Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 25

21. 5. 2012

 

titulka.png

 

 

Ako vidím, súťaže sa už ani nemusím unúvať robiť, lebo ich totálne ignorujete, chcete 13+ky, ale keď vám dám šancu nejakú získať, vyseriete sa mi na to.. O komentoch ani nehovorím, klesá to čím ďalej tým viac.. viem, že posledné dni som veľa nepridávala, ale bolo to pre mňa ťažšie, mám teraz také blbé obdobie, ale dnes znova začínam, práve dopisujem 13+ku so Zaynom, ale neviem, či ju sem dám, lebo akosi.. no veď neviem.. ak ma presvedšíte a dáte sem aspoň zo 7-8 komentov, 13+ka bude..  

 

Christy:

"Jasné." smiala som sa. "Hovorím, že som bola mimo a ešte stále trocha som. Minulý týždeň som nešla do práce..len tak..celý deň som bola schovaná na tajnom mieste na pláži, fotila som , čítala, kreslila..kašľala som na všetko. Niekedy ma to proste chytí, keď na mňa ľudia tlačia. Neviem si pomôcť." 

"Ak nechceš, nemusíš viac pracovať." navrhol mi. 

„Zase si ma nepochopil. Ja mám svoju prácu rada, len toho bolo na mňa dosť. Začalo sa leto, šéf na nás tlačil.." pozrela som na neho. "Dohodnime sa na niečom. Všetko čo sa týka financií si riešme každý sám dobre? Také niečo ako "nemusíš pracovať " nech ťa už ani nenapadne."

"Tak to ani náhodou, financie by sme mali riešiť spolu. Súhlasila si predsa, že sa za mňa vydáš a manželia by mali všetko riešiť spolu.“

"Ale zatiaľ manželia ešte nie sme." zasmiala som sa hodila som na neho vankúš.

Zayn:

"To sa môže rýchlo zmeniť." uškrnul som sa a siahol do zadného vrecka na rifliach. "Takže oficiálne.. Vydáš sa za mňa?" kľakol som si pred ňou na kolená a otvoril maličkú krabičku s prsteňom, ktorý som jej kúpil dnes ráno, keď sme sa pri pláži rozlúčili a dohodli sa, že sa stretneme až pri raňajkách v hoteli.

Christy:

"Ty si blázon.." vypadlo zo mňa. Pozrela som sa na krásny prsteň v krabičke a potom na neho. Pochybujem, že by ho niekto mohol odmietnuť. Tak krásneho, tak dobrého.. A ešte keď tak zlato na mňa pozeral. Iba som ho chytila za ruku, pritiahla k sebe a pobozkala.

"Toto beriem, ako jednoznačné áno." zasmial sa a bozkával ma.

"Jasné, že áno." usmiala som sa a prisala som sa k jeho perám.

Zayn: 

Odložil som krabičku na stolík, objal ju a bozkával. Znova a znova, stále vášnivejšie. Potom som z nej stiahol tričko a postupne všetko oblečenie, rovnako, ako to spravila ona s mojím. Pritúlil som ju k sebe a znova sme sa milovali.

Christy:

Zasnúbili sme sa po svojom. Nakoniec sme mali pekný večer, aj keď tá menšia hádka ma mrzela. No keď som už ležala v jeho objatí, na gauči pod dekou, bolo mi neuveriteľne fajn. "Spinkáš?" šepla som. Mal zavreté oči, ale na moje dotyky reagoval.

Zayn:

"Čo myslíš, dá sa pri tebe spať?" uškrnul som sa a otvoril som oči. Hľadel som priamo na jej usmiatu tvár s mierne ružovými líčkami.

"Asi nie." Zasmiala sa. "Nechceš ísť do postele?"

"Tam nám asi bude pohodlnejšie." usmial som sa, vzal som ju na ruky a ako svoju nevestu si ju odniesol do spálne.

Christy:

V spálni sa tiež diali isté veci, zaspali sme asi až o druhej ráno. Nedeľa zo sebou priniesla upršané ráno. Vstala som z postele, obliekla som sa a išla som spraviť raňajky. Typické anglické, vajíčka na slaninke a doniesla som mu ich do postele. Položila som ich na nočný stolík a začala som ho bozkávať na hrudi. "Vstávaj."

Zayn:

Neviem, koľko bolo hodín, keď ma zo sna, ako som naháňal Nialla aby mi vrátil prsteň pre Christy, ktorý zjedol, vytrhla ona, Christy. Musel som sa zasmiať nad tým, čo sa mi snívalo a posadil som sa na posteli. Po celkom byte rozvoniavali raňajky. "Bré ránko." usmial som sa na ňu. "Takže si sa predsa naučila variť." doširoka som sa usmial. 

Prevrátila očami a podala mi vidličku. "Nehovor hop kým neochutnáš." zasmiala sa. 

"Zhadzuješ sama seba?" zasmial som sa. Vzal som si od nej vidličku a s chuťou sa pustil do jedla.  

"Do desať sekúnd umrieš." zasmiala sa a ľahla si vedľa mňa.

"Otrava?" zasmial som sa a zatváril som sa, že sa drhnem.

"Ešte horšie." zasmiala sa.

Začal som naozaj kašľať, to mám za to, že robím debiliny. Rýchlo som sa napil džúsu, ktorý bol na podnose a zasmial som sa. "Asi ma naozaj chceš zabiť."  

"Skôr ty chceš zabiť sám seba." zasmiala sa.   

"No neviem.." zasmial som sa. Dojedol som vynikajúce raňajky a potom som vyliezol z postele. "Nedáš si so mnou sprchu?" uškrnul som sa na ňu. 

"Mmmm..prečo nie?" zasmiala sa. 

Vzal so ju za ruku a spolu sme sa zavreli v kúpeľni. V sprche sa diali asi také veci, ako včera na gauči a potom v posteli, ba možno ešte horšie.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Majuš - :D

6. 8. 2012 13:24

diali sa také veci :DD vieme aké :D ale nemôžem z toho :D a ten sen :DDDD

Lenka - trantada

22. 5. 2012 17:30

Je to pěkná povídka ;) jo a tý soutěže se neúčastním, protože mam na chromu v liště oblíbenou stránku povídky 1D a když to rozkliknu tak mi hned najede ta stránka se všemi WMYB a na úvad, kam to všecko písáš se nekoukam ;)

Lucia - časť

22. 5. 2012 16:33

nádherná je uplne úžasná :) ;) máš talent :))

Nina - :))

22. 5. 2012 15:09

náj :) ďaľšiu!! :))

Tinka - ;)

22. 5. 2012 14:59

...som naháňal Nialla aby mi vrátil prsteň pre Christy, ktorý zjedol... :D nemálo sa smejem :D :D párada ako vždy :D

Sissa - :)

22. 5. 2012 14:16

je to perfektné :) ako vždy :) rýchlo ďalšiu :D

Simča :) - ♥!

21. 5. 2012 22:43

Výborný , nepřestávej psát :)) ! . každý den to sem chodím kontrolovat , jestli tu není nějaká další už :) . I když to nekomentujeme neznamená že nečteme nezapomeň ;)*

Marci - Re: ♥!

21. 5. 2012 22:45

ja viem že nie, ale zamrzí ma, keď chcete stále 13+ a keď vám to sem dám do ponuky, seriete na to.. tieto komentáre ma tešia hlavne kvôli kamarátke, lebo ona nevie, aký talent sa v nej skrýva.. za poviedku treba ďakovať jej a aj tieto komenty sú pre ňu.. :)

Petraa - :)))

21. 5. 2012 22:29

Prepáč, nekomentovala som poslednú poviedku, nemala som na ňu čas, prečítala som si to až dnes :) Ako vždy, úžasné, geniálne a totálne namakané :) milujem tvoje poviedky a aj teba za to že to píšeš :D :)

tiris - !!!

21. 5. 2012 22:29

tvoje časti su krasne aj novy dizajn stranky je super..:) a prosim ta už prestan depkovat... lebo som mala potom aj taky zly pocit s tej časti... ze si bola smutna a nasrata ked si ju pisala...všetko je to tu kraasne. tak hore hlavu a keep smiling..:)

Tina - ♥♥♥

21. 5. 2012 22:03

Nikdy neprestávaj písať. TY máš talent a tvoje poviedky sú dokonalé! xxx

Marci - Re: ♥♥♥

21. 5. 2012 22:22

To nie ja, to hlavne moja Kaťuška :)) nápady sú jej, vlastne.. asi 70% poviedky má na srdiečku ona.. takže toto nie je chvála pre mňa, ale pre ňu ;))

Maťa - :)

21. 5. 2012 22:04

krásne :)

Paťa - ***

21. 5. 2012 21:43

aké veci ? aké vecí ? :D podrobnosti lasken!!!! krásne časti súto a páči sa mi že Christy sa úplne nezmenila,,, vždy má tvrdohlavú povahu .. píšeš krásne a ak to niekto neokomentuje tak je riadny ******** ani to nepíšem nechcem skaziť koment :D :D auž sa tešááám na prasačinku :***
PS: krásny dizajn stránky. I love purple!

Nela - :)

21. 5. 2012 21:28

Super je! :) chcem 13+ :D

niki - :))

21. 5. 2012 21:21

Je to vyborneeee :))