Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 27

26. 5. 2012

titulka.png

 

Christy:

"Zaspala som." povedala som a natiahla som si kraťasy. "Bude zle.." 

"To už sa ti neoplatí, ostaň doma." 

"No ďakujem pekne.." zapla som si podprsenku a obliekla som si tielko. Keď som si išla po tašku kopla som do prahu holou nohou. Zaskučala som a so slzami v očiach som si sadla na zem a poriadne zahrešila.

Zayn:

Až som sa posadil na posteli, keď zvreskla od bolesti. "Zlato, čo robíš?" postavil som sa z postele a šiel tam, odkiaľ som ju započul. Sedela na zemi a držala si nohu. Prisadol som si k nej. "Načo sa tak náhliš? Potom to takto dopadne..“ 

"Som neschopná. Nedokážem sa zobudiť ani na zasraný budík." tresla päsťou o zem. 

"Heej, kľud, to sa môže stať hocikomu." snažil som sa ju utešiť, no akosi to nepomáhalo. 

"Radšej už idem." vstala a odkrivkala k dverám. "Stretneme sa večer?"

"Áno, jasné. Prídeš?" spýtal som sa jej.  

"Áno." pousmiala sa a obula si balerínky. "Tak zatiaľ. Ľúbim ťa a prepáč, že som ťa zobudila."

"To nič, len už utekaj, nech nemáš až tak zle. Ahoj, ľúbim ťa." dal som jej rýchly bozk a potom už za sebou zabuchla dvere. Prehrabol som si vlasy a vrátil som sa ešte na hodinku do postele. Vykotúľal som sa odtiaľ okolo jednej, dal som si sprchu, obliekol som sa a zobral si jedno jablko na raňajky. Zbadal som, že na stole v obývačke je stále krabička. Napísal som jej na lístok, aby si ho večer nezabudla dať a ďalších pár viet, ako mi už teraz chýba a že sa na ňu teším. A aby sa nehnevala, že som jej zjedol jablko. List aj prsteň som položil na linku a vyšiel z bytu. Cestou do hotela ma zastavilo niekoľko desiatok dievčat, takže cesta mi trvala viac ako hodinu, aj keď normálne by to bolo možno desať minút. Tam som sa zvalil pri bazén s chalanmi a tí zajasali, že som sa konečne rozhodol aj ukázať. Nad ich poznámkami som sa nepozastavoval a užíval si ďalší lenivý deň. Okolo šiestej som sa vrátil do izby, prezliekol som sa a navoňal a keď mi zavibroval mobil na stolíku, šiel som dolu do haly. Už od schodov som ju zbadal, v krátkych modrých šatách, ako na mňa čaká. "Ahoj láska. No čo, nevyhodili ťa?" spýtal som sa jej a pobozkal som ju.

Christy:

Našťastie ma nevyhodili. Zostala som dlhšie ako som mala, ale som v podmienke, ak sa to stane ešte raz vraj ani nemusím chodiť.  Išla som sa domov prezliecť, kde som si na stole našla krásny list od Zayna a prsteň, na ktorý sme včera zabudli. Dala som si ho na ruku a usmiala som sa. O siedmej som už kráčala k hotelu, kde bývajú. Prezvonila som mu a počkala som v hale. "Nevyhodili." usmiala som sa a pobozkala som ho. "Krásne voniaš." 

Usmial sa a vzal ma za ruku. "Tak, kam ideme? Ty toto mesto poznáš lepšie ako ja." 

"Na bowling? " zasmiala som sa. 

"To ťa ako napadlo?" zasmial sa a spomenul si, ako raz na bowlingu Louis pokazil dráhu. "Môžme." 

"Chodievam tak s kamoškami. A som dosť dobrá." zasmiala som sa. "Zavoláš aj ostatných, či už niečo majú?" 

"Môžme to skúsiť, ale musíme na nich dávať pozor, majú v láske ničiť také veci." zasmial sa. Nakoniec išli, na počudovanie, všetci. Aj baby sa potešili, rýchlo sa nachystali, čo bola asi ďalšia polhodina a išli sme. Boli sme rozdelení do dvoch tímov. A náš samozrejme vyhral. Od Zayna som sa viac menej ani nepohla a keď sme sa potom išli najesť, povedali sme im novinu. Že sme sa zasnúbili. Reakcia bola presne taká akú som čakala. Vypleštené oči a ticho a potom nás Niall postupne objal a aj ostatná nám začali gratulovať. Nakoniec sme sa dozvedeli, že aj Liam a Danielle sa zasnúbili na dovolenke. Ale Danielle tiež prsteň na verejnosti zatiaľ nenosí aby z toho nebolo haló. Keď sme sa vracali domov, držala som Zayna za ruku a usmievala som sa. "Zajtra je v našom bare párty. Stretneme sa tam?"

Zayn:

"Samozrejme, to si nenechám ujsť." usmial som sa a pobozkal som ju. A ani som si nenechal. Všetkých som v ten večer vytiahol von a šlo sa piť, tancovať a zabávať. Nechápal som ako, ale novinári na naše zasnúbenie prišli a o pár dní už všade kolovali naše fotky a zoom jej ruky, na ktorej mala prsteň. Asi len raz si ho nechala, no oni to stihli využiť. A nech, nech o tom vedia všetci. Začal som dostávať kopu gratulácii, ale zároveň aj pár správ toho klasického haterského typu. Také ma ale nezaujímajú.. V Kalifornii sme celkovo zostali asi mesiac, no potom sme museli zbaliť pakšamenty a vrátiť sa späť do Anglicka, kde malo prebiehať nové nahrávanie. Nechcel som od nej odísť, tak som si to odložil ešte o týždeň neskôr. Ostal som u nej, chalani už boli dávno preč a zarezávali v štúdiu, no ja som si užíval posledné chvíľky s mojou láskou predtým, než sa zase na dva mesiace odlúčime..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Nela - :)

28. 5. 2012 15:31

úžasná časť :) už sa teším na dalšiu :) píšeš nádherne :D

Sissa - :)

26. 5. 2012 22:54

perfektná :) a som rada, že už konečne je :D.. lebo už som bola nervozna .. že dlho nebolo nič .. :D a rýchlo ďalšiu :D

niki - :))

26. 5. 2012 22:39

To je take nadherne proste užasne :)

Paťa - ***

26. 5. 2012 21:48

vidím to na krásnu svadbu toto :))) nadherné ?:) už aj trebalo niečo také viac sweet po tých prasačinkách :D aj ked prasačiniek nikdy nie ej dosť,, :) krásne dokonalé perfektné to je :)
PS : pakšamenty ? :D taky vyraz som ešte nevdiela / nepočula :D