Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 21

16. 5. 2012

titulka.png

 

Zayn:

"To je od šťastia." usmiala sa a silno ma objala. "Nepustím ťa.."  

Zasmial som sa a tiež som ju pevne objal. "Ani nemusíš, nikam sa od teba nepohnem.." usmial som sa. "Takže si ma vezmeš?" spýtal som sa ešte raz. 

"Čo iné mi zostáva." usmiala sa a pobozkala ma. Prevalil som sa na chrbát a ona bola na mne. Pobozkal som ju dlhým bozkom do ktorého som vložil všetku svoju lásku k nej. 

"Tak veľmi veľmi si mi chýbal..Tie dva roky som len prežívala." 

"Ty mne takisto. Mať na tvári stále neúprimný úsmev ma ničilo. Teraz už ostanem s tebou, tak dlho, ako to len pôjde. A potom si ťa vezmem so sebou všade.." usmial som sa. 

"S tebou som najšťastnejšou na svete, macko." usmiala sa. Nevedel som, čo so sebou robiť od náhleho prívalu šťastia a spokojnosti. Takto chcem zostať navždy.. Bez prestávky som jej dával maličké božteky všade, kam to šlo, ona mi rukou prehrabávala vlasy a o pár minút som počul len jej pravidelný pokojný dych a vlny narážajúce do skál. Nechcel som ju budiť, tak som sa snažil ani nepohnúť a o chvíľočku som sa k nej pridal v ríši snov. Takto si predstavujem dokonalý pocit šťastia a lásky.

Christy:

Zaspala som na ňom, no ráno som sa zobudila vedľa neho, ale v objatí. Keď som ho zbadala vedľa seba, zažiarila som šťastím. Oprášila som naše veci od piesku a obliekla som sa. Z celých plaviek mám dvojdielne a z vrchného dielu mi visí prúžok látky. Zayn sa zobudil chvíľu po mne, ešte stále vyzeral rozospato, veď sme toho veľa nenaspali, ale bol zlatý. Vlastne on je vždy zlatý. Teraz bol však extrémne zlatý. Obliekol sa a spolu sme opustili našu skrýšu. Ruka v ruke sme sa vracali po pláži. "Zase si sa chalanom vytratil, nebudú nahnevaný?" uškrnula som sa a pobozkala som ho na rameno.

Zayn:

Počul som vedľa seba kroky, vedel som, že už bude hore. Otvoril som oči a zbadal ju nad sebou. Rýchlo som sa obliekol, aj keď do vydržali len kraťasy. Tričko som vzal do jednej ruky, jej dlaň do druhej a vyrazili sme po pláži naspäť.  "Podľa mňa si už zvykli." uškrnul som sa. "Ale teraz máme voľno, takže s tým podľa mňa rátali, že sa niekoľko členov stratí." usmial som sa na ňu a pobozkal ju.

"Ideš teraz za nimi?" pozrela na mňa.

"Neviem, nemusím sa ponáhľať. Ale asi by som sa mal ísť prezliecť." uškrnul som sa. "Pôjdeš so mnou?" 

"Asi by som sa tiež mala ísť prezliecť." zasmiala sa a ukázala na svoje roztrhnuté už dvojdielne plavky. 

Zasmial som sa a objal som ju. "Na tebe to vyzerá.. pomerne normálne." žmurkol som na ňu a pobozkal ju. Tak veľmi mi teraz pripomenula to dievča, ktoré som kedysi spoznal..  

"Tým chceš povedať čo? Že som typ človeka, ktorý nosí roztrhané veci?" zasmiala sa a začala ma naháňať. Iba tak sme sa naháňali po pláži, potom mi vyskočila na chrbát a hodili sme sa spolu do mora. Bolo nám všetko jedno. Zbožňujem pocit slobody.

Začal som sa smiať a utekať pred ňou. Pozerať sa na ňu ako sa smeje a priam prekypuje šťastím je to najkrajšie na svete. A budem robiť všetko preto, aby takáto ostala stále.. Hodili sme sa do vĺn a tam sme sa na seba znova vrhli. Pritiahol som ju k sebe a dlho a nežne ju pobozkal. 

"Možno budem znova na titulke." zasmiala sa a pobozkala ma ešte dlhšie ako ja ju.

"Budeš na nej bývať dlhodobo, pretože sa s tebou plánujem chváliť kde to pôjde, aby mi všetci závideli."

"No to ti majú fakt čo závidieť." zasmiala sa, hodila sa na mňa a spolu sme sa potopili. Pri nej sa nebojím ničoho a vody už vôbec nie. Aj keď, všetko mi rozhodne jedno nebolo. "Chceš sa ma zbaviť, však?" zasmial som sa, keď sme sa vynorili. 

"Ako si vedel." zasmiala sa a pobozkala ma. Znovu a znovu.

"Nie je to ťažké.. uhádnuť pri tvojom.. šialenom výraze." smial som sa pomedzi bozky. 

"Ja ťa tak ľúbim." zasmiala sa a hodila sa mi okolo krku. 

Silno som ju objal. "Ja teba viac. A nehádaj sa." usmial som sa a pobozkal som ju na líce.

Christy:

Utekala som rýchlo do bytu, osprchovala som sa, rýchlo som sa prezliekla a upravila. Hodila som si do tašky veci a s úsmevom som vybehla z bytu. Bežala som cez park, aby som bola čo najrýchlejšie s ním. Kvetinkové šaty mi viali a ešte mokré vlasy ma chladili na chrbte. Čo sa týka tých kvetinkových šiat, to je jasný znak, že som sa zmenila a nevidím všetko tak depresívne. Čierne mám už iba vlasy. Stretli sme sa v centre mesta. Bol tam aj z ostatnými. Sedeli už na terase jednej reštaurácie. Boli tam frajerky aj ostatných chalanov, takže nebudem hlavným zdrojom nenávisti pre fanúšičky, ktoré si prichádzali po podpisy a fotky. Bola tam aj Danielle, Eleanor a to tretie dievča som ešte nepoznala. No a Niall mal na stole kura. "Ahojte." povedala som, no usmiala som sa iba na Zayna, dala som mu pusu a sadla som si na stoličku vedľa neho.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Sissa - :)

16. 5. 2012 21:46

jak z telenovely :D :) dokonale :) ja už nemam slov na to :D rýchlo ďalšiu :P

Paťa - ***

16. 5. 2012 21:27

No a Niall mal na stole kura :DDDDDD som dead :DDDDDDD aké to je... romantické a sladké,,, nádherné to je :) ale ty to už vieš :*

niki - :))

16. 5. 2012 21:21

Velmy velmy pekne a už sa tešim na dalšiu čast :))

:D - LIKE

16. 5. 2012 19:52

*likeeeee* BIG like

Nela - :)

16. 5. 2012 19:31

Uzasneeeeee! Take romanticke :)awwww...aj ja to chcem zazit! Sakris :D kupujem letenku! Tesim sa na dalsiu :D