Choď na obsah Choď na menu

What Makes You Beautiful 6

3. 5. 2012

 titulka.png

Christy:

Doma bola tma. Dobré znamenie, pomyslela som si. Odomkla som a snažila som sa nerobiť hluk. Chcem sa len dostať do izby a zamknúť. Hneď ako som vošla som zacítila pach alkoholu, cigariet a potu. Naplo ma. Dala som si dole mikinu a potichu som išla do izby. Vtedy  však z gauča doslova vystrelilo mohutné telo. "Kde si bola??" zahučal. Aj v tej tme bolo jasné, že sa ledva drží na nohách. Chcela som okolo neho prejsť, no celou silo do mňa strčil a ja som narazila chrbtom o stenu tak silno, až som sa zosypala na zem. Začal niečo nezrozumiteľne kričať a hodil po mne fľašu od piva. Rozbila sa kúsok odo mňa , cítila som ako sa mi sklo z nej zabodlo do boku a do ruky. Skríkla som od bolesti a chcela som vstať, no zjavne ho to začalo baviť a znova do mňa sotil. Vtedy som z poličky schmatla vázu a hodila som ju do neho. Zahučal  a otočil sa, to som využila a utekala som do izby. Zamkla som. Po chvíle do dverí začal trieskať a snažil sa ich vyraziť. Rýchlo som si do vaku nahádzala veci a vyliezla som cez okno. Ani neviem ako sa mi podarilo zliezť dole z tretieho poschodia, ruky som som si poriadne zodrala na, no iba som utekala preč. Pohľad sa mi zahmlieval, do očí sa mi tlačili slzy. Získal to čo chcel. Už sa tam nevrátim. Nikdy. Neviem ani ako som sa dostala na strechu, odkiaľ som len pred chvíľou odišla. Pod schodíkom bol ešte stále ohorok z jeho cigarety. Zabalila som sa do deky, sadla som si a.. rozplakala som sa. V boku som ešte stále mala sklo a celé tričko som mala od krvi. To isté na pleci. Rýchlo som sklo vybrala a pridržiavala som si na ranách vreckovky.  Zavrela som oči a snažila som sa upokojiť. O chvíľu som asi od únavy zaspala, pretože keď som ich otvorila všetko ma bolelo a už bolo svetlo. Pre istotu som sa schovala za múrik a prezliekla som sa. Vlasy som si zapla do drdla a zišla som na ulicu. Veci som si na streche schovala. V obchode som šmajzla bagetu, v druhom čistú vodu  s ktorou som si umyla zuby a tvár. Najedla som sa a bezmocne som sedela na mieste takmer celý deň. V deke, so zlomenou rukou, s dierou v pleci a na boku. Bola som z toho psychicky na dne. Nemám nikoho, nemám nič, nemám kam ísť a..ak sa nestane zázrak asi si to skočím z môjho najobľúbenejšieho miesta. Veď to je vlastne taká "smrteľná idylka." Zomrieť tam, kde to zbožňujete, no nie?

Zayn:

Z postele ma doslova vysotili už o šiestej. Stihol som sa akurát umyť a prezliecť, hneď som sa musel pustiť do roboty.. O ôsmej sme mali byť v rádiu. O jedenástej sme mali autogramiádu.. Najprv som podal ukážkové vysvetlenie svojho včerajšieho vysvetlenia a všetci boli nadšení, ako som šľachetne pomohol fanúšičke a potom som rozdával len úsmevy a podpisy všetkým naokolo. Dnes som našťastie nemusel odchádzať, lebo nabudúce by ma určite zožrali zaživa.. Pre tento krát som si nejako poradil.. Keď sa všetko skončilo, bolo takmer pol tretej. Vrátil som sa do svojej izby, dal som si ďalšiu sprchu a prezliekol si čisté veci. Potom som nasadol do auta a vybral sa na dohodnuté miesto, na strechu. Dúfal som, že tam bude, lebo myslím, že ona by bola schopná natárať mi čokoľvek.. Preliezol som popod mreže a vybehol hore. Ona tam však bola, neklamala mi.. Sedela pri stene, zabalená v deke a nevyzerala zrovna najveselšie.. "Ahoj." pozdravil som ju potichu a prisadol som si k nej. "Všetko v poriadku?" pozrel som na ňu. Blbá otázka, zjavne nie..

Christy:

Úplne som zabudla, že sme sa tu mali stretnúť. Musela som vyzerať hrozne, vlastne ako vždy, takže to je jedno..Chcela som sa mu hodiť okolo krku a plakať, kým nevyplačem poslednú slzu no k tomu sa nikdy neznížim. Nikdy nebudem pred nikým plakať. Nemôžem im ukázať, že ma tento svet ničí a už mu to dlho trvať nebude. "Áno, len som sa skoro usedela k smrti." povedala som a stále som upierala pohľad na Big Ben. Niekto niečo pozláti a už to všetci zbožňujú.. 

Chvíľku si prezeral moju tvár. Necítila som sa zrovna príjemne, keď ma takto skúmal.. "Nevyzeráš, že by si bola len usedená.. čo sa deje?" snažil sa naznačiť úsmev, aby som sa usmiala aj ja, no akosi mu to nevychádzalo. "Nič sa nedeje.. Obama nebol online, tak ma to trochu sklamalo."

Zasmial sa, ale mne do smiechu nebolo. „Noták.. Bola si krajšia, keď si sa usmievala.. Povedz mi, čo sa stalo.."

"Naozaj nič. Veď ja si to s ním vyriešim..." 

"S kým?" pozrel na mňa zhrozene.

"No veď s Obamom." Asi čakal, že budem mať nejakého frajera. To iste..

"A čo kráľovná? Tá doma bola?"

"Ani tá nebola doma. Určite bola niekde s Obamom."

"Určite. Niekde si spolu užívali.."

"Jasné, že si užívali! Svine!" 

"Veď aj ty, nie?" 

"No to teda hej. Čo ty?“ premerala som si ho pohľadom. Nakoniec, nevyzerá tak zle..

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Mrs.Malik - :))

4. 5. 2012 21:52

Anooo, dalsiu dalsiu dalsiu :))

:* - aaaaaaaaa

4. 5. 2012 20:46

perfidzoooooooooooos!!!! :) das dneska dalsiu? ;)

hhhh - :)

4. 5. 2012 20:09

Milujem tie pribehy. Su nadherne! :) uz sa tesim na dalsi. Chcela.som sa ta este opytat ci by si nemohla dalsiu seriu urobit o Niallovi? :)

S - :)))

4. 5. 2012 17:55

užasna, užasna, užasna!!! :) dufam, že dneska bude dalsia!! :)

Matik - :P

4. 5. 2012 14:26

No tak to je super :D Ale ten jej osud.. No chúďatko .. som zvedavá, ako to bude pokračovať :D

Paťa - ***

4. 5. 2012 13:00

smutné ale zlaté to je :))) ja z toho Zayna nemôžem.... ale drsné to má Chirsty chuďatko :(

Sissa - oou

3. 5. 2012 22:05

cii .. krute to ma :( .. ale inak pekne :) som zvedava co bude dalej :D

M - :)

3. 5. 2012 21:23

ouuuu, napinave :) super super, těším na další jak se to bude vyvíjet dáll :) ouchh :)))