Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 22

16. 5. 2012

titulka.png

 

Zayn:

Dohodli sme sa, kde ju budem čakať a tak sa ona vybrala domov a ja do hotela. Chalani ešte spali, no kým som si ja dal sprchu a prezliekol som sa, už sedeli na terase. Vedľa Liama sedela Danielle, bola opretá o jeho rameno, zatiaľ čo obaja niečo ťukali do svojich mobilov. To je pre nich typické. Na Louisovi sedela Eleanor a obaja spolu jedli bobuľky hrozna. Harry sa práve fotil s nejakým dievčaťom a pri stole sedelo jeho dievča, Emma, ktorú spoznal nedávno. Kývla mi na pozdrav a odpila si z limonády. Iba Niall bol, tak ako vždy, pohrúžený do jedenia. Pri pohľade na neho som sa zasmial a sadol si vedľa. V diaľke som zbadal Christy, v kvietkovaných šatách ako sa k nám rýchlo ženie. Prekvapilo ma, ako zmenila celý svoj štýl obliekania, ale páčilo sa mi to. Doširoka som sa usmial, keď pribehla k nám a chalani na ňu ostali pozerať s otvorenými ústami. "Ahoj zlatko." stiahol som ju na seba a pobozkal ju. Ostatní zjavne nechápali. "Áno, znova sme sa našli." povedal som v skratke a potom som venoval pohľad už len jej..

Christy: Usmiala som sa a potom som sa privítala aj s ostatnými. Celý čas sme sa so Zaynom držali za ruky a viac menej sa venovali iba sebe navzájom. Potom sme však zapojili do rozhovoru aj Nialla, ale až keď si zjedol svoju spoločnosť.

Zayn: Chalani ju privítali s tým, že to vedeli. Samozrejme, ako inak, oni vedia všetko. Niall sa k nášmu rozhovoru s nadšením pridal, ale videl som na ňom, že je trochu sklesnutý. Predsa, štyria jeho kolegovia tu majú svoje dievčatá a on už má zo svojho len kostičky..

Christy:  Poobede sme všetci išli na pláž. Chalani hrali volejbal, baby sa opaľovali, ja som sa zašila do chládku a pila som vodu s ľadom. Nebola som vyspatá a horúce slnko mi nerobilo veľmi dobre. S úsmevom som pozorovala Zayna. Stále bol vysmiaty a tak šikovne chytal všetky lopty, ktoré išli na neho. Leskol sa na ňom pot a bol neuveriteľne sexy. Všetci sa nakoniec nahádzali do mora. Zasmiala som sa a odfotila som si ich. A potom desaťkrát Zayna.

Zayn: Tak pohodový deň ako ten dnešný som už dlho nezažil. Hrať s chalanmi volejbal na pláži bol fajn relax, lenže my sme schopní pohádať sa aj pri tom. Hrali sme dvaja na troch, takže už len to nebolo fér. Nakoniec sme to zabalili a hodili sa do vĺn. Pri nich normálne prekonávam všetky svoje strachy. Keď sme sa opláchli, zvalil som sa na osušku vedľa Christy. "Ty sa nechceš opáliť?" uškrnul som sa a ukradol som jej pohár s chladenou vodou.

Christy: "Zas až tak to nepotrebujem, navyše sa bojím, že by som zaspala." uškrnula som sa a prehrabla mu mokré vlasy. Otočila som sa na brucho a doliala som do pohára vodu. "Zlato, chcela by som sa ti ešte raz poďakovať. Nikdy by som nebola na tomto úžasnom mieste nebyť teba a celé tie dva roky som sa cítila trápne, že ti to už nikdy nebudem môcť vynahradiť. To všetko, čo si pre mňa urobil a prosím ťa neprerušuj ma, chcem to dopovedať. " povedala som rýchlo, keď som videla, že sa chystá protestovať. "Chcem ti tu teraz sľúbiť, tu na tejto pláži, na tomto piesku, pod týmto slnečníkom." zasmiala som sa. "Že budem na teba vždy čakať, to je jedno ako dlho. Bez teba som nikto.."

Zayn:  Pri jej slovách ma pri srdci hrial pocit nevídanej lásky. Chcel som zaprotestovať, ale umlčala ma. Do očí sa mi pomaly hrnuli slzy. "Milujem ťa, láska. Ja ti zase sľubujem, že sa vždy k tebe budem ponáhľať, nech som aj na druhej strane zeme, vždy budem vlastne pri tebe." pobozkal som ju.

Christy:

Keď som videla slzy v jeho očiach, okamžite sa nahrnuli aj do mojich. Pobozkala som ho a chytila som ho za ruku. "Už sa ma nikdy nezbavíš." uškrnula som sa a capla som ho po tom jeho sexy zadku. 

Zasmial sa. "To ani neplánujem. Budeme bývať spolu, v malom domčeku so záhradkou a s dvorom plným detí." uškrnul sa. "Na to sa priprav.." 

Zamračila som sa. "Na deti máme ešte kopu času. " 

"Ale najlepšie je začať hneď, chceme ich predsa veľa." žmurkol na mňa a privlastnil si moje pery. 

"Ty ich chceš veľa." uškrnula som sa a ťukla som mu ukazovákom do čela. 

"Ty vari nie?" pozrel na mňa a zatváril sa smutne.

"Chcela by som mať deti, jasné, že áno..ale.. Dve by stačili." uškrnula som sa.  

"No veď uvidíme, koľko sa pošťastí. Dve minimálne." uškrnul sa.

"Ale zatiaľ si to ešte vôbec neviem predstaviť. Ja a mama." 

"Budeš úžasná mama. Viem to, aj o mňa sa vieš dobre postarať, a to ja som ešte decko." zasmial sa.                           

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

tinka - :)

17. 5. 2012 16:21

krásna .. ale to už ako vždy... a počúvaj neboj sa že to tu klesá .. ja to nekomentujem stále, ale čítam to pravidelne tak sa neboj :) budem sa snažiť viac komentovať :)

Marci - Re: :)

17. 5. 2012 19:03

Nie komenty, aj keď tie milujem najviac, ale tá návštevnosť.. :/
Samozrejme, som rada, že tu mám kopec stálych priaznivcov a všetkých vás zbožňujem :)
P.S.: pokúsim sa dnes napísať 13+ku, ale ak sa mi to nepodarí dnes, zajtra ju určite máte :)

... - 13+

17. 5. 2012 16:28

A jestli nenapíšeš dneska 13+, tak se normálně projedu až do slovenska a donutim tě to napsat! :D

riris - .....

17. 5. 2012 15:20

tvoje časti su užasne prosim neprestavaj ich pisať....!!! tato je krasna chceme rychlo dalsiu...:)

jeej - :)

17. 5. 2012 11:23

užasneee:)

niki - :))

16. 5. 2012 22:51

Je to velmy krasne :))

Sissa - :)

16. 5. 2012 22:29

milé :) a krásne :) nič iné sa nedá povedať :P