Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 19

13. 5. 2012

titulka.png

 

Zayn:

Zmenila mi život. Tie dni a noci strávené s ňou, delenie sa o všetky problémy ale aj radosť, na to nedokážem zabudnúť. Neboli sme spolu tak dlho, ale aj tých pár mesiacov stačilo na to, aby sa mi dostala pod kožu. A práve dnes je ten dátum, kedy sa naše cesty rozišli. Nie však v zlom, ale predsa.. Mal som toho priveľa. Snažil som sa s ňou tráviť všetok čas, ktorý sa dal, lenže aj toho postupom času ubúdalo, až to bolo len pár dní za mesiac. Rozhodli sme sa to preto ukončiť, no nikdy mi celkom nezišla z mysle. Aj keď sú to práve dnes už dva roky. Rozptyľovali ma len neustále akcie a chalani, tí ma vedia dostať absolútne zo všetkého, za čo som im vďačný. Celosvetové turné a vydanie nového albumu spôsobilo, že naša sláva stúpla ešte viac, takže sme makali celé dni a aj noci. Teraz, keď sme konečne dostali voľno sme sa ho rozhodli stráviť v Amerike, ale nebudem hovoriť, že to bol náhodný tip. Chceli tam ísť aj chalani, ale ja hlavne preto, že som ju chcel aspoň zazrieť, možno spýtať sa jej, ako sa má.. Večer sa Louis rozhodol vytiahnuť nás von, tak sme sa nahodili a vybrali sa na pláž, kde sa konala veľká party. Dobré odreagovanie. Chalani sa hneď niekde stratili a mne neostávalo iné, len si vziať pitie a poobzerať sa okolo. A vtedy som ju zbadal, sedieť neďaleko baru v bikinách, krajšiu ako kedykoľvek predtým. Aj v prítmí som si bol stopercentne istý, že je to ona. Túto tvár by som si nepomýlil..

Ani na sekundu som nezapochyboval o tom, že je to ona, pretože to bolo viac ako pravdepodobné, že ju tu stretnem, no čím ku mne bola bližšie, tým neistejšie som sa cítil. Čo jej mám povedať? Nevidel som ju celé dva roky a odrazu sa predo mnou zjaví ako blesk z jasného neba v celej svojej kráse a jej hlboké oči sa vpíjajú do mojich. Už som aj chcel niečo povedať, no slová sa mi zasekli v hrdle. Nevedel som sa na ňu vynadívať. Aj takto som videl, že má krásne opálenú pokožku a že obrysy jej tela sú ešte krajšie a ženskejšie ako vtedy, v Londýne.. Jediné, čo som mohol povedať, bolo prosté a tiché "Ahoj." ktoré zo mňa vyšlo ani neviem ako..

Christy:

Okamžite som vstala, položila pohár na bar a musela som ísť k nemu. Išla som najskôr rýchlo, no čím som bola bližšie a bola som si istejšia, že to je on, spomaľovala som. Keď som už bola blízučko, tak som zastala a do očí sa mi nahrnuli slzy. Nič o ňom neviem, neviem čo má nové, či niekoho má ..nič. A teraz ho tu vidím. Tie jeho krásne oči hľadia priamo na mňa. Neisto sa pohne a chalani si ma tiež všimnú.  "Ahoj." zopakovala som po ňom ako v tranze a ani som sa nepohla. Iba som stále na mieste a hľadela na neho.

"Ako vidím, darí sa ti celkom dobre.." pousmial sa. 

Prikývla som a podarilo sa mi usmiať. Už som to nevydržala. Podišla som ešte bližšie a objala som ho. Chcela som zastaviť čas a zostať s ním takto. Bez ohľadu na to aká je realita.

Zayn:

Zavrel som oči a nechal ju vkĺznuť ku mne do náručia. V mysli sa mi vynorili rýchlo letiace obrázky všetkého, čo sme spolu zažili.. "Chýbala si mi." zašepkal som.

"Aj ty mne.. veľmi." do očí sa jej nahrnuli slzy.

Keď som ju znova takto objímal, prišlo mi to, akoby sme nikdy neboli od seba tak dlho preč. Neochotne som sa od nej na chvíľku odtiahol a pozrel jej do očí. "Ako sa máš?" spýtal som sa jej svoju pôvodnú otázku. 

"Ujde to.. A ty? Všetko mi porozprávaj. Kde všade ste boli?" usmiala sa, neuvedomujúc si, že ma drží za ruku. 

"Bude ti stačiť, ak poviem, že asi v každej jednej krajine na svete?" zasmial som sa.

"Wow." zasmiala sa. "Máš chvíľku čas? Pozývam ťa na drink." 

Pre teba vždy.. "Kedy sa to otočilo?" zasmial som sa a šiel som s ňou. 

Zasmiala sa. "Dajme tomu, že teraz."

"Stále bývaš tam, kde predtým?" spýtal som sa, keď sme si vzali drinky. 

"Nie. Prenajala som si iný byt." usmiala sa. 

"Vážne?" nadvihol som obočie.

"Áno. A čo ty? Na ako dlho ste tu?" spýtala sa a zatajila dych. 

"Na ako dlho chceme. Konečne sme dostali zaslúžené voľno." usmial som sa.

"To je super." usmiala sa a išla nám spraviť pitie. Išli sme kúsok ďalej a sadli si na skaly. "Tak a rozprávaj." 

"A čo chceš vedieť?" pozrel som na ňu s úškrnom. 

"Všetko." Usmiala sa a pozrela na mňa.                                                                                                                    

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Bára - :)

5. 1. 2013 13:57

Tak jsem si pobrečela jako malá :D. Naprosto dokonale napsané :)

Paťa - ***

16. 5. 2012 21:13

Teraz neviem čo na to povedať.,.. šak ty si to ich stretnutie a pocity tak krásne vystihla,,,ja sa asi rozplačem ! toto mi nerob že budem taká citlivka ako pri Moments .... nádherné , krásné a úžasné :)))

Fiky - ;)

14. 5. 2012 13:55

megová!:) 13+ prosím konečne :)

Simona - :D

13. 5. 2012 21:38

Super len tak ďalej :) rýchlo ďalšiu , lebo nezaspím...a daj aj 13+ PROSÍÍÍM!:))

tiris - ..:/

13. 5. 2012 21:35

joooj krasnee.. ale takto si nam to nemala ukoncit ved vecer nezaspime..:D..rychlo nam daj dalsiu..:)uuužasne pišeš len tak dalej..:)

Sissa - :O

13. 5. 2012 21:08

oj škoda, že sa rozišli :P .. to bola rana pod pás :D fakt som to nečakala :D ale takto si to nemala skončiť! :D rýchlo ďalšiu :D

Naty - :)

13. 5. 2012 20:44

inak mega ako vždy :)) kedy bude 13+? dúfam , že dnes :D

niki - :D

13. 5. 2012 19:31

Je nadhera :))

:* - :D

13. 5. 2012 19:26

Prosímm 13+ :D

Petra - :)

13. 5. 2012 19:14

Super! Dúfam že sa dajú dokopy! :D :)
Btw, kedy bude 13+ ??? :D :D

:)) - :D

13. 5. 2012 19:04

joooooooooooooooooooooooooooooooj :D takto to ukoncit!!!!!!!!!!!! :D to kde sme???? :D dalsiu!!!!!!!