Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 43

13. 1. 2013

On:

Turné v Amerike mi ušlo závratnou rýchlosťou a ani minútu som sa nenudil. Cez deň ma zabávali chalani, večer koncerty a v noci Laura. Chýbala mi ešte viac, keď som ju mohol len počuť a chalani už o nej, samozrejme vedia. Dnes, posledný deň, kedy sme tu sa mi všetci nasáčkovali do izby s tým, že aj oni ju chcú pozdraviť a tak som zapol na skype kameru a oni jej všetci hromadne zakývali a pozdravili ju. A ja som sa na nich len potichu smial. 

Ona:

Posledný deň sme si volali cez skype. Požičala som si kameru od kamošky, lebo na mojom super počítači nebola, takže bolo vidieť aj mňa. Na moje prekvapenie tam boli aj ostatní chalani. Mohla som sa aspoň lepšie upraviť, nie žeby som sa im chcela páčiť ale vyzerala som unavene a vlasy som mala strapaté, no pri Liamovi som vedela, že to nebude vadiť. Má ma rád takú aká som. 

On:

Chalani s Laurou volali asi hodinu. Nakoniec jej sľúbili, že ma zajtra dopravia až k nej domov a potom sa rozliezli do svojich izieb. My dvaja sme volali ešte veľmi dlho, no keď sa jej nakoniec poriadne zívlo, usúdil som, že je čas končiť. Aj ja som jej sľúbil, že ak teraz pôjde spinkať, zajtra k nej prídem. Ona ochotne poslúchla, zaželal som jej dobrú noc a zrušili sme hovor. Už len jeden deň a budeme znova spolu.. 

Ona:

Zaspala som hneď ako som si ľahla do postele. Ráno som išla do práce, no musela som sa veľmi premáhať. Bolo mi zle od žalúdka a točila sa mi hlava. Ledva som prišla k butiku. Kolegyňa mi dala tabletku a vzala prácu aj za mňa, kým ma to prejde. Aspoň na kolegyňu som mala šťastie. Je fakt milá aj keď je odo mňa staršia. A to o dosť. Keď mi tabletka zaúčinkovala a bolo mi lepšie, pustila som sa do vykladania nového tovaru. Medzitým som neustále pozerala na hodinky. Po práci idem hneď domov a chvíľu po mne by mal prísť aj Liam. A tak aj bolo. Len čo som sa prezliekla, niekto mi strašne silno búchal na dvere.. 

On:

Posledný deň sme mali voľno, ja som sa nevedel dočkať, kedy uvidím Lauru, tým pádom sa strašne vliekol. Keď sme však už sedeli v lietadle, cesta ušla rýchlo a do Londýna sme prileteli poobede. Batožinu mi zobrali chalani, ja som vzal len obrovskú plyšovú pandu a šiel som k Laure. Ochotná staršia pani ma hneď pustila dnu aj bez klopania a ja som hneď utekal k jej dverám. Posadil som pred ne veľkého medveďa, zazvonil a čakal, kedy mi Laura otvorí.

Ona:

Otvorila som dvere a zbadala veľkú pandu. Zasmiala som sa a potom spoza rohu vyšiel Liam. Nečakala som ani sekundu a bez varovania som na neho vyskočila. "Skoro som skočila na tú pandu."

Rozosmial sa a silno ma objal. "Možno by ťa chytila. Ale ja si ťa poláskam radšej."

"Konečne si doma.." pobozkala som ho. "Nestihla som nič uvariť, ak si veľmi hladný tak niečo objednám.

"Nerob si so mnou starosti, jedol som. Radšej ubytuj pandu." usmial sa.

Zdvihla som tú obrovskú pandu zo zeme a zaniesla som ju dnu. "Tak týmto si ma veľmi potešil, je krásna. Keď tu nebudeš budem sa mať ku komu túliť." usmiala som sa.

"Nabudúce ale pôjdeš so mnou. Čo by si povedala na Austráliu?" usmial sa a zavrel za sebou dvere.

"Čo by si povedal na dieťa?" vedela som si dať jedna plus jedna dohromady. Nedostala som krámy a to ich vždy dostanem presne a bývalo mi zle.

"Čo?" zasmial sa. Nechápal, kam týmto mierim.

"Ale nič.." zasmiala som sa. Neviem prečo to zo mňa tak vyletelo, asi by som si to najskôr mala dať potvrdiť doktorom. "Si smädný? Cikať, kakať?"

"Lau, čo sa deje?" zamračil sa a moje ďalšie otázky som ignoroval.

"Mám také tušenie.." sklopila som zrak.

"Tušenie?" vyschlo mu v hrdle.

"Asi sme to tie dva dni.. ehm v posteli.. prehnali."

Ďalšie slová sa v ňom zasekli. "A si.. si si tým istá?" pozrel sa na mňa.

"Povedala som, že mám také tušenie.."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Anonym - Wow

14. 1. 2013 19:37

Nenapííííííííííínaj :)

Dors - Oooha

14. 1. 2013 18:42

"Nabudúce ale pôjdeš so mnou. Čo by si povedala na Austráliu?" usmial sa a zavrel za sebou dvere.

"Čo by si povedal na dieťa?"

No... chudák. Je to baby nádherné, som namäkko :3

Kika - ♥

14. 1. 2013 16:03

No tak to je úžasné ... Wow :) Ja sa nemôžem dočkať ďalšej častti :) Ste fakt úžasné :D

b. - *

13. 1. 2013 23:22

O.o no toto je sila ... krasny to mate ;) (jak jinak)