Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 4

22. 11. 2012

On:  

"V pohode si to odpíš, nevadí mi to." oprel som sa o stoličku. Všetci ešte niečo písali a ona na mňa neveriacky hľadela. "Nestihneš to, ak na mňa budeš stále pozerať."

Ona:

Pomaly som si pritiahla jeho zošit bližšie. Ničomu, čo v ňom mal som nerozumela, ale odpísala som si to. "Ďakujem." povedala som ticho a vrátila som mu zošit, bez toho, aby som sa na neho znovu pozrela.

On:

Do konca hodiny ešte ostávalo niekoľko minút a obaja sme už mali všetko napísané. Chcel som sa o nej dozvedieť niečo viac, niečo mi našepkávalo, že nie je ako ostatní.. "Ako sa vlastne voláš?" vyšlo zo mňa. Krajšie som tú otázku naozaj sformulovať nemohol..

Ona:  

Po chvíľke ticha, sa predsa len ozval. Spýtal sa ma na meno. Aj keď ľudia predtým vedeli ako sa volám, vždy si našli iný spôsob ako ma pomenovať, než bolo moje meno. Málo kto ma volal tak, ako sa naozaj volám. "Laura." povedala som a venovala som mu opäť krátky pohľad. "A ty?"

On:  

"Liam." odpovedal som na jej otázku a venoval som je ďalší jemný úsmev. "Teší ma."

Ona:  

Teší ho? No len ako dlho..Jemne som sa usmiala a nadskočila som, pretože sa zrazu zjavil učiteľ a tresol nám po stole. "Ak máte čas konverzovať, mohli by ste nám predviesť váš pokus, slečna." nehorázne pľul, keď rozprával. Potrebovala by som stierače. Ukázal na miesto vedľa neho. Ja som sa však ani nepohla. "Treba vám poslať pozvánku." Tohto mať rada rozhodne nebudem. Ostatní v triede sa ticho zachechtali. 

On:  

Keď prišiel a začal s jeho výstupom, všetci sa uškŕňali. "Ja idem. Jednotka navyše nikdy neuškodí." pošepkal som jej a vstal som z lavice. "Mladý pán sa chce obetovať za slečnu? Aké šľachetné. To som zvedavý, čo predvediete." zlomyseľne na mňa zazrel, no neohrozene som prešiel dopredu a odprezentoval som svoj projekt. Červený ako paradajka mi zapísal nakoniec jednotku. Tento krát mu cvakli zuby naprázdno..

Ona:

Liam vstal a pokus urobil on. Dostal jednotku aj keď učiteľovi to nebolo po vôli a sadol si na miesto. O pár sekúnd zazvonilo. Keď sme vychádzali z triedy, usmiala som sa na neho. "Ďakujem. Znova... Máš to u mňa."

"To nestojí za reč." usmial sa na mňa. "Ideš na matiku, však?"

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Monica - :OOO

25. 11. 2012 15:00

Je to úúúžasnééé! nemám slov...ty máš ale talent! :OOO proste perfect! :)

Kačenka - ...

24. 11. 2012 14:08

no čo k tomu dodať?? :)) je to skvelé, krásne, zaujímavé :)) Liam úplne zlatý tam je :)) dobráčisko jeden :D

ooo - ooo

23. 11. 2012 16:19

ooou maj got to je takľee super !! pridaj dalsiu !! aj dvee

ajs - :)

23. 11. 2012 16:14

waaau je to super prosím daj dalšiu časť aj dvee ja sa už neôžem dočkať !! :)

laurica - :D

23. 11. 2012 14:30

áá moje meno :D ani nevieš aký je to pocit mať tam vlastné meno :D super

Kati - Jeejo

23. 11. 2012 6:37

Juu to je tak úžasné !! Liam je mňamky a chrumky a sss !! :OOO prosím nezabíjaj ma :OO nemohli by byť tie časti dlhšie ?? Lebo to už nevydržíím !! :OO

lola - hiiiii

22. 11. 2012 22:11

Ja tie vase pribehy milujem..... a este an do mena ste sa srafili jaaj ... este sa aj take volam. .... prosim dalsiu velmi velmi prosime ..... mat talent ako vy skacem. Meter do vysky ... tesim. Sa uz teraz :-)

majuš - :-)

22. 11. 2012 20:47

zaujimavé :-) a mne je jedno s kým to je :-) je to užasne a to je zaklad :-) dalšiu :-)

biba - :-D

22. 11. 2012 20:46

Fantasticke!!!!!!!!!!!

Anonym - :)

22. 11. 2012 20:16

Prosííííííííííím rýýýýýýchlo ďalšiu ! :)