Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 18

13. 5. 2012

titulka.png

 

Zayn:

týždne plné koncertov a autogramiád a vzápätí ničím nerušených chvíľ s Christy mi budú veľmi chýbať, keď sa po lete budeme musieť zavrieť v štúdiu na celé dni. Zaľúbil som sa.. Teraz to už v podstate vedia všetci. Christy som zoznámil aj s chalanmi, pár krát ostala s nami aj dlhšie, alebo som ja šiel za ňou. Podarilo sa mi zohnať pre ňu menší byt a ona sama si našla prácu v jednej kaviarni.. Dnes si sedíme v mojej izbe u nás doma, v Londýnskom byte. Napchávame sa pukancami a sledujeme nejaký film. Vlastne, je len pustený, inak sa venujeme niečomu úplne inému..

"Chvíľku ma počúvaj." zasmiala sa a chytila ma za čelo aby som ju prestal bozkávať. 

Neochotne som sa odtiahol a pozrel na ňu. "Už počúvam." 

"Pozývam ťa niekam, kam to si môžeš vybrať ty" zasmiala sa. 

"Do postele." zasmial som sa a začal som ju štekliť. 

"Tak keď nechceš ísť tak ti tie peniaze dám." 

"Aké peniaze?" pozrel som na ňu. 

"Čo ti dlžím." povedala a išla ich vybrať z tašky. 

"Prestaň, nič mi nedlžíš, len si ich odlož, budeš ich potrebovať viac ako ja."

"Taká bola dohoda, nezabúdaj." dala mi ich do vrecka. "A už nechcem nič počuť. Už nie som žiadna charita, Zayn, chcem sa vedieť o seba postarať sama." 

Usmial som sa. "Vôbec som to nemyslel tak, ale chcem sa o teba starať aj ja. Si predsa moje dievča, na to nezabúdaj." 

"Na to nezabudnem." uškrnula sa. "Ale vtedy som ním ešte nebola takže opováž sa tie peniaze odmietnuť inak ti ich napchám vieš kde."

"Fajn, tak za to niekam pôjdeme." uškrnul som sa a pobozkal som ju. 

"Ach ty.." zasmiala sa. 

"Chcem ti spraviť radosť. Môžme si spraviť nejaký ďalší pekný deň.“  

"Ja ti chcem spraviť radosť." zasmiala sa. 

"Mne ju už robíš. Tým, že si so mnou." usmial som sa.

"To isté platí aj u mňa..Nevadilo by mi keby aj celý deň presedíme na streche v takej búrke ako keď sme šli po benzín, s pivom a cigaretou.. Hlavné je že by som bola s tebou." Povedala a pohladila ma po líci. Takto to pokračovalo niekoľko dní, stále sme sa hádali ohľadom peňazí, ako starý manželský pár.

Po pár týždňoch sa to všetko však začalo komplikovať, stále nám pribúdalo roboty, nahrávania, koncertov, autogramiád.. Čím ďalej sme mali na seba menej a menej času, až sme nakoniec boli spolu len raz do týždňa. Obaja sme sa neskôr zhodli na tom, že bude najlepšie to ukončiť. Predsa, naše životy boli každý iný...

 

-       O 2 roky neskôr..      -

Christy:

Konečne som sa dostala z 1 D-epresie a ako tak som na neho zabudla. Mám toho veľa nového. Nový byt, novú prácu a aj nové tetovanie. Okrem toho na krížoch, mám aj na krku. Ornamenty, ktorým nerozumie nikto iba ja. A budú mi ho pripomínať navždy, pretože ma dostal z najhoršieho. Rozišli sme sa kvôli diaľke, ktorá bola medzi nami, kvôli jeho vyťaženému životu a práci, ktorej mal tak veľa. Nezazlievam mu to však, mal svoj život zariadený ešte predtým, ako sme sa stretli, ja som mu jeho plány len kazila, ako som to vždy tvrdila.. Teraz sú to už dva roky. Dnes je presne 22.7., kedy sme sa rozišli.

Žijem Kalifornii, kde mi ešte dávno Zayn kúpil byt, aby som mohla byť s ním, keď tu dlhšie pôsobili. Stále tu žijem, iba že už v byte za vlastné peniaze a na to som hrdá, že som to dokázala.

Dnes robím na plážovej party pri bare. V šatniach som sa prezliekla do čiernobielych plaviek, ktoré sú síce celé ale vrch so spodkom sú spojené iba spredu jedným prúžkom, takže vzadu pekne vyniká tetovanie. Všetky baby sme oblečené rovnako, vlastne aj chalani sú ladení do týchto farieb, lenže nemajú plavky ako my. Natočila som si vlasy a išla som pomáhať pripraviť bar. Od ôsmej sa začalo zbiehať kopu ľudí a ani som sa nezastavila. O pol dvanástej, chvíľu pred polnocou, keď ma konečne vymenili, som si sadla a dala som si mojito. Vtedy som skoro odpadla. Kúsok ďalej som zbadala jeho.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Paťa - ***

16. 5. 2012 21:06

Po dlhšom čase si konečne čítam poviedku ďalej a som v šoku! Teraz neviem či z toho , že sa rozišli, čo z toho akos a Christy zmenila (alebo ja ju tak vnímam) , alebo z toho že sa mi táto časť tak neuveriteľne páči,, fakt dobrá nápad s tým o 2 roky neskôr ,,, a 1D epresia - tak toto je fakt original,,, ty si môj original :*** Ľubim ťa aj s tvojou poviedkou :*

Sissa - Ups :D

13. 5. 2012 21:17

až teraz som si všimla túto časť :D nevadí :D ale aj tak som vždy prekvapená! :D takže nech sa dajú zas dokopy a všetko bude ok :D ale inak úžastná je jak vždy :D

niki - :D

13. 5. 2012 19:15

Velmy pekne a dufam že sa zas daju do kopy :))

Anonymus :) - WTF?!

13. 5. 2012 18:20

WTF?! to bol pohľad na čast...je uzasna len som necakala taky spad...tesim sa na dalsiu

Petra - ?!?

13. 5. 2012 18:10

Akože úplne nečakané.. teraz len kukám že :O, O.o! Bože nech sa dajú dokopy! musia sa dať dokopy! A časť ako inak-kompletne geniálna (konečne som napísala niečo iné ako úžasná) :) :)

:O - :OOO

13. 5. 2012 17:53

toooo čoooo ma byt?? oni sa rozisli?? cožee???? nejako rychlo to zbehlo všetko :) ano a tam bude zayn!!! normalne si ma navnadila a chcem aj ja tetovanie!!! :) das dneska dalsiu ?:)

tirs - ááá

13. 5. 2012 17:53

waaw rychlo daj pokracovanie.....vobec som necakala taketo pokracovanie...dufam ze to bude pokracovat uz len dobre..:)