Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 29

30. 5. 2012

titulka.png

 

Christy:

Sedela som omráčene na posteli. Jednou rukou som sa chytila za brucho. Neverím tomu, že vo mne niečo rastie..Mám strach. Celý deň som netrpezlivo iba pozerala na mobil a na čas. Nič som nezjedla bolo mi zle. Na letisku som išla s v teplákovej súprave s kapucňou na hlave a snažila som sa tváriť nenápadne. Dúfala som, že ma nikto neodfotí. Keď som ho zbadala ako vychádza, zostala som sedieť iba som na neho nenápadne kývla, pretože ho obkolesili nejaké baby. Keď sa im konečne vytrhol, ušli sme spolu von z letiska a až v mojom aute sme sa konečne objali. "Ďakujem, že si prišiel. Potrebujem ťa."

Zayn:

Let trval nekonečne dlho, minúty mi prišli ako hodiny a to tých hodín malo byť 13, ak som správne počítal. Nedalo sa mi ani spať, lebo som stále myslel na ňu. Keď lietadlo pristálo, ponáhľal som sa po svoju batožinu, no skôr, ako som stihol dobehnúť k svojmu pokladu, obkolesilo ma množstvo dievčat. Neznášam to, odteraz. Rýchlo som sa popodpisoval, spravil pár fotiek a bežal som za Christy, celé to netrvalo viac ako 5 minút. Chytil so ju za ruku a utekali sme von, do jej auta. Silno som ju objal až tam. "Prepáč mi.." ospravedlnil som sa jej za to. "To je samozrejmé." povedal som. "Poďme radšej, tu sa ich nezbavíme..“ 

Naštartovala a vycúvala z parkoviska. "Musíš byť unavený.." povedala po chvíľke ticha. "Zase ti raz robím problémy."  

"Nie, vôbec nie, pospal som si v lietadle." zaklamal som. Nechcem, aby boli teraz nejaké osobné potreby prednejšie pred týmto. "Ako sa cítiš?" spýtal som sa jej. "Nemám ísť šoférovať ja?" 

"Zayn, neumieram.." povedala odmeranejšie ako chcela. "Len som.. nervózna." 

Ja takisto.. "Viem ale.. bál som sa o teba." 

"Bojím sa." po líci jej stiekla slza. Teraz by potrebovala svoju mamu..  

"Zlatko, som tu a budem s tebou stále, keď ma budeš potrebovať. Nedovolím, aby sa ti čokoľvek stalo, alebo nášmu bábätku.." sľúbil som jej.

Christy:

Nášmu bábätku. Tak krásne to znie. Musela som sa usmiať. "Zvládneme to?"  

Usmial sa na mňa. "Jasné, že to zvládneme." pobozkal ma na líce. 

"To som potrebovala počuť." 

"A ak budeš chcieť, môžeš sa so mnou vrátiť domov, mohla by ti pomôcť aj moja mama.."  

"Musím si to premyslieť.. Kde budete teraz tráviť najviac času?" 

"Pravdepodobne v Londýne, až kým neskončí nahrávanie. Potom máme do konca roka voľno a v januári začíname ďalšie turné.."   

"Ak pôjdem s tebou.. Tak byt musím predať, však?" 

"Nemusíš, ale.. bude tu zbytočný."    

Prikývla som. "Asi by som mala ísť s tebou.. Potrebujem pri sebe niekoho." 

"Vzal by som si ťa so sebou, aj keby si nesúhlasila, uniesol by som ťa." zasmial sa. 

"Milé od teba." zasmiala som sa. Zohriala som mu jedlo a sadla som si oproti nemu. "Dobrú chuť."  

"Ďakujem." usmial sa na mňa a s chuťou sa najedol. "Naozaj sa z teba stáva nádejná kuchárka." pochválil ma. "Do desiatich sekúnd umrieš." zasmiala som sa a vzala som prázdny tanier.  

"Už zase?" rozosmial sa, postavil sa za mňa, kým som ho umývala, ruky mi položil na bruško a pobozkal ma na zátylok. "Moja rodinka.." Usmiala som sa a oprela som si o neho hlavu. "Ľúbim ťa láska."  

"Ja teba viac, lebo teraz ťa musím dvojnásobne." usmial sa.

"Sakra.." zasmiala som sa a otočila som sa aby som ho mohla pobozkať. Objala som ho okolo krku a vychutnávala si jeho bozky. Jeho prítomnosť mi dodala silu. Celkovo sa u mňa zdržal asi týždeň, za ten čas sme stihli všetko vybaviť, sťažkým srdcom som dala výpoveď v práci a predala byt. Podarilo sa to veľmi rýchlo.. Zbalili sme všetky jej veci a potom objednaným súkromným lietadlom leteli späť do Anglicka. Ťažko sa mi odtiaľto odchádzalo. Aj som si poplakala hlavne kvôli bytu. Zayn všetko vybavil tak, aby sme sa pohodlne dostali do Anglicka, kde som už nebola tak dlho.. Hnevá ma, že som oproti nemu taká neschopná. Jeho mama nás veľmi milo privítala. Z bábätka sa veľmi tešila a správala sa ku mne milo. Má šťastie, že má takú mamu.

Zayn:

Mama sa z bábätka veľmi tešila, rovnako aj všetky sestry boli nadšené a celý čas Christy obskakovali. Ja som sa na nich dobre zabával a postrehol som, že Christy si na ne začína zvykať a udomácňovať sa. To bolo to najlepšie, čo som mohol chcieť.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

kejty - jtj

4. 6. 2012 22:14

krasne :) kedy tu das konecne poslenu cast? Uz cakame inak dlho. Budes pisat novy pribeh?! Dufam z hej!

Marci - Re: jtj

5. 6. 2012 14:37

Práve poslednú časť píšem, odpustite mi, že som vám tak dlho nič nepridala.. a áno, pracuje sa už aj na novej, spoločne s Katy :))

Simona - wau

2. 6. 2012 13:06

Jediné slovo , ktorými môžem vyjadriť svoje pocity je DOKONALÉ ! úplne skvelé ...dúfam že s tým neprestaneš a budeš písať ďalší príbeh ...
BUDEŠ?

Simča :) - :))

31. 5. 2012 20:48

Jako vždy, Žůžo labůžo :)) . přesně,doufám že v poslední části bude i svatba :)) a že se nenecháš inspirovat tím mým blbým zakázaným nápadem o autu :D!

niki - :))

31. 5. 2012 10:13

Už bude koniec :( dufam že do poslednej daš aj svadbu :)) inč skvela čast :)

Petraa - <3

30. 5. 2012 22:24

dokázala by som ti tu o tom básniť celý večer, no bohužiaľ, nemám toľko času, ale neodpustím si koment.. Je to úplne krásne, bohovo napísané a ty si Pani s ooobrovským P, keď takto dokážeš písať... Nie som veľmi nadšená, že toto je predposledná časť :( Budem musieť ísť asi na liečenie potom, pokiaľ nebudeš písať ďalší príbeh (dúfam že budeš!) vďaka tebea tejto tvojej poviedke milujem Zayna ešte viac ako doteraz. Ak sa to vôbec dá.. Máličko som sa rozpísala, ale k takej úžasnej poviedke sa inak ani nedá.. Milujem ju! a Teba za to že ju píšeš :D :)

Sissa - :)

30. 5. 2012 22:10

dokonalé :) rýchlo ďalŠiu :P ooj škoda že predposledná .. ja chcem ešte veľa :D :P

Paťa - ***

30. 5. 2012 21:37

Krásne :) smutno mi je že že bude koniec ale už som vycvičená a neberiem to tak dramaticky ako minule :) priprav sa že ti k poslednej časti napišem určite komentár a budem sa snažiť aby bol dlhý a pekný :) krásna časť :) a veľmi sa teším na poslednú :)