Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 20

14. 5. 2012

titulka.png

 

Zayn:

"Neviem, čo by som ti mal povedať. Máme nový album, o pár mesiacov sa chystáme na ďalší. Viac ako rok sme cestovali po svete bez prestávky, všade samé rozhovory, podpisy, fotenia a dokola to isté, len vždy v inom prostredí. Som tak rád, že máme konečne chvíľku pauzu, lebo by som si to asi hodil." zasmial som sa. "A ty sa pochváľ. Ako sa ti od.. odvtedy darí?" spýtal som sa. 

"Ešte to by tak chýbalo.." drgla do mňa. "Mne celkom dobre aj keď to.. nie je ako predtým." 

Pozrel som na ňu a vedel som presne, o čom hovorí. Sklonil som hlavu a zadíval som sa do diaľky, na vlny. "Máš.. Máš teraz niekoho?" spýtal som sa po chvíľke. 

"Nie.. a ty?" spýtala sa takmer šepotom.

Pokrútil som hlavou. "Nie. Ani nebolo času.." uškrnul som sa. 

"S tým si mal vždy problém." Povedala no usmiala sa. Bolo to už dávno.. Nebola to vlastne nikoho vina. 

"Áno." prišlo mi ľúto, že to skončilo len kvôli tomu. "Asi ostanem do smrti časovo nedostupný slobodný človek." 

"Ja mám toho času niekedy až moc. Vkľude ti z neho trochu dám." usmiala sa na mňa.

Pozrel som sa na ňu a usmial som sa. "Teraz ho mám dosť aj ja. Venuješ mi medzitým trochu toho tvojho?"

"Veľmi rada." neprestávala mi pozerať do očí.

Ten jej pohľad.. Dlhšie som to už nevydržal a chcel som si znova pripomenúť chuť jej pier.. Zrazu to nebolo už iba o pohľadoch. Začali sme sa bozkávať, hladiť a pripomínať si tak staré časy. Chytil som ju na ruky a zniesol dole, kde sme sa schovali do malého previsu. Neprestávali sme sa bozkávať. Tak strašne mi chýbala. Celá sa triasla no zároveň horela. Vyrazilo mi dych ako rýchlo zareagovala, ale neprekvapilo ma to. Z jej pohybov a bozkov som vycítil, že som jej chýbal rovnako, ako ona mne. Neotáľal som už ani sekundu navyše, toto som mal spraviť hneď, ako som ju zbadal. Pod skalou som si sadol na nedávno zapadnutým slnkom ohriaty kameň a ju si posadil na seba. Toto pri sebe nemôcť mať dva roky je horšie ako trest smrti.. Naše bozky boli nenásytné, vášnivé a snažili sme sa čo najrýchlejšie dohnať všetko zo zameškaného času.. Pery jej až brneli a celá sa zvýjala pod mojimi dotykmi. "Stále ťa ľúbim." odtiahla sa, aby sa mohla nadýchnuť. Mierne som zaprotestoval, keď sa odtiahla, no to čo povedala ma potešilo. "Ja som ťa nikdy neprestal, Christy." zašepkal som a začal som jej dávať bozky na odhalené ramená a krk, kým ona sťažka dýchala opretá o moje rameno. Vtedy som si všimol, že má na krku tetovanie. Nejaké znaky. Na chvíľku som sa odtiahol. "Ostala si verná svojej záľube?" usmial som sa a ukázal naň bradou.                                                                                                                                                                         "Keď raz začneš, nevieš prestať." povedala a začala ma znova bláznivo bozkávať. Viac som sa ani nepokúšal niečo povedať, len som si divo kradol pre seba jej bozky.

Christy: sme sa do piesku a trhali zo seba oblečenie. Mám obavy že to tenký pásik, ktorý držal dva diely plaviek po kope vydržal, ale bolo mi to jedno. Ležala som na ňom a vychutnávala som si jeho prítomnosť. Akoby som znova ožila.

Zayn: Všetko sa vrátilo. Jej bozky a dotyky mi znova vlievali krv do žíl rýchlym tempom. Stále nechápem, ako som to bez nej vydržal.. Doslova sme naše oblečenie zo seba strhli, neviem, ako pôjdeme naspäť, ale na tom nezáleží. Pritiahol som ju tesne k sebe a spolu sme sa ponorili do vĺn vášne a lásky.

Christy:  Bolo to krásne a divoké zároveň. Priam z nás sršalo to ako veľmi sme si chýbali. Z pláže sa ozývala hlasná hudba, takže sme v našej skrýši boli v bezpečí pred všetkými. Srdce mi bilo až v ušiach a dlho som chytala dych, keď sme v pevnom objatí celý od piesku ležali a hľadeli si do očí.

Zayn: Nechcel som ju viac pustiť zo svojho náručia. Dnes, presne v deň, keď sme sa pred dvoma rokmi od seba oblúčili bol zároveň aj dňom, kedy sme k sebe aj znova našli cestu.. "Vydaj sa za mňa.." šepol som, keď som jej hľadel so očí a myslel som to smrteľne vážne.

Christy: Neveriacky som na neho hľadela so slzami v očiach, no na perách som mala úsmev. "Ty mi to doslova prikazuješ."

Zayn: "Áno, prikazujem, pretože od teba už nechcem byť preč ani minútu. Milujem ťa, chcem si ťa vziať a mať s tebou rodinu a toto nikto ne svete nezmení.."

Christy: Už som nemala len slzy v očiach. Mala som ich po celej tvári. Veľmi ma to dojalo. "Cítim to rovnako láska, už sa ťa len tak nevzdám."

Zayn: Položil som jej jednu ruku na líčko a utrel jej slzy. Potom som jej dal malý božtek. "Len kvôli mne neplač.."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Paťa - ***

16. 5. 2012 21:21

Ďalšie šoky :D 1. že čím ´dalej tým to je lepšie... 2. že si tu pridala takúú "hot" pasáž :D a 3. on ju požiadal o ruku ? :OOO čo??? Prosím rýchlo sanitku :DDDD Ja som jak opakovaci papagáj .. ale ked to ej takéé super!!!

.. - Proč?

16. 5. 2012 18:10

Proč nepíšeš další části?

Marci - Re: Proč?

16. 5. 2012 18:24

Píšem, len mi to akosi nevychádzalo, aby som ich pridala :D Dnes sem určite aspoň dve hodím ;))

tete - <3

15. 5. 2012 20:08

uzasnaa uzasnaa uzasnaaaaaa..:) daj rychlo dalsiu..:)

ja - :P

14. 5. 2012 21:44

aaaaw , bude svadba .. juchuúú :D krásne :)

niki - :))

14. 5. 2012 19:31

WAU náááááádhera a chem dalšiu hned! :)) :D

Sissa - :)

14. 5. 2012 18:52

wau :) dokonalé :) rýchlo ďalšiu :D ale fakt prosím :D

Nela - :)

14. 5. 2012 18:44

Aaaaaaaaa:Dtoto sa mi paci...prasacinky to je moje! Cakam ddneska dalsiu! :)to ti prikazujem :)