Tak tu sa ti musí dobre bývať." skonštatovala som s úsmevom.

On:  

Keď sa skončil Xfactor, začal sa zase kolobeh iných vecí. Podpisovanie zmluvy, prvé texty, hudba.. Na nič iné nám takmer neostával čas, dokonca aj srandy sme si užívali menej, ako predtým. S Laurou sme si stále písali, volali, ale.. cítil som, že to nie je to, čo to bývalo. Stále ju ľúbim, o tom by som ani na moment nezapochyboval, no prišlo do toho toľko ďalších vecí.. Jeden deň, kedy sme boli v Londýne, v obrovskom hoteli, ma Laura prišla navštíviť. Necítil som sa veľmi vo svojej koži, no aj tak som bol neskutočne rád, že ju po dlhej dobe znova vidím. V mojej izbe sme sa usadili na posteli. Objednali sme si jedlo a ja som sa usmieval, keď sa obzerala po izbe. "Je tu fajn, ale doma je doma.."

"Mali by sme sa porozprávať.." začala a pozrela na mňa neistým pohľadom.

Takže s tým nakoniec začala ona. Pozrel som na ňu a prikývol som. "Asi to už obaja vieme.."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

B. - :)

30. 12. 2012 23:35

Máte to nádherný ale docela se bojim co z toho vykoumáte :D

Kika - ♥

30. 12. 2012 21:15

Je to fakt DOKONALÉ a viem že musela prísť nejaká zápletka ale fajn beriem nevadí snáď si ku sebe nájdu cestu opäť :) A to že si dávate pauzu je v pohode chápem vás ale dúfam že to neurčito nebude trvať dlho :) Vy píšete fakt dokonalé poviedky :)

Anonym - <3

30. 12. 2012 19:43

tak ten koniec sa mi už nepáči... no aspoň spozná Danielle

Marci - Re: <3

30. 12. 2012 19:51

Tu nebude Danielle :D toto je náš príbeh, nemá toho toľko spoločného s realitou, takže žiadna Danielle nebude :D

zuzankarybarikova - :)

30. 12. 2012 15:28

krááásne, ale ja bez tejto poviedky neprežijem ..... strašne moc som si ju obľúbila :D :D :D